arkadaşlar ben email ayarlarını yapıyorum olmuyor
bağlanılıyor diyor
bağlantınız sunucu tarafından kesildi diyor ne yapacağımı şaşrdır
bu arada şirketin mail ayarları yapılandırıyorum olmuyor
anladim.. Yapacak pek fazla birsey yok o zaman. Tesekkur ederim ilginetelefonla alakalı sanırım facebook uygulamasındada aynı problem var desteklemediği uygulamalarda reset huyu var aletin :S

Arkadasımda bu telefondan almıs ama oyun opera tema aramıs bulamamıs burdan bunlardan 1-2 tane verme sansınız var mı 85 sayfa var hepsine bakamadım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızal kardeş paylaşmıştım bi ara gene yazdım buraya

arkadaşlar bolt kullanarak samsung s3353 ile video izleye bilen var mı? Video izlenmiyor arkadaş deli olcam
----------Eklendi @ 20:38:12 ---------- Yazıldı @ 20:20:38 ----------
arkadaşlar ben bu telefonu kullanıyorum. Kamerası 2 mb ama gayet iyi çekiyor.Kyadırma tuşu dokunmatık ve gayet rahat.Ama ufak bir sorun gördüm o da mesaj yazarken bazen donuyo (çoğu samsung da olduğu gibi). Btarayaryı çıkarıp takmak gerekiyor. Tuşlar da kauçuk olduğundan kaydırma tuşundan garip hışıtrı sesi geliyor. Bu sorunları saymazsak gerçekten gayet güzel telefon. Çok mesajlaşmayan biriyseniz ve wifi kullanmıyacaksanız 1 hafta şarj gidiyor. Benim gibi wifi çok kullanan, çok mesaj aran biriyseniz 3 günde şarj bitiyor. Gayet iyi... Herkese uygun fiyatta buldukları takdirde öneririm... Ben 259 tl verdim bu telefona gayet mutluyum...![]()
arkadaslar ii aksamlar bu samsung chat 335in tema uzantisini bilen var mi tema bulamiyom

bsliali ya bu corby ler daha iyi deilmi
ARkadaşlar merhaba .. bende sizler gibi chat 335 aldım .. opera 4.4 yükleyemedımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdan da denedim fakat olmadı . bilğisi olan arkadaşm varsa söyleyebilir mi .. teşekkr ettim..