Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung SGH-L700'cüler Paylaşım Alanı
Sponsorlu Bağlantılar
eeee01ee
Üye
sağolun ama çalışmıyor tanınmadı
lehce
Üye
Yok ne yaotıysam olmuyor dosya türü desteklenmiyor diyo..çalıştıran arkadaşlar ne yaptıysanız tek tek yazın lütfen.sonuöta telefon aynı ne yazıosa onu yapıorum ama olmuo
BABAFİNGO
Üye
linkler preöıumlu biri atsın!!!
XSeZeRiX
Üye
kardeşim indirdim fakat henüz yükleyemedim vaktim olmadı şimdiden ellerine emeğine sağlık emek harcayıp birşeylerle uğraşmışsın çok teşekkürler.
ufk506
Üye
arkadaş çoq saol yalnız bn o disci yükleim bi de direk kabloyla bağlanıp atcam oyunu olur di mi ?
elifemre2002
Üye
iğrençmiş bende bişi sandım
orko1111
Üye
sgh l700 kullanıyorum telofonumda tuhaf şeyler oluyor kendi kendine kapanıp açılıyor ne yapmalıyım bunun bir virüs proğramı varmı bilen birileri cevap versin lütfen
ferdibaba666
Üye
ya dosya türü desteklemiyo yazıyo
semıh61
Üye
offf indirmiyoo bri yardım edemez mi?
acarck
Üye
Arkadaşlar L700 için tema uygulaması varmı stardart görünümden sıkıldım değiştirmek istiyorum bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarınızı için şimdiden teşekkür ederim
Mekansız 52
Üye
kardes sagolasın ama lınkler eror verıo haberın olsun
FordFocus RS
Üye
teşekkürler sağolun varolun ...
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bi de buraya bakın belki işe yarar..n:
mavcix
Üye
Konu Sahibi
Linkler galiba gitmis ama yenileyecegim bi ara. Bu arada L700e tema yuklenmiyor bilginiz olsun. Dosyayi indiripte yukleyemeyen arkadaslar bana ulasabilir. [email protected]
mertbaba71
Üye
hiç biri açılmıyor boşuna indirmeyin
mavcix
Üye
Konu Sahibi
Ne demek hicbiri acilmaz ya ben anlattim telefon hafizasindaki games klasorune atcaksiniz diye sen anlattigimi yapmazsan tabi acilmaz yani