samsung SP1604N (160GB/7200rpm/2M/PATA)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lenovo

lenovo

Üye
    Konu Sahibi
samsung SP1604N (160GB/7200rpm/2M/PATA)
Arkadaşlar yüksek voltaj nedeniyle samsung SP1604N (160GB/7200rpm/2M/PATA) d mi malesef dumanları çıka çıka yeşil kartı yandı kül oldu parçalar, fakat veri kurtarma yerlerine danıştığım ıyla aynı ürünün aynı kartını bozulan hddme takarsam cihazın içindek ri kurtara irmişim ama oda bir ihtimal miş, şimdi tüm çabalarım arızalanan hddme aynı olan yeni bir cihaz bulmak,samsungun bu cihazı 2005 yılına ait manisa ve nette nekadar çok aramama rağmen bir türlü bulamadım ama sonuna kadar çabam devam edecek siz arkadaşlardan ricam bu modelin aynısını denk geldiğinde benimle pastlaşırsanız çok sevinirim bu modellerde kendi arasında değişiyor illada aynı model ması gerekiyormuş,yardımlarınızı bekliyorum hdd nin partionları bozuk olsada önemli değil,sadece cihazı çalıştırmak için hddnin yeşil kartı önemli

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
samsung servisini bul oradan istet bulurlar onlar

CorbyW

CorbyW

Üye
Vatan Computer baktın mı? -Saçmaladım sanırım-

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:zuhaha:

lenovo

lenovo

Üye
    Konu Sahibi
halen nette ve yaşadığım şehirde aynı hdd den aramaya devam ediyorum 2005 yılına ait bir cihaz olduğu için sıfır bulmak imkansız,ikinci el arıyorum ama oda çıkma kimsede yok gibi, nette kimileri hibeee etmiş istediğim control yeşil kartı, kimi çoookk ucuza satmış hdd yi, şimdi işim düştü arıyorum ya oda şansıma hiç bir yerde yok :(

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
halen nette ve yaşadığım şehirde aynı hdd den aramaya devam ediyorum 2005 yılına ait bir cihaz olduğu için sıfır bulmak imkansız,ikinci el arıyorum ama oda çıkma kimsede yok gibi, nette kimileri hibeee etmiş istediğim control yeşil kartı, kimi çoookk ucuza satmış hdd yi, şimdi işim düştü arıyorum ya oda şansıma hiç bir yerde yok :(
ha deyince bulunmaz en çabuk 1 ay içinde bulursun :)

CorbyW

CorbyW

Üye
Vatan computera bak dediğim gibi.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
CorbyW

CorbyW

Üye
İşi zor o zaman.. Siteleri araştırmak lazım

lenovo

lenovo

Üye
    Konu Sahibi
tek güvendiğim ve eğer olursa bu siteden olur dediğim bir yer burası siz arkadaşlardan ve değerli üstadlardan çevresinde bu hdd den kullanan var mı diye ilgilenen olursa çok makbule geçer,şimdiden görüş ve öneriler için teşekkürler.

lenovo

lenovo

Üye
    Konu Sahibi
yok daha bi hareket, ya ne cihazmıs yok yok yok, SP1604N yesil kontrol kartı bulmak ne zormus yaaaa,
bu modelde kendi arasında farklı modellere ayrılıyor,
yardımlarınızı bekliyorum.
Selamlar sevgiler içerisinde esen miktarda saygıyla birlıkte.

lenovo

lenovo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konu hakkında yardım edebilecekler için lütfen tekrar bir göz atın konuya... teşekkürler....

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Farklı forumlarıda araştır. özellikle ikinci el bölümü olanları. D.H. iyidir bu konuda.

lenovo

lenovo

Üye
    Konu Sahibi
mart ayından beri araştırmalarım devam ediyor hurdacıdan tutunda tüm bilgisayarcılara sordum neredeyse..... fakat şu hdd nin control kartını bulamadım birtürlü....

nalcam22

nalcam22

Üye
bnde 160gb samsung hdd var 25 yılınınmı tam bilmiyom ama eve gdnce bakarım

- - - Eklendi - - -

bnde 160gb samsung hdd var 2005 yılınınmı tam bilmiyom ama eve gdnce bakarım

A_P_O

Üye
Bende var galiba aradığınız ürün. Birisi bugün HDD sorunca aklıma geldi. Sonra fiyat araştırmak için internete bakarken bu yazıyı da gördüm. Piyasası 70TL sahibinden de. Aradığın bu ise ulaş bana. 0554 220 56 86

s7. postimage. org/8b1kt2st7/1360711126226.jpg

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Eğer istanbuldaysan mecidiköy tarafına bak doğubankada şansını denemek için bakabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt