Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

izmiRocK

Üye
teşekkürler cok işime yaradı (:

One907

One907

Üye
Sağolasın dostum.. :D:thumbup::anlas::maxicep::oley:sirit::oha2::dance::hoba::halay3::halay1:

cellatm

cellatm

Üye
???

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
umarım yardımcı olabilmişimdir..

kalennder

Üye
ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
evet benım mekanım benım konum benım ahırım benım şehrim varmı ? sende aç konunu 30 bin kişi okusun tebrik etsin yorumlar yazılsın

sonra gel karsıma ..

1903__

Üye
teşekkürler =)

gunnneeş

Üye
teşekkürler :)

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil..

erNk0ry

Üye
dstm ben bir şeyi yapamadım herhalde gerizekalılık bende ondan su resimleri bir türlü 3 lü 3 lü yapamıorum s8003 jet var br anlatırmısın detaylı bir şeklde

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
dostum olması gerekli :S

ayarlar... ekran ve aydınlık vs... duvar kagıdı.. ordan seçiceksin

havalo

Üye
rar şifresi ney?

pandora1234

Üye
emeğine sağlık teşekkürler

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
saolasın..

dybbuk

Üye
Arkadaşlar Samsung B 3410W Messenger Live olayını çöznüş bulunmaktayım. %100 çalışıyor.

Bilgisayarınızdan Palringo'nun web sitesine girip Download bölümünden Java olanı indiriyoruz ( bu b3410 W içindeki sürümün bir alt sürümü 1.7 yani ) telefonumuza bluetooth ile atıp kuruyoruz. 1.9 üzerine kurulan bu versiyondan kullanıcı adı ve şifre alıp messenger live ı çalıştırıyoruz.1.7 olduğu için ekran klavyesi mevcut. Telefonumuzdan internet menüsünden Palringo'nun web sitesine giriş yaptığımızda download bölümüne yeniden geliyoruz ve site telefonu otomatik olarak tanımlıyor ordaki download linkinden telefonumuza direkt olarak programı indirip kuruyoruz ve sürüm yeniden 1.7 den 1.9 a yükseltilmiş ve içindeki uygulamaların hepsi açılmış oluyor.Buna Windows live messenger da dahil olmak üzere..

Bu yontemi kendim buldum ve suan sorunsuz olarak kullanıyorum bütün özellikleriyle ekran klavyesi olmadan sorunsuz .

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
ne alaka şimdi?

dybbuk

Üye
Kesker alaka sen bak dalgana.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
fark ettık sende bu konuda bir dalgaydın geçtin ve bitti.. ii günler..

corba

Üye
Emegine Sağlık Cok Guzel Paylasım

Üst Alt