Samsung S8000 Jet Firmware Güncelleme (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

Bu konu işinize yaradı mı?

• Evet, faydasını gördüm.

Kullanılan: 32 69.6%
  • Hayır, bir faydası olmadı.

Kullanılan: 14 30.4%

• Kullanılan toplam oy
    46

redsea21

Üye
eurowision Kardeş Peki Şuan Nasıl Yanı Güzelmi Çok Eski Değil Demi Firmware'si Kurduysan Güzel İse Bende Yüklüyeyim :)

S800MCEJJ3 bunu s8000 telefonuma yükledim. Kamerası çalışmıyor, kısacası uyumlu değil. Tekrar eski versiyona döneceğim... + Hiç bir fark yok + bu yazılım s8000 için değil s8003 için...

Bende Gayet Güzel Çalışıyor Kamerası falan internetten Video Falanda İzledim Sorun yok :)

joe34

joe34

Üye
    Konu Sahibi
S800MCEJJ3 bunu s8000 telefonuma yükledim. Kamerası çalışmıyor, kısacası uyumlu değil. Tekrar eski versiyona döneceğim... + Hiç bir fark yok + bu yazılım s8000 için değil s8003 için...

S8000 ve s8003 aynı telefon zaten. yazılımsal farklılık yok. S800MDXIL3 Fw yi en kısa sürede konuya upload edicem...

redsea21

Üye
süpermen gibisin aga ya :d 12. sayfada linki war :) daha yüklemedim bugün S800MCEJJ3'i yükledim 2010 ekim ayının ama bir farklılık göremedim aynı sanki

joe34

joe34

Üye
    Konu Sahibi
süpermen gibisin aga ya :d 12. sayfada linki war :) daha yüklemedim bugün S800MCEJJ3'i yükledim 2010 ekim ayının ama bir farklılık göremedim aynı sanki

linki gördüm ordan indirdim zaten ama baya bi yavaştı. şimdi bir link attım konuya, bir de alternatifli link koyucam. malum bi çok download sitesine erişim engeli geldi...

redsea21

Üye
Aynen Öyle Normalde 5 dakikada inecek şeyi 20 dakika bekledim. ama indi :) Süpersin Aga Kimseye Söyleme:D

----------Eklendi @ 02:26:04 ---------- Yazıldı @ 02:20:56 ----------

Aga İkisindede(S800MCEJJ3- S800MDXIL3) RSRC2 iki tane war biri low diğeri mid fark olmadığını varsayarak low'u seçtim

Dr.Dre

Dr.Dre

Üye
Abi biz S8000'lere tema yüklenmiyo mu? Ayrıca sanırım zedge'ydi orada bizim telefona S8003 diyorlar.Bu S8000 ve S8003 farklı telefon mu? Söyleyiş farklılığı mı?

joe34

joe34

Üye
    Konu Sahibi
Abi biz S8000'lere tema yüklenmiyo mu? Ayrıca sanırım zedge'ydi orada bizim telefona S8003 diyorlar.Bu S8000 ve S8003 farklı telefon mu? Söyleyiş farklılığı mı?

tema yüklenmiyor. bazı ülkelerde s8000 bazılarında s8003 olarak piyasaya sürülmüş. donanımsal ve yazılımsal bir farklılık yok. örneğin s8000 jet e s8003 fw atarsan s8003 olur ama hiç birşey değimez. isim dışında :)

----------Eklendi @ 23:39:59 ---------- Yazıldı @ 23:38:43 ----------

Aynen Öyle Normalde 5 dakikada inecek şeyi 20 dakika bekledim. ama indi :) Süpersin Aga Kimseye Söyleme:D

----------Eklendi @ 02:26:04 ---------- Yazıldı @ 02:20:56 ----------

Aga İkisindede(S800MCEJJ3- S800MDXIL3) RSRC2 iki tane war biri low diğeri mid fark olmadığını varsayarak low'u seçtim

low mid fark eder mi bilmiyorum ama bu zamana kadar biçok fw de ikisini de denedim bi fark göremedim...

