SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

bsliali

Üye
hımm yazabildiğim kadar hızlı yazdım normal çıkıyor demekki sendeki durum farklı ch@tlerde çok az bi gecikme vardı ama anlattığına bakılırsa rahatsız edici gibi duruyor

LoRT55

Üye
Ya arkadaşlar opera dan girerken gireceğimiz ağı herseferinde operanın bağlantılar bölümünden seçmek zorundamıyız:)

namlı baykuş

Üye
ben bir kez daha söylüyorum son zamanlarda yaptığım en büyük hatalardan biri bu telefonu almak..700KB üstü bişeyin yüklenmediği başka bir telefon yok heralde.. Kırcam atcam bigün kafam atcak.

bsliali

Üye
ben bir kez daha söylüyorum son zamanlarda yaptığım en büyük hatalardan biri bu telefonu almak..700KB üstü bişeyin yüklenmediği başka bir telefon yok heralde.. Kırcam atcam bigün kafam atcak.

uygulama yüklenmiyor diye telefona bütünden suç atmak bence ağır...nokia e71 e yükleniyorda ne oluyor oyunlarda kasıyor oda klavyeli cihazlarda oyun vs performansı alamazsın ki zaten küçücük tuşlar...bu arada samsunglarda genel sorun bu kb sınırı ama satışlar belli tabi 1.ci gidiyo samsung millet memnun demekki...:good:

TheMerhum

Üye
ali hocam kafayi yicem ya. İnternetten 320x240 jar oyunlar indiriyorum sorunsuz yukleniyo acmaya kalktigimda java yazisi geldiginde hata diyor nedir bu ya

bsliali

Üye
foruma paylaştım 10 tane oyun onları indir istersen ? java desteği biraz kötü telefonun aynı oyunları başka telde deniyorum mesela açıyor paylaştıklarım çalışıyor telefonda...

TheMerhum

Üye
tmm onlari bende yukledim calisiyor ama baskalari calismiyor

bycsr59

Üye
arkadaslar S3353 icin tv izleme programi varmi? Getjardan spb tv yukledm yukleniyo ama acilmiyo baska alternatif varmi tv icin?

Playertwo

Üye
1 aylik telefonumu 250tl ye satiyorum , almak icin ozelden mesaj atiniz

namlı baykuş

Üye
3 aylık telefonumu 200 TL'YE Satıyorum almak isteyen varsa, özelden yazabilir.

minoo

minoo

Üye
Hayırlı işler :ehe İyi de yanlış yerde satıyorsunuz. Zaten bu konudaki herkesin telefonu Chat :D

Cep Telefonu ve Aksesuar İlanlarıBuraya konu açarsanız daha çok işinize yarayabilir :)

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

Bjksamsung

Üye
Bana yardım edin lütfen nimbuzz link verirmisinizz ??

bsliali

Üye
nimbuzz sitesine girip indirebilirsin googleye nimbuzz yaz çıkar

TheMerhum

Üye
beyler bu telefonun enson yazilimi hangisi bide yazilim versiyonunu nasil ogreniyoz

TheMerhum

Üye
eyw. Saol ali

minoo

minoo

Üye
Ne işe yarıyo peki o? :hmmm

yakanasi1525

Üye
Telefonun ses ayarları kodunu bilen varsa yazabilirmi kulaklık sesini biraz yükseltmem gerek te

murderface37

murderface37

Üye
Dostlar Merhaba.. Benım Telefon İle İlgili Bir sorunum var.. Şimdi dışarıda falan oldugumda 0.facebook kunllanıorum halıyle. geçenlerde girdim orada access cihazın için facabook indir diye birşey vardı. Benım yakın çevremde o uygulamayı kullanıyor. neyse indirdim telefona uygulama acılsın mı dedi. evet dedim demez olaydım telefom res attı. sonra tekrar denedım yıne res attı. sildim tekrar kurdum yine aynı şey. Bu programdan kaynaklanan birşey mı yoksa sorun bende mi ? Ve en önemlisi çözümü varmı ? Teşekkürler

bsliali

Üye
Dostlar Merhaba.. Benım Telefon İle İlgili Bir sorunum var.. Şimdi dışarıda falan oldugumda 0.facebook kunllanıorum halıyle. geçenlerde girdim orada access cihazın için facabook indir diye birşey vardı. Benım yakın çevremde o uygulamayı kullanıyor. neyse indirdim telefona uygulama acılsın mı dedi. evet dedim demez olaydım telefom res attı. sonra tekrar denedım yıne res attı. sildim tekrar kurdum yine aynı şey. Bu programdan kaynaklanan birşey mı yoksa sorun bende mi ? Ve en önemlisi çözümü varmı ? Teşekkürler

telefonla alakalı sanırım facebook uygulamasındada aynı problem var desteklemediği uygulamalarda reset huyu var aletin :S

Üst Alt