Bada 2.0 CFW GT-S8500 DBT S8500XXKK5 (Voice Call Recorder + Social Hub Premium Actived)

Sponsorlu Bağlantılar

alperkurucu

Üye
fv guzel ya. problemsiz gorunuyor bende 1 gundur ne yuklediysem sildiysem reset yemedi. ayrica debug level 0 (800mhz) de kullanıyorum sorun olur mu acaba?

fullwar

fullwar

Üye
Arkadaşlar bazı şeylere açıklık getirmek isterim.

Yazılım aşamaları firmalar arasında değişiklik gösterir yani bunlar nelerdir.(beta,RC,Offical vs.vs)
Bu kavramların anlamları farklılaşabilir.
Bu fw'deki Offical Mantığı Kullanıcı fw'si olduğu anlamına gelmez.
betadan son kullanıcı fw sine kadar geçen aşamalar temelde 5 tanedir.
Fw nin offical yazılmasındaki mantık kies fwsi olduğundan
Bu fw test fwsidir.Deneme.
Kieste yayınlanacak fw bu değildir....
Kiesten dağılımı yapıldığı için offical ibaresi kullanılmıştır...
Bu fw de yine birçok sorun vardır.
Örnek res donma ea oyunlarındaki sıkıntılar vs.vs.
O yüzden size kalmış ister orjinal diye kullanın ister hala beta
Tekrar yinelemek istiyorum.
Kieste yayınlanacak fw bu değildir.
deneme sürümüdür.

----------Eklendi @ 18:23:21 ---------- Yazıldı @ 18:15:48 ----------

fw hakkındaki propagandanı yap.
Kişiye veya guruba saldırı yapma...

Güzel anlatmışsında bizde değil demedik. Ayrıca birkaç düzeltme yapmak lazım. Official (offical değil) bir sürüm değildir. Firmaya ait, resmi demektir (Samsung firması "Official Bada 2.0.1 RC" sürümüdür). RC sürümüyse FW'nin seri ilerlemesinin artışı değil dünyada çıkmış tüm uygulamaların betadan sonra çıkan (FW kodu ne olursa olsun) sürümünün adıdır. Release Candidate. Pre-Alpha, Alpha, Beta, Kapalı Beta, RC ve Release (final) olarak ilerler. Yani artık final gelmek üzere. Ayrıca seni eleştirmek için söylemiyorum dostum. Sadece yanlış bilgi olmasın. Gayet güzel açıklamışsın zaten. Sadece düzeltme yaptım biraz. Custom FW içinde teşekkür ederim. Badatürkiyeye ve Bada takımına teşekkürler ve kolay gelsin.

savens

Üye
    Konu Sahibi
Güzel anlatmışsında bizde değil demedik. Ayrıca birkaç düzeltme yapmak lazım. Official (offical değil) bir sürüm değildir. Firmaya ait, resmi demektir (Samsung firması "Official Bada 2.0.1 RC" sürümüdür). RC sürümüyse FW'nin seri ilerlemesinin artışı değil dünyada çıkmış tüm uygulamaların betadan sonra çıkan (FW kodu ne olursa olsun) sürümünün adıdır. Release Candidate. Pre-Alpha, Alpha, Beta, Kapalı Beta, RC ve Release (final) olarak ilerler. Yani artık final gelmek üzere. Ayrıca seni eleştirmek için söylemiyorum dostum. Sadece yanlış bilgi olmasın. Gayet güzel açıklamışsın zaten. Sadece düzeltme yaptım biraz. Custom FW içinde teşekkür ederim. Badatürkiyeye ve Bada takımına teşekkürler ve kolay gelsin.

yani ikimzde aynı sonuca çıkıyoruz yukarda yazdığım gibi nasıl düşünürse öyle kullanırsın offical veya RC !!!
Orjinal rom isteyenler anca Türkiye kiesinden yükleyince rahat edebilirler.
İstek olursa s8530 içinde CFW konusu açacağım...

Saygılar;
BadaTurkiye

bluviaggiatore

bluviaggiatore

Üye
arkadaslar videoyu kim hazırladı ise eksik anlatmıs kusura bakmasın video da son kısımda Fotoa kısmı yuklu gorunmuyor bızde oyle yaptık sonuc telefon sımdı acılmıyor. Suruculer ıcınde yok daha ne dıyeyım basta bız uyardık dıyeceksınız ama boyle olmadı

fullwar

fullwar

Üye
"savens"; büyük puntolarla "Uyarı! Firmware atmak riskli bir iştir. Bu konularda tecrübeniz yoksa lütfen yüklemeyin" Aksi taktirde telefonunuzda oluşabilecek sorunlarda sitemiz (maxicep ve badatürkiye) yada ben sorumlu değilim" diye yazarsan iyi olur. Gerçi videoda söyleniyor ama yinede yazarsan sevinirim. Bu videolardan bin tane var ama hala yapamayan var ve telefonları boşu boşuna hasar görüyor.

Üst Alt