Samsung Wave 2 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

upower

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave 2 sorunu
arkadaşlar ben bu telefonu aldım yanında kies isimli bi program verildi 2 cd den oluşan ve bu program sayesinde telefona resim video gibi dosyalar atılıyor. birde bu program içinde samsung apps var oyun tema vb. indirmek için fakat ben ona tıkladığımda kiesi güncelleştirmelisiniz diyor tamam dediğimde program tamamen kapanıyor. kiesin en son sürümünü indirdiğimde ise samsung apps açılıyor fakat benim telefonumu görmüyor. yukarıda bağlanıyor çıkıyor fakat öyle kalıyor hiç bağlanmıyor.

telefon sürücülerini bilgisayardan silip tekrar yükledim herşeyi denedim fakat yapamadım yardım edin lütfen

Yigit315

Yigit315

Üye
Hocam boşuna nefes tüketme.Bu kies denen pislik program milletin yüzünü bi güldürmedi.bendede var aynı sıkıntı.Daha onun çözümünü ben görmedim

axnnn

Üye
aynı sorun bendede var. telefonu daha geçen hafta aldım ilk olarak 5620 monte kablosu ile bağlamıştım bilgisayara çalıştı. yalnız bilgisayara format atmam gerekiyordu attım olan ondan sonra oldu b ir türlü waveII driverini tanımıyor kendi kablosu ile bağladığımda başka bir bilgisayarda denedim sorunsuz çalıştı bakalım kablo değiştirecem yeniden olacak mı olmadı samsung desteği arayacağım... sorunun çözümünü kolay olarak bulan olurda paylaşırlarsa çok memnun olurum

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
bn cvpliyim o zmn kiese baglamadan once ayarlardan baglntilara gel usb yardmci uygulamalarnda yigin bellek war ona tikla ve kabloyu tak teline snra kies i ac olucktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt