Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung SGH-L700'cüler Paylaşım Alanı
Sponsorlu Bağlantılar
günsenin
Üye
yaa arkadaşlar benim teli pc ye bağlayıp media playere girdiğimde card phone falan çıkmıyor fotoraflar falan çıkıyor
mechul_bgg
Üye
cok saol kardes umarım proplemsiz calısırda keyifle oynarız +rep
feyzi önder
Üye
dostum bu 50 oyun hepside çalışıyor manyak link çalıştıramayanlarda mutlaka problem kendilerdedir bende ilk başta çalıştıramadım megerse hafızakartına yüklemişim dosyaları sizde dikkat edin telefon daki games klasörüne yükleyin orada çalışır ama oyunları jar ve jad olarak ayıklayıp dosyalarsanız isminide oyunun adını verirseniz karıştırmazsınız çünkü hepside tek klasörde games diye çıkıyor oynadıgım oyunu tekrar bulamıyorum
idriss022
Üye
hicbiri acılmıyorkı samsungl700 de
741bykzl
Üye
indirmiyo bu ya
ataskin27
Üye
çok teşekkürler
yasak73
Üye
çok sağol bende nfs çalıştı ama prison break çalışmadı
yinede tşk
MuLtı >I [f]
Üye
blackdream msnni verirmisin usta l700 oyun atamadımda bi yardımcı olsan
mokoko09
Üye
ya ben giriom ama dijital camera cikyiyo phone falan cikmiyo bilen varsa yardim edebilir mi
xman34132
Üye
herkese çok teşekkürler emeğinize sağlık. klasör şeklinde atınca uygun oyunlar çalıştı ama oyunla, oyuna ait klasörün adı aynı olacakmış. waptan indirdiğim bi uygulama sayesinde bunun farkına vardım. oyun vs. için de tekrar çok teşekkürler
spectra27
Üye
saolasın
blade799
Üye
Hepsi çalışıyorda 50 oyun link'i hatalı düzeltirseniz sevinirm
aynen bunu nasıl degiştirebilirz arkadaşlar yardım lütfen bırakın oyunu falan pc de oynayın telde oyunun ne zevki olabilrir ki?? :S
yardım ltfennnnn
xkrc
Üye
Arkadaslar oyunlari siteye rar yapmadan jar olarak paylasirsak mobilden download yapabilirz ilgnize tesekkrlr.
maycıl3458
Üye
agalar oyun çalışmıyor bana yardım edin biriniz dosyayı atıyom ama dosya türü desteklenemeiyor dio nasıl yapcam lütfen yardım edin
--------------- Ekleme ---------------
kardeş sen nasıl çalıştırdın ben yapamadım
emre_211
Üye
kardeş ben yüklüyorum ama telefonda desteklenmeyen dosya biçimi diyor yardım edinn
xkrc
Üye
Konuyu takip eden arkadaslar ve sorun yasayarak pc.den tel.e oyunu kuramayanlar sizler icin konu actim L700 YENILIGI diye ordan telinize kolayca oyun yukleme anlatilmistir telefonunuza oyun yuklemek bi iskenceye degil bi zevke donustu hepinizi bekliyorum PC'DEN OYUN YUKLEMEYE SON.