eurowision

eurowision

Üye
Arkadaşlar S800MCEJJ3 yazılımını s8000 cihazıma yüklediğimde Kamerayı açtığımda açılıyor ve hiç bişey yapmadan firmware güncellemesi istiyor ve kamerayı kapatıyordu.. Defalarca denedim sonuç aynıydı. Yalan borcum mu var? Olmadı işte. Ayrıca yazılımda yeni hiçbirşey yoktu. Ne görsel olarak bişey nede özellik olarak. Sadece Türkçe karakter desteği olduğunu okudum. Hiç sms atıp denemedim... Birde çok hızlandı gibisinden bişeyler okumuştum küllüyen yalan. Hızı felan aynı sonuçta işlemci değişmiyor ve bu yazılımı yükleyenlerin söylediklerine göre kamera kalitesinde düşüş oluyormuş karşılaştırıp bakmışlar gerçekten kalite farkı varmış.... İsteyen yükleyebilir, kendisi bilir.

Bu yazılımdan sonra, S800MDXIL3 yükledim. Cihazın açılışında s8000 değil s8003 yazıyordu. Türkçe dil seçeneği yoktu, kamerası çalışıyordu fakat aşırı derecede kalitesiz ve bulanık çekim yapıyordu.. Youtube'da videodaki animasyonlar yoktu, yani o videodaki yazılım bu yazılım değil boşa denemeyin. Sonrasında ben yine eski yazılıma döneyim en iyisi dedim ve tekrar S800MCEJC1 yüklemek istedim. Yine herzamanki gibi teli bilgisayara bağladım vs. Download butonuna tıkladım hemen hızlıca bişey yüklenip telefon reset atıyor bilindiği üzere ve sonra yükleme işlemi başlıyor bende reset atarken takıldı kaldı ekran çizgi çizgi oldu Bilgisayardaki program hata verdi. Sonra bataryayı felan hemen çıkardım tekrar taktım telefonu Download Moduna almaya çalıştım ekran çizgiçizgi oluyordu yani açılmıyordu vs.
telefonun anakartını yaktım diye çok korktum, bataryayı felan tekrar söktüm batarya yokken telefonu açma düğmesine basıp içindeki enerjiyi boşatmaya çalıştım 1-2 dakika bekletip, bataryayı takıp ses kısma kamera ve açma-kapama düğmesine basılı tuttum şükürler olsunki DOWNLOAD Ekranı geldi. :) S800MCEJC1 yazılımını yükledim ve herşey eskisi gibi normale döndü :) Bi dahada tövbe ettim Firmware felan yüklemem. Az kalsın telefon mort oluyodu....

Bu yazılanlar bizzat başımdan geçti kimseyi korkutmak veya caydırmak çabası içinde değilim. Yanlız şunu söyleyim, Firmware yüklemeden önce telefonunuz bozulmasını göze alarak yükleyin, herşeye hazırlıklı olun... Kolay gelsin..

ultimatedream

ultimatedream

Üye
eurowision Kardeş Peki Şuan Nasıl Yanı Güzelmi Çok Eski Değil Demi Firmware'si Kurduysan Güzel İse Bende Yüklüyeyim :)

Bende Gayet Güzel Çalışıyor Kamerası falan internetten Video Falanda İzledim Sorun yok :)

internetten kendi medya oynatıcısından zaten izleniyo video... Ama flash olarak direkt tarayıcıdan izlenmiyor. Zaten şuan Android haricinde Flash 10xx sürümlerini çalıştıran bi işletim sistemi yok hele samsung'un uyduruk touchwiz sistemiyle imkansız gibi bişey...

joe34

joe34

Üye
    Konu Sahibi
ilgin için çok teşekkürler farklı bir pc de denicem olmazsa bu şekilde kalsın yinede çok teşekkürler

mesaj kutun dolmuş kardeş

İşlemciyi 800Mhz çalıştırmak için:

