Samsung Social Hub Premium Update - Bada 2.0 Ultimate Inbox (BİR BAKIN)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suleymanyuce

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Social Hub Premium Update - Bada 2.0 Ultimate Inbox (BİR BAKIN)

Arkadaşlar az önce videoyu izledim. SHP Tanıtıyor ama fark ettiyseniz. Telefon Bizim wave lere benziyor ama değişik. menünün arka planı siyah değil bu bada 2.0 olabilir mi ? bilgisi olan varsa açıklarsa iyi olur.

Telefon çok güzel wave 3 olma ihtimali var mı :)

Noks

Noks

Üye
bada os 2.0 a benziyor ve telefonda samsung s8500

suleymanyuce

Üye
    Konu Sahibi
bada os 2.0 a benziyor ve telefonda samsung s8500

arkadasim bende oyle sanmistimd Telefona dikkatli bakarsan yes ve no tuslarinin daha genis oldugunu gorursun. ust kisimda da genislik var. telefonu video yu dondurup bir incele derim. wave ye benziyo ama farkli ;)

eaagent

eaagent

Üye
vayy anasini yaa pek hos gozukuo sabrszlandm smdi :D ya telefonda wave gbi ama konsept te cok kucuk farklar var ama animasyon olmasndan kaynaklanioda olablr belli dgl yani hc bsey ;)

suleymanyuce

Üye
    Konu Sahibi
Birsey daha farkettim. bizim wave lerde flas cameranin sol tarafinda ama video daki telefonda flas sag tarafta kaliyor :)

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
animasyon yapılırken yanlış yapıldı heralde.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Daha öncede yazmıştım bu videolar Socialhub resmi sitesinde belki 1 yıla yakındır var.
Bu videodaki telefon hayali bir telefondur.
Bu videodaki Bada hayali bir Bada dır.

Kolay gelsin

erem.qns

erem.qns

Üye
aydın hocam tühh hevesimiz kursağımızda kaldı :)

kademxx

kademxx

Üye
süper görünüyor ya.. beğenilmeyecek gibi değil. yakın zamanda bekliyoruz..

archeuscaine

archeuscaine

Üye
hiçte bir senedir orda olan bir video gibi durmuyor video 25 martta yayınlanmış dostum ayrıca çok ama çokkk hoş hele anlık mesajlaşma gelmiş o süper

aybek1453

Üye
hiçte bir senedir orda olan bir video gibi durmuyor video 25 martta yayınlanmış dostum ayrıca çok ama çokkk hoş hele anlık mesajlaşma gelmiş o süper

Anlık mesajlaşma zaten var.SHP li CFW lerle kullanabiliyorsun.

suleymanyuce

Üye
    Konu Sahibi
Video siteye yeni yuklenmis. Ama aydin hocanin dedigi gibi hayali bir bada sanirim. menu arka plani falan gorseklik acisindan simdi ki bada dan daha cekici geldi bana. menunun arka planini siyah degilde bu sekilde yapsalarmis bence daha hos dururmus. Telefon da harika gercek olsa yine cok tutulan bir telefon olurdu bence. Bada 2.0 la gelecek telefon wave kadar ses getirir. umarim clear ekran degilde super amoled ekranli olur ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt