Samsung SGH-L700'cüler Paylaşım Alanı

Sponsorlu Bağlantılar

maxiceptr03

Üye
hepsi acılıyor tşşkler

mavcix

mavcix

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 3D 3 Street Rules

--------------- Ekleme ---------------

Veeeee The Sims 3!

Crash Arena 3D

Buyrun Counter Strike!

Need For Speed Carbon

Need For Speed Undercover Türkçe

PES 2009

sguneys

sguneys

Üye
Saol kardeş Bakıcam Bakalımmmm

rruhsuzum

Üye
Msn yi nasıl yükleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim...

sguneys

sguneys

Üye
Valla Ben Kullanıyorum Acayipde süper Zaten forumda da mevcut..Eğer net paketin varsa ebuddy msn var indiriğ kullanabilirsin...Yada turkcell msn var.. Yada BU adreste var ama hepside ücretli

MuLtı >I [f]

Üye
yaw yeter sadece link vererek yardımcı olmuyorsunuz...oyunu indirdik telefona attık ama nasıl açıcdaz bide onuda anlatırsanız sevinirim...:@:box:yuru

mavcix

mavcix

Üye
    Konu Sahibi
MuLtı >I [f];1524674' Alıntı:
yaw yeter sadece link vererek yardımcı olmuyorsunuz...oyunu indirdik telefona attık ama nasıl açıcdaz bide onuda anlatırsanız sevinirim...:@:box:yuru
O linki boşuna koymuyoruz heralde. İndirsen dosyayı içinde anlattım herşeyi diyorum anlamıyor musunuz?

MuLtı >I [f]

Üye
ben indirdim ama nasıl açacağıma dair hiç bi anlatım çıkmadı sen burda anlatsan kardeş...

sguneys

sguneys

Üye

Bunu İndir jar emulatör ile jad yap ikisini bir klsörde topla tefona at orda hafıza kartında games klasörüne at sonra sitede bulunan kodları gir okadar..

Buda var ama ben denemedim....Denemeke istersen üsttekinin aynısını yapacan...

MuLtı >I [f]

Üye
yaw arkadaşlar benim güzel bi oyunu direk indirip telefona atıp direk oynama ihtimalim yokmu.ben öyle bişey arıyorum.l700lerde illa başka uygulamalarmı yapmak gerekiyo?????????bide ben The_Bourn attım telefona açmaya çalışıyorum ancak dosya türü desteklenmyor diyor.bide arkadaşlar telefonu aldığım yerden sürüm filan yükseltmicem falan fistan bazı şeyler söyledi yoksa garantiden çıkıyomuş bu oyunları yükleyince çıkmaz değil mi?

sguneys

sguneys

Üye
Sen öncelikle dosya türü desteklenmiyo derken oyunu atıyosun ama kurmuyosun attığın yerde açmaya çalışıyosun..Sitedeki kodları giriceksin sonra oyunlar ve daha fazlsı klsöründe simgesi çıkcak ordan gireceksin..Garantiye gelince bişi dememe gerek yok saçmalık..İlla garantili olsun diyosan garantiye göndereceğin zaman formatla yolla....

MuLtı >I [f]

Üye
kardeş oyunu nasıl kurcam. kodlar indirdiğim yerdemi .bide bunları yaparsam garantiden gidermi ben onu soruyorum?????????

MuLtı >I [f]

Üye
siz yükledğiniz oyunları böylemi yüklediniz.birde bunları yaparsam garantiden gider mi?

revolt25

revolt25

Üye
SGH L760 dada calısırmı bu oyunlar ?

Furkan_67

Furkan_67

Üye
hiç bosuna uğrasmayın abicim suan samsung'laın hicbirinde tema yok daha samsung'un sitesinden bi bilgi cıkmadı bosuna zamanınızı kaybetmeyin

karjmerannn

Üye
süpersinn

minkara

minkara

Üye
çok sağol kardeş

Üst Alt