*#03# sonra 6 Kere # daha sonra 8 tekrar 8 ve en son 1

redsea21

Üye
joe34 ya aga bu jetandroid ne ayak yaa millet onun için linux bilm. ne kullanıyor andorid için o kadar şeymi gerekli ya

joe34

joe34

Üye
    Konu Sahibi
joe34 ya aga bu jetandroid ne ayak yaa millet onun için linux bilm. ne kullanıyor andorid için o kadar şeymi gerekli ya

jetdroid için linux gerekli ve kurulum baya bi karışık. ayrıca telefonun bi çok özelliğini (kamera vs.) desteklemiyor. bikaç sitede donanım desteği için üzerinde çalışılıyor diye yazılar okumuştum ama bu baya bir önceydi. yani senin deyiminle jetandroid ne ayak = yalınayak...

JamesD

JamesD

Üye
Beyler ben JetDroid'i yükledim. Telefonu hem Android hem de Touchwiz olarak kullanıyorsunuz. Ama Android açtığınızda kamera, gsm, media, hoparlör, 3.5 mm jak falan hiçbirşey kullanamıyorsunuz. Sadece güzel bir oyuncak. Program ve oyunların da nerdeyse hiçbirini çalıştırmıyor.

----------Eklendi @ 01:18:22 ---------- Yazıldı @ 01:06:46 ----------

mesaj kutun dolmuş kardeş

İşlemciyi 800Mhz çalıştırmak için:

*#03# sonra 6 Kere # daha sonra 8 tekrar 8 ve en son 1

Ben bunu denedim fakat bir fark göremedim Dynamic Level'a çevirdim tekrar. Bu tam olarak ne işe yarıyor telefon falan da hızlanmadı.

joe34

joe34

Üye
    Konu Sahibi
Ben bunu denedim fakat bir fark göremedim Dynamic Level'a çevirdim tekrar. Bu tam olarak ne işe yarıyor telefon falan da hızlanmadı.

Dynamic yaptığında uygulama, oyun vs açmadığın sürece işlemciyi ortalama bir düzeyde kullanır. 800e getirdiğinde ise hızın hiç düşmez ama pilden yer. büyük fark beklememek lazım...

Braveheart™

Braveheart™

Üye
Paylaşım için teşekkürler...

JamesD

JamesD

Üye

Dynamic yaptığında uygulama, oyun vs açmadığın sürece işlemciyi ortalama bir düzeyde kullanır. 800e getirdiğinde ise hızın hiç düşmez ama pilden yer. büyük fark beklememek lazım...

800 Mhz az buz bir işlemci değil açıkçası baya bir değişiklik bekliyordum :D

tunasa078

Üye
kardeş ben yaptım dedıklerını ama telefonu acınca mavi bir ekran gelıyo ust kosedede

download factoryFs.bin again yazıyo ne yapmam gerekıyo yardım edin ya :ağlarım:

manaw

Üye
ellerine sağlık kardeşim kurdum yükledim sorunsuz devam etmekte. tek sorunum hala oyun tema vs yükleyemiyorum ve telin orta tuşuna bastıgımda arka ekran ışıgı yanmıyor. ayarlamış olmama rağmen o konuda yardımcı olurmusun?

JamesD

JamesD

Üye
Bana da bir sefer öyle olmuştu. Bataryayı çıkar ve kuruluma baştan başla. Resimdekileri birebir yapmamışsın.

manaw

Üye
kardeş slm.. ya ben bu S800MCEJC1 Mart 2010 (easy java) yükledimde dün bi sorun oldu ama. telefon kapanınca açmak istedigimde ekranda bi ünlem işareti çıkıyo öle kalıyo. bataryayı çıkarmam gerekiyo. telefonu açmak için önce şarja takmam gerekiyo pil resmi çıktıktan sonra açma tuşuna basınca açabiliyorum ancak. şarjı bitmiştir dedim ama yok şarjıda . yani şarjla tetiklemeden açılmıyo telefon. yardım edermisin lütfen?

Üst Alt