SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Evet hepimizde aynı şey oldu. Ben de silmiştim sonra uygulamayı. Hem net paketin falan varsa dışardayken kullanmak için m.facebook var :ehe

TheMerhum

Üye
evet bende de var aynı sorun.....

c.aslan

Üye
arkadaşlar ben email ayarlarını yapıyorum olmuyor

bağlanılıyor diyor

bağlantınız sunucu tarafından kesildi diyor ne yapacağımı şaşrdır

bu arada şirketin mail ayarları yapılandırıyorum olmuyor

bsliali

Üye
arkadaşlar ben email ayarlarını yapıyorum olmuyor

bağlanılıyor diyor

bağlantınız sunucu tarafından kesildi diyor ne yapacağımı şaşrdır

bu arada şirketin mail ayarları yapılandırıyorum olmuyor

normalde oradaki adımları takip ettiğinizde olması gerekiyor bağlantıyı eğer hattınız türkcell ise türkcell-isp seçerek deneyin ben adımları izlereyerek sorunsuz tanımlıyorum...

minoo

minoo

Üye
Ben gmail kullanıyorum. Sorunsuz bende :hmmm

murderface37

murderface37

Üye
telefonla alakalı sanırım facebook uygulamasındada aynı problem var desteklemediği uygulamalarda reset huyu var aletin :S
anladim.. Yapacak pek fazla birsey yok o zaman. Tesekkur ederim ilgine :)

• Beğen
Tepkiler: minoo
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Arkadasımda bu telefondan almıs ama oyun opera tema aramıs bulamamıs burdan bunlardan 1-2 tane verme sansınız var mı 85 sayfa var hepsine bakamadım

bsliali

Üye
Arkadasımda bu telefondan almıs ama oyun opera tema aramıs bulamamıs burdan bunlardan 1-2 tane verme sansınız var mı 85 sayfa var hepsine bakamadım

al kardeş paylaşmıştım bi ara gene yazdım buraya

Dumbledore

Dumbledore

Üye
al kardeş paylaşmıştım bi ara gene yazdım buraya

bu linkin içinde neler var acaba biraz açarsan iyi olur link verecem arkadaşa o indirecek yani

bsliali

Üye
oyunlar ve 2 tane program var telefonda çalışıyor bendeki oyunlar bunlar

bsliali

Üye
millet hiç yoksunuz yaw 3 gündür konuda cevap yok herkes memnun galiba cihazdan :D

kilic450

Üye
arkadaşlar bolt kullanarak samsung s3353 ile video izleye bilen var mı? Video izlenmiyor arkadaş deli olcam:off:

----------Eklendi @ 20:38:12 ---------- Yazıldı @ 20:20:38 ----------

arkadaşlar ben bu telefonu kullanıyorum. Kamerası 2 mb ama gayet iyi çekiyor.Kyadırma tuşu dokunmatık ve gayet rahat.Ama ufak bir sorun gördüm o da mesaj yazarken bazen donuyo (çoğu samsung da olduğu gibi). Btarayaryı çıkarıp takmak gerekiyor. Tuşlar da kauçuk olduğundan kaydırma tuşundan garip hışıtrı sesi geliyor. Bu sorunları saymazsak gerçekten gayet güzel telefon. Çok mesajlaşmayan biriyseniz ve wifi kullanmıyacaksanız 1 hafta şarj gidiyor. Benim gibi wifi çok kullanan, çok mesaj aran biriyseniz 3 günde şarj bitiyor. Gayet iyi... Herkese uygun fiyatta buldukları takdirde öneririm... Ben 259 tl verdim bu telefona gayet mutluyum... :oke:

bsliali

Üye
arkadaşlar bolt kullanarak samsung s3353 ile video izleye bilen var mı? Video izlenmiyor arkadaş deli olcam:off:

----------Eklendi @ 20:38:12 ---------- Yazıldı @ 20:20:38 ----------

arkadaşlar ben bu telefonu kullanıyorum. Kamerası 2 mb ama gayet iyi çekiyor.Kyadırma tuşu dokunmatık ve gayet rahat.Ama ufak bir sorun gördüm o da mesaj yazarken bazen donuyo (çoğu samsung da olduğu gibi). Btarayaryı çıkarıp takmak gerekiyor. Tuşlar da kauçuk olduğundan kaydırma tuşundan garip hışıtrı sesi geliyor. Bu sorunları saymazsak gerçekten gayet güzel telefon. Çok mesajlaşmayan biriyseniz ve wifi kullanmıyacaksanız 1 hafta şarj gidiyor. Benim gibi wifi çok kullanan, çok mesaj aran biriyseniz 3 günde şarj bitiyor. Gayet iyi... Herkese uygun fiyatta buldukları takdirde öneririm... Ben 259 tl verdim bu telefona gayet mutluyum... :oke:

şu ana kadar mesajlarda 1 kez bile donma yaşamadım bataryayı çıkardığımı hatırlamıyorum bile (donmadan dolayı çıkarmadım) oldukça stabil çalışıyor 1-2 kez mesaj gelince açmak isterken resetledi başka 4 aydır hiçbir problemim olmadı çok şükür...senin cihazın yazılımında problem oluşmuş olabilir belki ?

hayalbzn_22

Üye
arkadaslar ii aksamlar bu samsung chat 335in tema uzantisini bilen var mi tema bulamiyom

TheMerhum

Üye
bsliali ya bu corby ler daha iyi deilmi

1608fatih

Üye
ARkadaşlar merhaba .. bende sizler gibi chat 335 aldım .. opera 4.4 yükleyemedım dan da denedim fakat olmadı . bilğisi olan arkadaşm varsa söyleyebilir mi .. teşekkr ettim..

bsliali

Üye
.....

0m0m

Üye
ARkadaşlar merhaba .. bende sizler gibi chat 335 aldım .. opera 4.4 yükleyemedım dan da denedim fakat olmadı . bilğisi olan arkadaşm varsa söyleyebilir mi .. teşekkr ettim..

Ben telefonumdan opera'yı indirip kurduğumda sorun çıkmamıştı. İstersen tekrardan dene...

Üst Alt