Teşekkürler hocam.Hoş bir anlatım olmuş.
----------Eklendi @ 03:47:56 ---------- Yazıldı @ 03:46:44 ----------
Fw hakkında Tereddüt yaşayan arkadaşlara diyorumki : Bende bu fw yi kullanıyorum.Sade olmasina rağmen en günceli ve 0 problemDiğer fwlerin çoğunda sorunlar var.bu fwyi öneririm.
Selam
Dediğiniz gibi her şeyi yaptım ama yükleme bittince bu download ekranı gitmiyor bekledim 1 saat oldu gitmedi kendim ayırdım
Sonra düzgün çalıştı tam sevindim sim kartı hafıza kartını takmam için kapadım telefonu actım
Açılışta telefon pc bağlantısı ortasında ünlem işareti çıkıyor usp bağlayıp açınca sonrun yok ama ama takmassam o işaret devamlı cıkıyor telefonu açmıyor yardımcı olursunuz umarım
şu anda yeni den yüklüyorum inş olur bence sende dene eğer çalışırsa sana mesaj atarım 
kardeş ben sorunu çözdüm bunun csc dosyası bizim sürümler tarafından desteklenmiyor:SSelam
Dediğiniz gibi her şeyi yaptım ama yükleme bittince bu download ekranı gitmiyor bekledim 1 saat oldu gitmedi kendim ayırdım
Sonra düzgün çalıştı tam sevindim sim kartı hafıza kartını takmam için kapadım telefonu actım
Açılışta telefon pc bağlantısı ortasında ünlem işareti çıkıyor usp bağlayıp açınca sonrun yok ama ama takmassam o işaret devamlı cıkıyor telefonu açmıyor yardımcı olursunuz umarım
)