Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
pardon konuyu güncellemedim daha :) güncellenmiş kısmında yazıyorda :) sana özel mesaj olarak atıcam :)

black_coverse

Üye
teşekkürler :) ama 3 lü fotolarrın hepsi bi ekranda çıkıyo öyle yaptığımda onu ayırmakmı gerekiyom yoksa kendi ayırıyomu

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
ya dostum aynı ekranda çıkması imKANSIZ!!! sen nasıla yarlıyosun anlamadımki seni ben

Bogard

Bogard

Üye
teşekkür ederim arkadaşım emeğinin hakkı ödenmez:oke:

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli diil kardeşim

ersoy84

Üye
kardes eline saglıksüpersinvallahi

name_jazz

Üye
şifre??

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil şifre konuda ve dosyada yazıyor

name_jazz

Üye
biraz geç oldu ama gördüm sonunda teşekkürler.. :D

black_coverse

Üye
dağılmıyoki tekbi resim olrak kalıy bu arada benimki corb profarkeder mi ama corby ile aynı sayılır arkadaşımda da lindy var onda da olmuyor

dybbuk

Üye
Merhaba arkadaşlar Dün Samsung B3410w aldım memnunum gayet. Ama Live Messenger bulamıyorum. Ebuddy dısında uyumlu olan var mı bildiğiniz?

yyigitsoy

Üye
Eyvallah birader paylaşım için teşekkürler, gerçekten çok emek vermişsin kaliteli bi paylaşım olmuş...

ali7474

Üye
dostum teşekkürler emeğine sğlık

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
windowslive vs bu tel için yok..
+ lindy corby prodada ben denedım bu wallpaperleri ama olmuştu onlarda.. duvar kagıdı hakkında daha fazla yardım edemiycem

Bozgun_

Bozgun_

Üye
gerçekten de çok güzel bir paylaşım olmuş ellerime emeğine sağlık karDeş

kalennder

Üye
s.a arkadaşlar

Benim jetim var ve sorunum basit.Dokunmatikle telefon içerisinde dolaştığımda her dokunmatiğe bastığımda tuş sesi çıkıyo...ben ise o sesin çıkmasını istemiyorum ..telefon ayarlarından falan baktım bulamadım...
telefonu tamamen sessize alınca dokunmatiğe basınca tuş sesi çıkmıyo ama bu kez de gelen aramalarda sadece titreşim çalışıyo...
Dokunmatiğe basınca çıkan tuş sesini minimuma indirme veya tamamen sessize getirmenin yolu yok mu?

yani hem dokunmatiğe basınca tuş sesi duymayacağım hem de telefonun müziği aramalar gelince hemen çalacak? bunu nasıl yapıyoruz?

İnşallah birileri yardımcı olur....

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Burası senın sorularını sorma mekanın değil!!!
Telefon progilinden normali düzenle telefon seslerindeki sesi kapat!!

rahat1995

Üye
kod istiyor

black_coverse

Üye
kod ilk sayfada yazıyor

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
saol black

Üst Alt