Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
şifre basta yazıyor Saınt1 tekrar teşekkürler

herkese teşekkür ederim

mıstık76

mıstık76

Üye
çok saoooool s5233w hakkında bukadar uygulama oyun bulamamıştım eline sağlık işallah çalıştırır bunlar gibi daha varsa bunun gibi haber verirsen sevinirim. saol.

OğuzcanAbi

Üye
saolsın

mustafasonmez

Üye
saol dostum bu arada samsung montede neden istediğin uygulamayı masaüstü yapamıyoruz yada varda benmi bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim.
şimdiden saol

BaLL34

Üye
emeğine sağlık güzel bi paylaşım olmuş

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

kaan4015

Üye
çok teşekkürler dostum s5620 yenı aldım aklımda 100 tane soru vardı hepsını yanıtlamış oldun eywlh

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil ve her uygulamayı masa ustu yapamazsın sadece widgetler..

kalennder

Üye
ya 2 senedir bu sitedeyim forum kurallari senden daha iyi biliyorum ve uza kardeşim kimi nerden kovuyosun kime git diyosun sen? adam akıllı dur paylaşımımızdan bişiler almaya calıs kendin paylaşımda yapmıyorsun o zaman bunu bana demeye hiç hakkın yok? 30 bin kişiden 1 kişi itiraz ediyorsa ben sorunun kimde oldugunu bilirim o insanda bunu ilerle anlar umarım ve iyi günler bu konuya bir daha yazma lütfen :)

olur canım başka bi arzun varsa söyle:)

konusuna yazmayaymışım...elli milyon ikiyüzellibin ikiyüz elli dokuz kere söylemek zorunda kalacağımı bilsem yine söyleyeceğim..

senin bu konuyu açman sana istediğine yaz istemediğine sen yazma deme hakkını sana vermez...tamam mı ? anladın mı? bak anlamadıysan bir daha yazacağım....

serdarluto

Üye
vayyy bee kardeşş
sen harikasın heeeeeee

meteorumkay

Üye
allah senden razı olsun kardeşşşşş... samsung star wi-fi aldim, sayende tüm eksik programlarımı filan hepsini yükledim indirip burdan. süper paylaşım olmuş cok teşekkürler.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil herkese çok teşekkürler tekrardan önemli değil..

ve kalennder konuma yorum yazmazsan sevinirim :) umrumda değilsin çünkü

volkara1952

volkara1952

Üye
sağolasın samsung monte geliyor cumartesi almanyadan montede çalışır demi

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
çalısır neden calısmasın

xpress158

Üye
Çok sagolun bende monte var.Daha bugün aldım oyun ve uygulama bakıyodum çok teşekkürler :)

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

scorpidos

scorpidos

Üye
Güzel paylaşım fakat oyunlar anladığım kadarıyla Samsung Star ya da farklı bir telefon için. Corby Pro telefonumun 240x400 ekranına sığmadılar. Galiba 240x600 ekran boyutu felan lazım o oyunlara. Bu oyunların 240x400 sürümünü de bulursan Corby Serisi kullanıcıları da memnun kalacaktır eminim. Diyecektim ki bir anda zaten bunun ayarını nasıl yapmamız gerektiğini de anlattığın aklıma geldi.
Tekrar teşekkürler emeğine sağlık.
Ben de bir ekleme yapmak isterim:
Corby PRO telefonunda java uygulamaları klavye açılır açılmaz yan döndürmek için jar dosyasını Win-Rar ile açın.Jar’ın içerisinde bulunan meta-inf klasörünün içerisindeki manifest.mf dosyasını notepad ile açın.Orada yazanların en sonuna aşağıdaki satırları ekledikten sonra kaydedip çıkın.Arşivi güncellemek istiyor musunuz diye bir ekran çıkacak karşınıza. Evet deyin. Düzenlediğiniz jar doyasını telefona gönderin. İşte o gerekli kodlar:
X-Pax-Keyboard: Qwerty
X-Pax-TextInput-Hidden: true
MIDlet-Touch-Support: TRUE
MIDlet-ScreenMode: ROTATE
Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208
Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 240,400

ayarını yapmanız yeterlidir. Tekrar paylaşım için teşekkürler.

zeynepjake

zeynepjake

Üye
ya şifre soruyor şifre ne acaba

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
saoll

Üst Alt