alisöylemez
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu firmwareyi yükledim ancak sekmeli menü olmadı ve mesajlarda büyük harf İ çıkmıyor TR ayarladım yine olmuyor en son türkçe versiyon hangisi acaba bide onu yükleyeyim
--------------- Ekleme ---------------
yardımcı lacak kimse yokmu acaba
yardımcı olacak kimse yokmu acaba
Ya arkadaşlar nerden yükledim şu versiyonları ya telefonumu alalı henüz 2 gün olmuştu.... Rezil oldum... Aramada yapamıyorum çağrıda alamıyorum... Denemediğim versiyon kalmadı... üstünde gelen orjinal versiyonu yokmudur kimsede allah rızası için çok moralim bozuldu benim... Samsung 5233a star...
S5230ceıf5 arkadaşlar bu güncellemeyi ben yükledim ama bu sefer şebeke yok biri beni aradığında bana kimse ulaşamıyo yani sizin anlıcağnız bu hatalı bu güncelleme hatalı buna bi çare yokmu
Arkadaşlar samsung s5233a orjinal falsh bulabilirmiyiz
arkadaşlar bndede pembe ekran çıktı fakat boot screen dosyasını göremedim nerde?bide nasıl en üsttekini en son koycam...yardımcı olursanız sevinirim...Pembe Ekran bendede çıktı bi daha dene bazen kaşla göz arasında boot screen dosyası gidiyor.En üstteki boot screen dosyasını en son koy...
kardesım bıssuru guncelleme yukledım denedım hıcbırınde hata almadım sen bıyerde yanlıslık yapıyosun tekrar dene videolu anlatımı var ordan bakarak adım adım yapS5230ceıf5 arkadaşlar bu güncellemeyi ben yükledim ama bu sefer şebeke yok biri beni aradığında bana kimse ulaşamıyo yani sizin anlıcağnız bu hatalı bu güncelleme hatalı buna bi çare yokmu
Arkadaşlar samsung s5233a orjinal falsh bulabilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?