Jr.gong
Üye
peki şu sarı leke olayı nedir? internnette epey araştırdım çoğu wave2 kullanıcısında sarı lekeler çıkıyormuş , örnegın beyaz duvarı çekınce belirgenleşiyormuş. bi bilgin varmı arkadaşımya arkadaşlar 8530 almakta kararlıydım fakat birkaç güne fikirlerim değişmeye başladı sanırım... bestbuy alışveriş merkezinde 8500 i kullanma şansım olmuştu tuş takımından rahatsız olmuştum mesaj yazarken tuşlara hızlı basınca sanki ekrana biraz geç geliyor gibime geldi harfler acaba wave2 dede bölemidir? lütfen aydınlatırsanız yarın alıcam wave 2yi... bide şarj durumu nasıldır yani sürekli mesajlaşan biri olarak nekadar gider? : )
rahat ol sistem o an meşguldur ondan pc de bile az da olsa olur bu
rahat ol olmaz
n8 tabiki kötü bi telefon değil ama donanımsal olarak baktığımızda wave 2 den cdden düşük bi konumda. en iyisini yapıosun kardeşim wave 2 yi işlemcinin gücünün kullanıldğı ve wave 2nin önde oldğu yerlerde kullanysn n8 de 12mp camera boru dgl tbikardeşim bende hem n8 hemde s8530 wave var müzik ve kamerada katiyen n8 tercih ediyorum ancak film ve oyun oynadıgımda ise waveyi kullanıyorumbu arada erzurum gez mahallesi
open gl varda işe yarasa bideözel opengl 2.0 rv grafik işlemci var fpslerde çok iyi oldugu söyleniyor ancak işlemci yakıyor güzelim 3d grafik hızlandırıcıda
oldukça iyi diosunda bak yukarda ilk 2deki telefonlar wavele aynı donanımda ve n8le aralarında nerdeyse 20 fps var wavein işlemcide hummingbird 1ghz grafik aracısıda sgx540Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL]
SGXler ile yarıştırıldığında profesyonel 3d oyun fps si oldukça iyi işlemcisine göre işte bide bu symbiandan kurtulsa iyi olacak
arkadas haklı herkesin telefonu kendine güzel.dünya malı için birbirinizi kırmaya değmez.Bada forumuna hiç girmiyordum, Symbian^3 forumunda da konuları var anubisin, bu konusunu göstermiş bir üye de o yüzden geldim. Lütfen herkes üzerine alınmasın (akla karayı ayırmak gerek) ancak bazı arkadaşlar gerçekten acınacak biçimde. Çocukça tavırlarla N8'i kötülemeye çalışıp Wave'i yüceltmeye çalışmanın amacı ne anlamıyorum. Başlık açılmış 8 sayfa N8'e sövülmüş, ne gereği var arkadaşlar? Ben bizim forumda hiç böyle birşey görmedim. Alıp veremediğiniz nedir N8 ile? Kendi telefonlarınızın özelikleri size yetiyorsa neden dışarı açılıyorsunuz? Yada yetmediği için mi diğer modelleri kötülüyorsunuz? N8 savunması yapmaya gelmedim sadece gördüğüm yanlışları belirtiyorum. Herkes kendi istekleri ve ihtiyaçları yönünde almış telefonunu kullanıyor. Diğer modellerle ilgilenmenin sebebini anlayamıyorum. Her telefonun kendine has özellikleri var. Hayır yani Wave'i N8'den üstün kılmaya çalışmanın amacını anlayamıyorum. Herşey ortada zaten. Neyse fazla uzadı yazım, dediğim gibi gerçekten bir konu açıp da N8'e 8 sayfa sövülmesini doğru bulmuyorum, kendim herhangi bir modele karşı böyle bir uğraş içine girmedim, sahip olduğum telefondan dolayı bulunduğum bölümde de bu kadar yapıldığını da görmedim. Neden N8 seçilmiş anlamıyorum, illa üstünlük göstermek istiyorsanız 5800 forumuna da gidin, 6600 forumuna da gidin D900 forumuna, iPhone 2g, 3g forumuna gidin. Yani üste çıkabileceğiniz birçok model var. Demek ki olay farklı. Neyse arkadaşlar, selametle...
Tekrarlıyorum herkes alınmasın üstüne. Şimdi bana da saldırabilirsiniz ancak polemiğe girmeyeceğim, herkese telefonuyla mutluluklar
Kendi telefonunun fanboylarını tanımıosun belli . Normalde banane ne aldıysa aldı millet derdim sonuçta ben beğenmişim bunu almışım onu almak istesem onu alırdım. Geçen gün bi arkadaş N8 alcmak istediğini söyledi araştırırmsn diye rica etti bende kırmadım bizim forumdan araştırıodum sonra bu konu gözüme takıldı : http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/samsung-wave-vs-nokia-n8-14-367722.htmlBada forumuna hiç girmiyordum, Symbian^3 forumunda da konuları var anubisin, bu konusunu göstermiş bir üye de o yüzden geldim. Lütfen herkes üzerine alınmasın (akla karayı ayırmak gerek) ancak bazı arkadaşlar gerçekten acınacak biçimde. Çocukça tavırlarla N8'i kötülemeye çalışıp Wave'i yüceltmeye çalışmanın amacı ne anlamıyorum. Başlık açılmış 8 sayfa N8'e sövülmüş, ne gereği var arkadaşlar? Ben bizim forumda hiç böyle birşey görmedim. Alıp veremediğiniz nedir N8 ile? Kendi telefonlarınızın özelikleri size yetiyorsa neden dışarı açılıyorsunuz? Yada yetmediği için mi diğer modelleri kötülüyorsunuz? N8 savunması yapmaya gelmedim sadece gördüğüm yanlışları belirtiyorum. Herkes kendi istekleri ve ihtiyaçları yönünde almış telefonunu kullanıyor. Diğer modellerle ilgilenmenin sebebini anlayamıyorum. Her telefonun kendine has özellikleri var. Hayır yani Wave'i N8'den üstün kılmaya çalışmanın amacını anlayamıyorum. Herşey ortada zaten. Neyse fazla uzadı yazım, dediğim gibi gerçekten bir konu açıp da N8'e 8 sayfa sövülmesini doğru bulmuyorum, kendim herhangi bir modele karşı böyle bir uğraş içine girmedim, sahip olduğum telefondan dolayı bulunduğum bölümde de bu kadar yapıldığını da görmedim. Neden N8 seçilmiş anlamıyorum, illa üstünlük göstermek istiyorsanız 5800 forumuna da gidin, 6600 forumuna da gidin D900 forumuna, iPhone 2g, 3g forumuna gidin. Yani üste çıkabileceğiniz birçok model var. Demek ki olay farklı. Neyse arkadaşlar, selametle...
Tekrarlıyorum herkes alınmasın üstüne. Şimdi bana da saldırabilirsiniz ancak polemiğe girmeyeceğim, herkese telefonuyla mutluluklar
benim bildiğim wave2de hummingbird çip yok araştırabilirsin yerini a8cortexin özel bir çipiyle değiştirilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?