Samsung SGH-E250 eBuddy Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Pbs_

Üye
    Konu Sahibi
Samsung SGH-E250 eBuddy Hatası
Bir süredir bu siteyi takip ediyorum, çok yardımcı olunduğunu gördüm. Ben de yardım almak istedim.

Samsung SGH-E250 model telefonum var. Bilindiği üzere 16 Ağustos'ta Vodafone Messenger kapandı. Haliyle ben de eBuddy Messenger'i yükledim. MSN ve şifremi giriyorum. Sonra 'Giriş' tuşuna basıyorum. 'Soket bilgisi gönderilsin mi?' diyor. Evet dersem program saatlerce 'Oturum Açılıyor' diyor fakat oturum açılmıyor. 'Hayır' dersem 'HTTP bilgisi gönderilsin mi?' diyor. 'Hayır' dersen bağlanmıyor, 'Evet' dersem bağlanıyor. Fakat bağlandıktan sonra 1 dakika geçmeden 'Invalid Session' diyor ve MSN kapanıyor. Tekrar giremiyorum. Programdan çıkıyorum ve tekrar giriyorum, MSN açılıyor, fakat gene aynı hatayı yaşıyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Pbs_

Üye
    Konu Sahibi
Flood oluyor ama.. Yardım edebilecek yok mu?

hepsen04

hepsen04

Üye
Kerdeş bende yükledim eBuddy telefonuma açılmıyordu. Senin dediğini okudum denedim benim msn açıldı. Sende en iyisi o eBuddy sil tekrar yükle ilk gelen soket bilgisine hayır de sonra ki HTTP'ye evet de bekle açılır. Ben böyle yaptım oldu benim ki umarım işine yarar bu bilgi...

Pbs_

Üye
    Konu Sahibi
hepsen04 kardeşim, ben de senin gibi yaptım. 'Soket Bilgisi'ne 'Hayır', 'HTTP Bilgisi'ne 'Evet' diyorum. MSN açılıyor fakat 1 dakika geçmeden 'Invalid Session' diyor ve msn kapanıyor. Programdan girip çıkmazsam birdaha açılmıyor. Lütfen anlayan biri yardım etsin.

hepsen04

hepsen04

Üye
Kardeş valla ben yaptım oldu ama senin tel neden öyle yapıyor bende anlamadım ama son kez bir programı sil sonra tekrar yükle umarım aynı hatayı vermez.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
kardeşim 3 seçeneğin var bence
1)yeniden yükle e buddyi
2)telefona format at
3)bi servise götür derim

Samsungsever

Üye
Arkadaşlar kesinlikle yanlış düşünüyor format at telefonda mı birşey varda format atıcaksın Türkcell hattımda takır takır çalışıyor Vodafoneyle ilgili bir problem teşekkürler

Pbs_

Üye
    Konu Sahibi
Peki E-250'ye nasıl format atabilirim?

hepsen04

hepsen04

Üye
samsung e250 format kodu
vericeğim kodu yazdığınızda telefona format çekecektir. telefondaki bilgileri hafıza kartına atın yoksa silinecektir.

*2767*3855#

bu kodu yazdığınızda ekranda bir yazı çıkıcaktır ve 1dakika beklemenizi söylücektir.ondan sonra telefon kendini kapatıp açtığında ilk günkü gibi olacaktır.

formattan sonra ise güvenlik kodu ilk alındığı gibi 8 tane 0(sıfır)olucaktır.

00000000 :box
Bu arada dostum böyle yap sonra da eBuddy'u yükle 'Soket Bilgisi'ne hayır de HTTP'de evet de çalışır. benim hat da vodafone tıkır tıkr çalışıyor sorun operatörlerde değil...

baranilkay

Üye
teledonuma format attım tkrr ebuddyı indirdim ama genede açılın

ca az durup invalıd sensıon diyoo ltfn yardım edin

hepsen04

hepsen04

Üye
Uygulamayı kurduktan sonra kullanmaya başlamak için EBuddy kullanıcısı oluşturman gerekmektedir.
Kardeş ...:oke:

konyarapp

Üye
aynı sorun bendede war arkadaşlar yardım edin :(

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
ya ben de samsung star wifi de aynı hatayı yaşıyorum.se w700i kullanırken başta bişe yoktu.son dönemlere doğru onda hata vermeye başlamıştı.ben de samsung star wifi(gt-s 5233w) ye kurdum;ama şimdi bunda da aynı hatayı alıyorum.kullanıcı hesabım var ve herşeyini doğru girdiğimden de eminim.üstelik;bi yerden aldığım bilgiyle ebuddy i açmadan önce bağlantı ayarlarımı falan da vf live dan vf internete alıyorum ama yine de çözülmüyor.tlfnumda sorunsuz çalışacak bi msn arıyorum.bu arada prog her adres uzantısını desteklemeli.örneğin; adım@soyadım.com girdiğim zaman açılmalı.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
ya arkadaşlar EBUDDY ID'niz yoksa giremezsiniz(ÜYE OLMALISINIZ) OLMADAN ASLA GİRMEZ ÜYE OLMALISINIZ

hepsen04

hepsen04

Üye
Kardeşim işin açıkcası benim de ilkin açılıyordu şimdi senin anlattığın gibi oluyor sorun tel.de değil msn sisteminde ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt