Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

sentetik

sentetik

Üye
Konuyu Sabitlermisiniz ..

Dostum Facebookda Sohbet Edemiyorum Neden Acaba

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah sabitlenir :)
facebook chatini ebuddy ile yapabilirsiniz :) ama bolttan olmuyor

SAINT1

SAINT1

Üye
Facebook chat'i Mozat'la da yapabilirsin.

--------------- Ekleme ---------------

Ege şunu alda avatar olarak kullan.Yoksa senin avatar kullanacağın yok.

hsaglam79

Üye
Harika bir paylaşım olmus Eline saglık
takdire deger

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
evet chati mozatlada yapabilirsiniz :)

ve SAINT çok teşekkürler :) zaman bulamıyorum photoshop için :)

SAINT1

SAINT1

Üye
evet chati mozatlada yapabilirsiniz :)

ve SAINT çok teşekkürler :) zaman bulamıyorum photoshop için :)
EyvAllah.Uzub-n zamandır takılıyorumda şimdi soracaktım dedim ben yapiim göndereyim barii.
Kafanda şekil mekil istediğin birşey varsa yapabilirim hazır müsaitken.
Avatarın renklendi oh be ben rahatladım valla.:d:

enex_enes

enex_enes

Üye
şu mozat ı bi anlatırmısnız

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
saol saint daha ne istiym senden :D

mozatı anlatayım kardeşim program benım dosyada var ındır istersen ve girerken gene ebuddy gibi bi hesap oluşturuyosun sonra o hesapla programa giriyosun
programın içinde sosyal bir paylaşım var aynı facebook gibi..
sonra progrmaın içinde e posta bölümünden hotmail gibi hesaplarına baglanıyosun ordan chat oluyordu sanırım ve e postaların geliyor..
aynı şekilde facebookda oluyor..
texas holem poker fln oynayabiliyorsun insanlarla

kısaca tek programla herşey..

enex_enes

enex_enes

Üye
saol saint daha ne istiym senden :D

mozatı anlatayım kardeşim program benım dosyada var ındır istersen ve girerken gene ebuddy gibi bi hesap oluşturuyosun sonra o hesapla programa giriyosun
programın içinde sosyal bir paylaşım var aynı facebook gibi..
sonra progrmaın içinde e posta bölümünden hotmail gibi hesaplarına baglanıyosun ordan chat oluyordu sanırım ve e postaların geliyor..
aynı şekilde facebookda oluyor..
texas holem poker fln oynayabiliyorsun insanlarla

kısaca tek programla herşey..
teşekkürler

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil..

kalennder

Üye
evet benım mekanım benım konum benım ahırım benım şehrim varmı ? sende aç konunu 30 bin kişi okusun tebrik etsin yorumlar yazılsın

sonra gel karsıma ..

insanların hayrına ve faydasına bir iş yapan kişiden ''sen şunu soramazsın sen bunu sorabilirsin sen dur sen yazma burası senin soru sorma mekanın değil!!'' vb sözlerle yaptığı iyiliğin bütün getirisini bir çırpıda ziyan etmesi beklenmez...

yok ben iyilik yapar başa da kalkarım havamı da atarım diyorsan...bu konuyu açmış olman bunu demen için yetmez...

sitenin sahibi olacaksın geleceksin diyeceksin ki çık bu siteden arkadaşım...biz de diyeceğiz ki al siteni tepe tepe kullan ....

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
ya 2 senedir bu sitedeyim forum kurallari senden daha iyi biliyorum ve uza kardeşim kimi nerden kovuyosun kime git diyosun sen? adam akıllı dur paylaşımımızdan bişiler almaya calıs kendin paylaşımda yapmıyorsun o zaman bunu bana demeye hiç hakkın yok? 30 bin kişiden 1 kişi itiraz ediyorsa ben sorunun kimde oldugunu bilirim o insanda bunu ilerle anlar umarım ve iyi günler bu konuya bir daha yazma lütfen :)

Pijin1ii

Üye
ARkadaşlar Ben ebuddy Kurdum Fakat Bu Lanet Olası Bağlanacağım zaman Hep Para İstiyor Wifi den Giriyorum googleye herşeye ama Ebudyden girmeye Çalıştığımda Kontör atmak istiyor Napıcam ?

Birde Bu Youtube videolarını izlemek istiyorum Onu NasıL yapaCağım ?

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
ona izin ver diyeceksın zaten.. merak etme wifiden bağlanıp baglantı kısmından agını seçtiysen kontur istemez

alpheron

Üye
Deniycem Şimdiden saoL :pc:

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

ayasin

Üye
kardesım bu paylasımın sıfresı ne tskr ederım

ghorkem

Üye
ellerine sağlık gerçekten güzel çalışmaa ama ben bi türlü dosyaları tele atamıyorum desteklenmeyen dosya biçimi diyo kies.yardımcı olursan sevinirim telefon monte şimdiden sağol

SAINT1

SAINT1

Üye
ellerine sağlık gerçekten güzel çalışmaa ama ben bi türlü dosyaları tele atamıyorum desteklenmeyen dosya biçimi diyo kies.yardımcı olursan sevinirim telefon monte şimdiden sağol
Dosyaları hafıza kartınamı atamıyorsun yoksa telefonamı kuramıyorsun.
Dosyaları telefona atman için kopyala yapıştır yapman yeter.eğer dosya rar dosyası veya zip dosyası ise bunu winrar'la açman gerekecek telefona atacağın dosya uzantısı jar olmalı.
Eğer yinede açmıyorsa sürüm farkından dolayı açmıyorur.
Sorunu net anlayamadım ama umarım yardımcı olabilmişimdir.

babyshoot

babyshoot

Üye
dostum çok teşekkürler.

Üst Alt