Bada 2.0 CFW GT-S8500 DBT S8500XXKK5 (Voice Call Recorder + Social Hub Premium Actived)

Sponsorlu Bağlantılar

savens

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 CFW GT-S8500 DBT S8500XXKK5 (Voice Call Recorder + Social Hub Premium Actived)
Team BadaTurkiye

Voice Call Recorder + Social Hub Premium(DBT, TUR, KOR, ITV, XEO, XEU, SKT, XEF)

Video ;
[video=youtube;xBmu-q-dAhk]http://www.youtube.com/watch?v=xBmu-q-dAhk[/video]​
By MemHT

[Savens]

mevlutcan

Üye
yükleyen, deneyen var mı?

cecicece

Üye
telefon iyice kaşar oldu,ben hemen deniyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Edessa1980, sfx1 ve cellmanbash
fullwar

fullwar

Üye
Sonuçları görelim eğer finalse ve hatasızsa yüklerim. Bada.com'dada 100.000 dolar ödüllü application geliştirme yarışması var. Artık Samsung'ta vermediği desteği, şevki vermeye başladı. Umarım bu hız hiç kesilmez. 8530'da çıksında artık tüm Wave sahipleri artık rahat etsin.

Türe

Türe

Üye
Bunun 8530 ıcın olanı yok mu

fullwar

fullwar

Üye
Sürümün RC olduğu söyleniyor. Sanırım finale daha var.

guro123456

Üye
turkce biseler yazsaydiniz bari yukleyen arkadas alooooooooo bu yeniyomu

guzzia123

Üye
evet arkadaşlar bu program sanki apps da vardı diye biliyorum ama forum içinden ücretsiz indireceğimiz bir yer varsa daha iyi olur

gizli99

Üye
Valla benim telefon akşam bir kere reset attı ama günahını almayayım, belki butona basılı kalmıştır cepte, bilemiyorum.. mavi ekran filan görmedim, telefona baktığımda pin kod soruyordu..
ayrıca ben samfirmware in yayınladığı rom u yükledim, shp li olanı değil. onu da belirtmiş olayım.
ayrıca voice call record olayını nasıl aktif ediyorlar anlamıyorum, orjinal denen sürümde niye yok bu? bu ne saçma şey?

gizli99

Üye
bu nasıl final sürüm arkadaş?
avatar ın oyununu yükledim, açılırken reset atıyor.
yuh sana bada..

xeeq

Üye
Samsung Aps tan bir uygulama indirirken ve bir kaç uygulamada uzun süren açmalarda reset atıyo.

nidforspid

nidforspid

Üye
arkadaşım official faln değil bu denemeden sallamayın lütfen

fullwar

fullwar

Üye
Beyler sürüm final değil RC (Release Candidate). Yani buradan artık beta aşamasının bittiğini ve kısa süre sonra finalin çıkacağını söyleyebilirim.

savens

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım official faln değil bu denemeden sallamayın lütfen

Size burada costum fw sunuyoruz.Siz bence biraz arastırında ondan sonra...Konuşalım

Bu fw Avrupa Kiesinde yayınlanan fw'dir.
Fw offical sürümdür.
Offical sürümde hata olmıycak diye bir durum söz konusu değildir.
Biz ise badaTurkiye takımı olarak Costum fw yaptık ve SHP ve voice call Eklendi.
Lütfen yorum yaparken araştırınız.Tam kesin bilgiye sahip iseniz ozaman tartısma ortamı yapalım.

Saygılarımızla ;
BadaTurkiye

cecicece

Üye
bütün özellikleri gayet iyi çalışıyor.şimdiye kadar herhangi bir reset sorunu yaşamadım,merak eden arkadaşlar için ise bundan önceki versiyonda netten film seyredebiliyordunuz,bu versiyonda da facedeki oyunlarıda oynamanız mümkün,dün test ettim ve başardım,benim için sorun,ana menü dokunmatiğinin rahatsız edici şekilde yavaş ilerlemesi ve sosyal msg programlarının tek bir bünyede toplanmasıydı,önceki versiyonda tek başına widget olarak atabildiğim msn messenger programı,bu versiyonda "im messenger" in içinde olmasıydı.Tekrar eski versiyon fw ye dönüyorum şu anda.

gizli99

Üye
Size burada costum fw sunuyoruz.Siz bence biraz arastırında ondan sonra...Konuşalım

Bu fw Avrupa Kiesinde yayınlanan fw'dir.
Fw offical sürümdür.
Offical sürümde hata olmıycak diye bir durum söz konusu değildir.
Biz ise badaTurkiye takımı olarak Costum fw yaptık ve SHP ve voice call Eklendi.
Lütfen yorum yaparken araştırınız.Tam kesin bilgiye sahip iseniz ozaman tartısma ortamı yapalım.

Saygılarımızla ;
BadaTurkiye

Benim bildiğim kadarıyla avrupa daki normal kullanıcılar yükleyemiyorlar bu güncellemeyi. CheckFusDownloader_v2.1 ile kontrol edince sadece test moda geçildiğinde almanya dan görünüyor bu güncelleme. yani mormal sürüm değil, test sürümü. tek farkı var, kies ten yayınlanması. o da sadece beta kullanıcılarına. Yazılımda çok fazla hata var, reset alıyor cihaz. Bu kadar bariz hatalar içeren bir rom u avrupa ya normal kullanıcıya sunacaklarını düşünemiyorum zaten.

