Samsung SGH-L700'cüler Paylaşım Alanı

Sponsorlu Bağlantılar

günsenin

Üye
yaa arkadaşlar benim teli pc ye bağlayıp media playere girdiğimde card phone falan çıkmıyor fotoraflar falan çıkıyor

mechul_bgg

Üye
cok saol kardes umarım proplemsiz calısırda keyifle oynarız +rep

feyzi önder

Üye
dostum bu 50 oyun hepside çalışıyor manyak link çalıştıramayanlarda mutlaka problem kendilerdedir bende ilk başta çalıştıramadım megerse hafızakartına yüklemişim dosyaları sizde dikkat edin telefon daki games klasörüne yükleyin orada çalışır ama oyunları jar ve jad olarak ayıklayıp dosyalarsanız isminide oyunun adını verirseniz karıştırmazsınız çünkü hepside tek klasörde games diye çıkıyor oynadıgım oyunu tekrar bulamıyorum

idriss022

Üye
hicbiri acılmıyorkı samsungl700 de

741bykzl

Üye
indirmiyo bu ya

ataskin27

Üye
çok teşekkürler

yasak73

Üye
çok sağol bende nfs çalıştı ama prison break çalışmadı
yinede tşk

MuLtı >I [f]

Üye
blackdream msnni verirmisin usta l700 oyun atamadımda bi yardımcı olsan

mokoko09

Üye
ya ben giriom ama dijital camera cikyiyo phone falan cikmiyo bilen varsa yardim edebilir mi

xman34132

xman34132

Üye
herkese çok teşekkürler emeğinize sağlık. klasör şeklinde atınca uygun oyunlar çalıştı ama oyunla, oyuna ait klasörün adı aynı olacakmış. waptan indirdiğim bi uygulama sayesinde bunun farkına vardım. oyun vs. için de tekrar çok teşekkürler

spectra27

spectra27

Üye
saolasın

blade799

Üye
Hepsi çalışıyorda 50 oyun link'i hatalı düzeltirseniz sevinirm :D

sdsm

Üye
Arkadaşlar l700 ün arka plan rengi beyaz onu nasıl başka renge dönüştürebiliriz
aynen bunu nasıl degiştirebilirz arkadaşlar yardım lütfen bırakın oyunu falan pc de oynayın telde oyunun ne zevki olabilrir ki?? :S
yardım ltfennnnn

xkrc

Üye
Arkadaslar oyunlari siteye rar yapmadan jar olarak paylasirsak mobilden download yapabilirz ilgnize tesekkrlr.

maycıl3458

Üye
agalar oyun çalışmıyor bana yardım edin biriniz dosyayı atıyom ama dosya türü desteklenemeiyor dio nasıl yapcam lütfen yardım edin

--------------- Ekleme ---------------

kardeş sen nasıl çalıştırdın ben yapamadım

emre_211

Üye
kardeş ben yüklüyorum ama telefonda desteklenmeyen dosya biçimi diyor yardım edinn

xkrc

Üye
Konuyu takip eden arkadaslar ve sorun yasayarak pc.den tel.e oyunu kuramayanlar sizler icin konu actim L700 YENILIGI diye ordan telinize kolayca oyun yukleme anlatilmistir telefonunuza oyun yuklemek bi iskenceye degil bi zevke donustu hepinizi bekliyorum PC'DEN OYUN YUKLEMEYE SON.

metokam

Üye
50 oyun linki kırıktır.Lütfen kaldırınız

sagopis

Üye
tessekkür ederiz...

acarck

acarck

Üye
paylaşım için teşekkürler

Üst Alt