Samsung SGH-L700'cüler Paylaşım Alanı

Sponsorlu Bağlantılar

bon3m4n94

Üye
şimdi indiriyorum inşallah çalışır

uzaydelisi

Üye
aga benim SGH - L700 JAR ve JAD oyunları bi türlü çalışmadı. anlayamadım ne desen yaptım olmadı desteklemiyomuş. mid32 veya swf olmasın ve son olarak samsung pc stüdyoların 1 , 2 , 3 de olur mu*?

Bora

Bora

Üye
Bende deneyeyim bakayım bazıları denemiş çalışmamış bende ne olacak :)

DJPLAYtr

DJPLAYtr

Üye
ya gençler bu oyun yükleme blutoot la olmuyormu

superhero82

Üye
SGH-L700'üne oyun kuramayan arkadaşların dikkatine: Arkadaşlar bende ilk denediğimde oyunları atamıyordum "games" adında klasör yaratmaya çalışırken hep "kalsör zaten var" uyarısı alıyordum, bu sorunun nedeni Windows XP'dir.Bilmediğim bir nedenden dolayı XP'de telefona "games" adında klasör açılmıyor ama Windows Vista'yı kulanınca oyunları sitede belirtiği şekilde kurmak mümkün.

karazamzam

Üye
indirdim flashıma amma inşallah çalışır emeğine sağlık kardeşim iyi araştırmalar :D

maho1907

Üye
kardes indirdim arşivleri actım klasöre ama telefonda calısmıor napcaz bi analatırmısın

asilkelebek

Üye
arkadasım çok ama dosya deslenmiyor diyo ne yapmam gerek.. yardım plsss

Furkan_67

Furkan_67

Üye
abi hersey tamam da bi temam yok simdi yaa L700 için

memeş

Üye
Arkadaşlar l700 ün arka plan rengi beyaz onu nasıl başka renge dönüştürebiliriz

joker2134

Üye
bndede L 700 var yeni aldım oyunları indirdim ama çalıstırmaı daha demenedim inş çalışır çalışmazlarsada canınız sagolsun bide tema bulsanıs sper olcak bea

mehmetos

Üye
ya hiç biri telefonda açılmıyor nasıl yapabilirim bir yardım ederseniz memnun olurum

djorhan123

Üye
saol

cengizhan008

Üye
of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa açılmıyoooooooooooooooooooooo

yalanci99

Üye
Nfs pro street açılmıyor !

yalanci99

Üye
AÇılmıyor oyunlar!

Ahmetti

Ahmetti

Üye
Valla çok teşekkürler. arkadaşımın tavsiyesi ile geldim çok güzel...

furkanarbaz

furkanarbaz

Üye
ya arkadaşlar lütfen bu linkler virüslü falan deil demi daha önce bu yüzden çok çektim de bende indirmeyi düşünüyorum da

emrahgfb34

Üye
arklar bu sitelerde yalan yaa açılmıyor ne dedilese yaptık bütün herşeyi kurdıuk dosya desteklenmiyor diorrr boşa uğraşayın açılmıyorrr

mavcix

mavcix

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, dosyayı indirirseniz içinde nasıl kullanılacağını açıkladım. Lütfen önce okuyup sonra soru sorun.

Üst Alt