Ayrıca siz bir yazılım geliştirmiyorsunuz. Mevcut yazılımın bazı özelliklerini kurcalayarak, dosyaları değiştirerek filan aktif hale getiriyorsunuz. emeğinize saygım olmakla birlikte sanki çok büyük müdehaleler yapıyormuşsunuz gibi görünmesini yanlış buluyorum. Samsung'un bıraktığı açıkları kullanıyorsunuz sadece.

Android'i bada2ya taşımaya çalışan muhteremler gerçek yazılımcılık yapıyorlar, bir yazılımcı olarak ellerinden öperim, projeyi bitirseler de bada dan kurtulsak... en koyu bada'cıyı bile bezdirdi bunlar.. para etse satıcam telefonu..

----------Eklendi @ 16:43:48 ---------- Yazıldı @ 16:41:05 ----------

şunu da diyeyim, önceki fw ler de dahil olmak üzere hepsi official dır. Kimse kalkıp da bada'nın kopyasını yapmıyor. diğer fw ler beta kullanıcılarından alınıyordu, bu fw kies den.
fark bu kadar.
aynı olan ise hepsinin beta olması.
official demek final sürüm demek değildir. bu ayrımın iyi yapılması lazım.

• Beğen
Tepkiler: bbounce

metin110

Üye
Benim bildiğim kadarıyla avrupa daki normal kullanıcılar yükleyemiyorlar bu güncellemeyi. CheckFusDownloader_v2.1 ile kontrol edince sadece test moda geçildiğinde almanya dan görünüyor bu güncelleme. yani mormal sürüm değil, test sürümü. tek farkı var, kies ten yayınlanması. o da sadece beta kullanıcılarına. Yazılımda çok fazla hata var, reset alıyor cihaz. Bu kadar bariz hatalar içeren bir rom u avrupa ya normal kullanıcıya sunacaklarını düşünemiyorum zaten.

Ayrıca siz bir yazılım geliştirmiyorsunuz. Mevcut yazılımın bazı özelliklerini kurcalayarak, dosyaları değiştirerek filan aktif hale getiriyorsunuz. emeğinize saygım olmakla birlikte sanki çok büyük müdehaleler yapıyormuşsunuz gibi görünmesini yanlış buluyorum. Samsung'un bıraktığı açıkları kullanıyorsunuz sadece.

Android'i bada2ya taşımaya çalışan muhteremler gerçek yazılımcılık yapıyorlar, bir yazılımcı olarak ellerinden öperim, projeyi bitirseler de bada dan kurtulsak... en koyu bada'cıyı bile bezdirdi bunlar.. para etse satıcam telefonu..

----------Eklendi @ 16:43:48 ---------- Yazıldı @ 16:41:05 ----------

şunu da diyeyim, önceki fw ler de dahil olmak üzere hepsi official dır. Kimse kalkıp da bada'nın kopyasını yapmıyor. diğer fw ler beta kullanıcılarından alınıyordu, bu fw kies den.
fark bu kadar.
aynı olan ise hepsinin beta olması.
official demek final sürüm demek değildir. bu ayrımın iyi yapılması lazım.

tebrik ederim arkadaşım anlatımın, ve alçakgönüllüğün için..
bada türkiye başarısız bulduğum bir gurup..burası daha geniş yelpazeye yayılmış fikir insanlarıyla birlikte konuya merakı olan insanların toplandığı bir havuz..bu sebeple bu forum her daim en iyiler arasında olacak..:good:

erem.qns

erem.qns

Üye
allah size sabır versin kardeşlerim :)

fullwar

fullwar

Üye
Birkaç mesaj yukarıda söyledim. Başlığı değiştirirseniz iyi olur. "RC" yani Betadan sonraki finalden önceki aşama. Kısa süre sonra final gelecek. Hiçbir final sürüm bu şekilde dağıtılmaz ve bukadar sorunlu olmaz.

savens

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bazı şeylere açıklık getirmek isterim.

Yazılım aşamaları firmalar arasında değişiklik gösterir yani bunlar nelerdir.(beta,RC,Offical vs.vs)
Bu kavramların anlamları farklılaşabilir.
Bu fw'deki Offical Mantığı Kullanıcı fw'si olduğu anlamına gelmez.
betadan son kullanıcı fw sine kadar geçen aşamalar temelde 5 tanedir.
Fw nin offical yazılmasındaki mantık kies fwsi olduğundan
Bu fw test fwsidir.Deneme.
Kieste yayınlanacak fw bu değildir....
Kiesten dağılımı yapıldığı için offical ibaresi kullanılmıştır...
Bu fw de yine birçok sorun vardır.
Örnek res donma ea oyunlarındaki sıkıntılar vs.vs.
O yüzden size kalmış ister orjinal diye kullanın ister hala beta
Tekrar yinelemek istiyorum.
Kieste yayınlanacak fw bu değildir.
deneme sürümüdür.

----------Eklendi @ 18:23:21 ---------- Yazıldı @ 18:15:48 ----------

tebrik ederim arkadaşım anlatımın, ve alçakgönüllüğün için..
bada türkiye başarısız bulduğum bir gurup..burası daha geniş yelpazeye yayılmış fikir insanlarıyla birlikte konuya merakı olan insanların toplandığı bir havuz..bu sebeple bu forum her daim en iyiler arasında olacak..:good:

fw hakkındaki propagandanı yap.
Kişiye veya guruba saldırı yapma...

• Beğen
Tepkiler: skyseap

Üst Alt