Samsung S5620 Monte JTJL2/OJTJI1 Firmware [Videolu Kurulum]

Sponsorlu Bağlantılar

A_R_D_A16

Üye
Çok teşekkür ederim :yuru:bigstar::aha:

hastroloji

hastroloji

Üye
teşekkurler :D

akoni

Üye
kardeş kaç dk yükleniyo

----------Eklendi @ 02:38:10 ---------- Yazıldı @ 02:31:10 ----------

Teşekkürler kardeşim

----------Eklendi @ 02:40:40 ---------- Yazıldı @ 02:38:10 ----------

yükledim ama all files complete yazıyo öyle kaldı telefonda download modunda duruyo kendi kendini başlatması gerekmiyo mu?

Yigit315

Yigit315

Üye
Teşekkürler hocam.Hoş bir anlatım olmuş.

----------Eklendi @ 03:47:56 ---------- Yazıldı @ 03:46:44 ----------

Fw hakkında Tereddüt yaşayan arkadaşlara diyorumki : Bende bu fw yi kullanıyorum.Sade olmasina rağmen en günceli ve 0 problem:oke:Diğer fwlerin çoğunda sorunlar var.bu fwyi öneririm.

TheHoc

TheHoc

Üye
Teşekkürler hocam.Hoş bir anlatım olmuş.

----------Eklendi @ 03:47:56 ---------- Yazıldı @ 03:46:44 ----------

Fw hakkında Tereddüt yaşayan arkadaşlara diyorumki : Bende bu fw yi kullanıyorum.Sade olmasina rağmen en günceli ve 0 problem:oke:Diğer fwlerin çoğunda sorunlar var.bu fwyi öneririm.

Evet bende katılıyorum. Şu an forumdaki fw lerin arasında en iyisi ve orjinali bu fw.

metin1365

metin1365

Üye
resetleniyor telefn durmadan

----------Eklendi @ 23:35:10 ---------- Yazıldı @ 23:29:37 ----------

installing yazıyor resetleniyor durmadan

metin1365

metin1365

Üye
lan çalıstı bişi eksikmis saol ag bole bir sorunla karsılasrısanız tekran yüklein firmwarei ve emin olun her sey yuklendiinden eyw kardesm ii firmware

dervisaykal

Üye
arkadaşlar linke sorun var açılmıyor

owner88

Üye
çok çok teşekkürler başarı ile yaptım elleriniz dert görmesin sağolun q klavyeme kavuştum:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

taaruzz

Üye
Selam

Dediğiniz gibi her şeyi yaptım ama yükleme bittince bu download ekranı gitmiyor bekledim 1 saat oldu gitmedi kendim ayırdım
Sonra düzgün çalıştı tam sevindim sim kartı hafıza kartını takmam için kapadım telefonu actım
Açılışta telefon pc bağlantısı ortasında ünlem işareti çıkıyor usp bağlayıp açınca sonrun yok ama ama takmassam o işaret devamlı cıkıyor telefonu açmıyor yardımcı olursunuz umarım

water21471

Üye
Selam

Dediğiniz gibi her şeyi yaptım ama yükleme bittince bu download ekranı gitmiyor bekledim 1 saat oldu gitmedi kendim ayırdım
Sonra düzgün çalıştı tam sevindim sim kartı hafıza kartını takmam için kapadım telefonu actım
Açılışta telefon pc bağlantısı ortasında ünlem işareti çıkıyor usp bağlayıp açınca sonrun yok ama ama takmassam o işaret devamlı cıkıyor telefonu açmıyor yardımcı olursunuz umarım

a.s kardeş..

aynı sorun bendede oldu fakat bir kaç arştırma sonucu yeniden yüklemem söylendi :Dşu anda yeni den yüklüyorum inş olur bence sende dene eğer çalışırsa sana mesaj atarım :)

----------Eklendi @ 16:01:38 ---------- Yazıldı @ 14:22:20 ----------

Selam

kardeş ben sorunu çözdüm bunun csc dosyası bizim sürümler tarafından desteklenmiyor:S
ama ben başaka sitede bulduğum bi csc dosaysını editledim bizim firware ye artık sorunsuz çalışıyor ve telefon hızladı (klavye çok güzle) ben senin için csc yi upload edip linkini vericem bu keyfi sende yaşamalısın
:))

dpu_insaat

Üye
bu bahsettiğiniz sorun bende de oluştu. hangi csc yi kullandın.biraz bilgi verir misin_?

water21471

Üye
al kardeş csc olarak bunu kullan diğer dosyalar aynı klsın başarırsın inş :)

ayyon

Üye
arkadaşlar bütün firmware leri özellikleriyle beraber tanıtan bir site yokmu. sadece adına tarihine bakarak olmuyo. özelliklerini de bilmek gerekiyor.

ziraatci06

Üye
ya olmadı arkadaş dowloand yazdı kaldı,, yukarda csc vermiş birisi onu da denedik olmadı, telefon açılmıyor yardımcı olun acil size güvendik yaptık sıkıntı çıktı

ziraatci06

Üye
birisi bana yardımcı olabilir mi sayfadaki güncelemeyi yapmaya çalştım olmadı, ekran pc ile telefon arasında soru işareti kaldı dondu öyle, samsung servise götürdüm ankara necatibeyde yazılım yüklenemiyor dediler geri verdiler telefonu ekran dondu kaldı öyle halan soru işareti var ekranda bi çözüm ?

deeprockk

Üye
çok güzel anlatmışsınız da, ben söylenen bütün programları yükledim ve telefonu download moda getirdim videoyu acıp izlemeye basladım multiloadı actım sizin multiload programında ilk olarak isaretlediğiniz sey bende cıkmıyo sadece onun üstündeki BRCM 2133 var onun altındaki olmadığı için bişey yapamıyorum... acil yardımcı olursanız sevinirim

TCBBSERKAN

Üye
öncelikle Selamun Aleyküm aklımda takılan bir kaç soru var monteyi android yapma konusunu baya bir araştırdım 1. soru bu yapacağımız Firmware androidmi oluyor?2.Soru android ise android kötümü çoğu kişi sevmemiş galiba kimisi diyor ingilizce çok yavaş berbat buluyorlar sizce android yapmalımıyım ben android yapmayı çok istiyor ama eğer ingilizceyse ve bir şeyi çok üzün süre yapıyorsa vazgeçcem3.soru telefonu android yapınca herhangibi bozulma gibi bir durumu varmıdır?Varsa garantili olduğu halde garanti geçerli olurmu?Şimdiden teşekkürler kolay gelsin

silici16

Üye
tesekkür

- - - Eklendi - - -

tesekkür

Üst Alt