Samsung S5230W S5230WPDJE4 patch (Türkçe desteği yok)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sessiz_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5230W S5230WPDJE4 patch (Türkçe desteği yok)

İnclemek isteyenler için.

Menü :
Masa Üstü :

Videosu Burda izleyip beğenirseniz, kullanabilirim derseniz yükleyin..

eğer bilgisayarınızda samsung pc suite yüklü değil ise yükleyin ki driver kurulumu yapsın..

sim kart ve hafıza kartını çıkartmayı unutmayın.

daha sonra linkteki patch i indirin ve S5230WPDJE4 firmware yi yükleyin. gerekli olacak multiloader indireceğiniz rar klasörü içerisinde var.

Yüklemeyi bilmiyorsanız. http://www.maxicep.com/blogs/428/multidonloader-kullanami.html linkindeki konuu inceleyin...

Firmware yüklendikten sonra telefonu açık ve RES klasörünü hem Tel hafızasına hemde MMC karta yükleyin... ikisinede yüklememizin sebebi bazı dosyaları tel hafızasından bazılarınıda sd karttan almaktadır.

bu işlemden sonra multiloader i tekrar açın ve patch klasörü içerisindeki
Apps_patch_S5230WPDJE4
S5230WPDJE4-TheZeroPatchMod.rc2

dosyalarını resimdeki gibi yerleştirin.

rar pass : sessizcocuk

Port Search a bikaçkes bastıktan sonra tel otomatik download moduna geçiyor. geçmez ise teli kapatın ve seskısma+kamera+telaçma tuşlarına aynı anda basarak Download moduna getirin ve multiloader de ready yazısını gördükten sonra download edin... işleminiz tamam...

Arkadaşlar bi açıklama yapayım bu telefonu 2 yıldan fazladır kullanmıyorum. destek veremem ayrıca yüklemiş olunan dosyalarda elimde yok eski pcde kaldı hepsi. ama googlede aratıp bulunabilir dosyalar. anlıyacağınız firmware ve tema yükleme hakkında eski bilgim pek yok

• Beğen
Tepkiler: younGirL

jemmy128

Üye
ben bunu yükledim telefonum açılmıyor.... Açma tuşuna basıyorum , telefona başlangıç yazısı geliyor ama saatlerce bıraktım telefon açılmadı.. Telefonu şarja taktım pil resmi geldi ama pil resmi oynamıyor ve şarjdan çıkarınca tel takılıyor (pil resmi gitmiyor)...:bilmm

Bana lütfen yardım edin .... :ağlarım:

sessiz_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
ben bunu yükledim telefonum açılmıyor.... Açma tuşuna basıyorum , telefona başlangıç yazısı geliyor ama saatlerce bıraktım telefon açılmadı.. Telefonu şarja taktım pil resmi geldi ama pil resmi oynamıyor ve şarjdan çıkarınca tel takılıyor (pil resmi gitmiyor)...:bilmm

Bana lütfen yardım edin .... :ağlarım:
orjinal yazılımı tekrar at arkadaşım.

jemmy128

Üye
nasıl atabilirm kardeş yardımcı ol lütfen :ağlarım:

a_a_d_a

Üye
kardeş dosyanın şifresi nedir acaba...

wolf_man_674

Üye
kardeş linkler ölmüşş yenileyebilirmiyiz lütfennn!!!

kekofb35tr

Üye
Linkler egelli yenilesek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt