SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

TheMerhum

Üye
ya bolt u hallettim saol da skyfire upload edecek kimse yokmu

bsliali

Üye
skyfire java olarak yokki bildiğim kadarıyla android iphone windows mobile symbiana falan var...

TheMerhum

Üye
hmm anladim dostum :D

endlessrain

Üye
merhaba arkadaşlar.
uzun süredir forumu takip ediyorum ama kendi sorunumla ilgili yardım göremedim.
tabiki vermiş olduğunuz bilgilerden de yararlandım teşekkür ederim öncelikle.
20 gün önce samsung s3353 telefonumu aldım.
ilk başlarda msj yazma hızım yavaş olduğu için sorun yaşamıyordum ama şimdi ellerim alışınca hızlandım ve telefonum msj yazarken kasmalar yapıyor.
mesela telefonda müzik dinlerken nasıl msj yazarken 1-2 harf geç çıkıyor aynı o durum.
4gb hafıza kartının 2 gbsi boş. müzik dinlerken daha kötü halde msj yazıyorum harfler cıkmıyor coğunlukla.
acaba neden böyle yapar? bugun telefoncuya sordum pek bilmiyor sanırsam telefondandır o dedi.
yardım ederseniz cok sevinirim.sırf bu sorun yüzünden telefondan soğumak istemiyorum.
diğer özellikleri çok iyi.memnunum da sadece bu sorun var :|

bycsr59

Üye
merhaba arkadaşlar.uzun süredir forumu takip ediyorum ama kendi sorunumla ilgili yardım göremedim.tabiki vermiş olduğunuz bilgilerden de yararlandım teşekkür ederim öncelikle.20 gün önce samsung s3353 telefonumu aldım.ilk başlarda msj yazma hızım yavaş olduğu için sorun yaşamıyordum ama şimdi ellerim alışınca hızlandım ve telefonum msj yazarken kasmalar yapıyor.mesela telefonda müzik dinlerken nasıl msj yazarken 1-2 harf geç çıkıyor aynı o durum.4gb hafıza kartının 2 gbsi boş. müzik dinlerken daha kötü halde msj yazıyorum harfler cıkmıyor coğunlukla.acaba neden böyle yapar? bugun telefoncuya sordum pek bilmiyor sanırsam telefondandır o dedi.yardım ederseniz cok sevinirim.sırf bu sorun yüzünden telefondan soğumak istemiyorum.diğer özellikleri çok iyi.memnunum da sadece bu sorun var arkadasim o arada yapar dert etme sen ilk baslarda banada oluyodu aynisi bendede onceden 8gb hafiza karti takiliydi sonra onu 2gb'e kadar dusurdum sorum olmadi kasilma ondan yani.

endlessrain

Üye
hocam hızlı yazmaya başladığımdan beri telefon msjlarda kasıyor.
hep yorumları okuyorum kımsede olmamış heralde.
chat uzerine olan bi telefonun böyle bişey yapması cok kötü.
umarım geçicidir. elimde bide 512mb lık hafıza kartı var onunla da deniyim ama sorun aynı olacak die düşünüyorum

bycsr59

Üye
hocam hızlı yazmaya başladığımdan beri telefon msjlarda kasıyor.hep yorumları okuyorum kımsede olmamış heralde.chat uzerine olan bi telefonun böyle bişey yapması cok kötü.umarım geçicidir. elimde bide 512mb lık hafıza kartı var onunla da deniyim ama sorun aynı olacak die düşünüyorum
kardesim sen dene bi gene buraya yaz eger aynisi olursa telefon hafizasindaki gereksiz seyleri silmeyi dene

endlessrain

Üye
denedim gene aynı.şimdi telefon hafızası ve hafıza kartını boşaltıp tekrar deniyeceğim.
umarım bu sorundan kurtulurum

bycsr59

Üye
denedim gene aynı.şimdi telefon hafızası ve hafıza kartını boşaltıp tekrar deniyeceğim.umarım bu sorundan kurtulurum
ins kardesim tahminim ondan zaten fazla yuklenenlerden kasar hic biri olmazsa telefonu sifirlamaktan baska caren kalmicak kardesm su forumda ilk bastan beri varim bi bnde vardi bide sende sorun cikti kardesim boyle seylerde bizi bulur zaten .d

endlessrain

Üye
telefonu alırken arastırdım sorun olmasın die bir çok forum gezdim herkes memnun.
gittim aldım millet şöyle hata var sorun var diyor ama ben hiç rastlamadım.gayette memnunum.
tek sorun bu :| bi virüs tarattım hafıza kartına virüslü.onu temizlemeye uğraşıyorm.olmazsa telefonu formatlayacam bide.

bycsr59

Üye
telefonu alırken arastırdım sorun olmasın die bir çok forum gezdim herkes memnun.gittim aldım millet şöyle hata var sorun var diyor ama ben hiç rastlamadım.gayette memnunum.tek sorun bu :| bi virüs tarattım hafıza kartına virüslü.onu temizlemeye uğraşıyorm.olmazsa telefonu formatlayacam bide.
en iyisini yaparsin kardesm bnde gayet memnunum herseyimi hallediyorm youtube'tan video izleyebiliyorm buldugum bi mobil site ile video ve mp3 muzik indirip oynatabiliyorm gmail, ebuddy, opera mini 6, mackolik ve iscep uygulamalari ile gayet rahatim internetteki butun islerimi hallediyorm yani demek istedigim on numara telefon sıkıntı yapma fazla yani o surununuda halledersin telefondanda soguma kardesim :))

endlessrain

Üye
telefonu sıfırladım aynı durum hala devam ediyor.hafıza kartının virüslerini temizledim.şimdi taktım ve sorun hala devam ediyor.
bilmiyorum nasıl düzelticem.umarım geçicidir .s

bycsr59

Üye
telefonu sıfırladım aynı durum hala devam ediyor.hafıza kartının virüslerini temizledim.şimdi taktım ve sorun hala devam ediyor.bilmiyorum nasıl düzelticem.umarım geçicidir .s
kardesm sn telefonda fazlami mesajlasiyosun veya telefon cokmu fazla elinde mesela şöyle yap gunde ortalama 8saat telefonu kullaniyosan onu 5-6 saate indir ve cok fazla bisey indirme indirirkende bak sertifikalimi veya imzalimi cunku bazilari dedigin gibi virus olusturabiliyo bendede aynidi cunku bu yazdiklarm gbi yaptm sorunum kalmadi simdide sana suan telefondan yaziyorum ve cok hizli telefon bunuda bu dene bikac gun sonra bidaha yaz eger duzelmezse telin garantisi varsa servise yolla baska yapaca bisey kalmdi cunku bide bunu dene kardesm bi kac gun sonra yazarsin

endlessrain

Üye
hocam teşekkür ederim öncelikle ilgin için.
fazla msjlaşmıyorum.fazla ilgili değilim telefonla.dokunmatikten sıkıldığım için aldım zaten.
günde en fazla 150 sms atıyorum en fazla 1mb lik nette takılıyorum ve o.facebook giriyorum toplamda en fazla 1-2 saat duduyorumdur facebookta da.
fazla sosyal takılmıyorum yani telefonla.telefoncuya sordum o da pek bilmiyor başından savmak için telefonun kendindendir filan dedi.samsung un müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurlar mı peki

bsliali

Üye
samsungu arasan servise ver der başka bişey yapmaz boşuna arama derim hafıza kartı olmadan kullanmayı denedinmi peki ? birde telefon dilini ingilizce yapıp yazmayı dene türkçe karakterler olmadığı için daha seri yazılıyor bi dene onuda

endlessrain

Üye
hafıza kartını cıkartıp denedim sorun gene aynı.
şimdi mesaj dilini ingilizce yaptım.kasma baya bi düştü.cok cok az.neredeyse salise gibi.sanırsam sorun kalktı.
telefon dilini değiştirmek yerine mesaj dilini değiştirsem sorun olmaz umarım ?
şimdi tekrar denedim ama sorun fazla çözülmüş gibi değil.kasma eskisi kadar olmasa da devam ediyor :|

bycsr59

Üye
hocam teşekkür ederim öncelikle ilgin için.fazla msjlaşmıyorum.fazla ilgili değilim telefonla.dokunmatikten sıkıldığım için aldım zaten.günde en fazla 150 sms atıyorum en fazla 1mb lik nette takılıyorum ve o.facebook giriyorum toplamda en fazla 1-2 saat duduyorumdur facebookta da.fazla sosyal takılmıyorum yani telefonla.telefoncuya sordum o da pek bilmiyor başından savmak için telefonun kendindendir filan dedi.samsung un müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurlar mı peki
kardesim ben ve benim gibiler bu yuzden bu forumda. Rica ederim.. Samung musteri hizmetlerini arasan yardimci olmazlar tahminim onlarda servise verin muhabbeti yapar yani bosuna umitlenme o konuda. Ama servise gondermekle bisey kaybetmezsin bence en fazla 1hafta beklersin ama sorunun cozulur rahatlarsin. Ama genede sen bilirsin sali veya carsambaya kadar bekle olmazsa yolla servise bekle kardesim benim yapabileceklerim ve tavsiyelerim bu kadar umarim sorunun cozulur kardesim..

endlessrain

Üye
biraz daha bekliyeyim olmazsa sorun yaşamamak için serviside denerim.nede olsa o kadar para verdik gerekeni yapsınlar.
mesaj dilini ingilizce yapınca kasma kalkıyor fakat baska bi mesaj yazarken dil otomatik olarak tekrar türkçe oluyor.
her mesajda dili değştirmek zorunda mı kalacağım peki?

bsliali

Üye
telefon dilini ingilizce yapmadığın sürece mesajlar türkçe oluyor değişmiyor o...servis konusundada vereceksen pazartesi günü ver mesela cuma verirsen hafta sonu kapalı oldukları için 2 gün boşa bekler cihaz...serviste büyük ihtimal tekrardan yazılım yüklerler sadece...kasma dediğini video olarak koyamazmısın kullanıma çokmu engel yoksa harflerin yarım salise geç gelmesimi sorun oldu çünkü harfler geç geliyor diye birkaç yerde yazıldı ama sorun oluşacak şekilde değil diyordu herkes...

endlessrain

Üye
telefonun dilini ingilizce yapınca da komple ingilizce oluyor.
ingilizcem de pek iyi olmadığı için rahat kullanabileceğimi zannetmiyorum.
video olarak koymmayı denerim ama zor olacaktır.
şöyle tarif edeyim.
mesela sağ ve sol elinle msj yazıyorsun.
uzun bişey yazıyorsun diyelim.
nedenbugungelmedin (birleşik ama uzun olsun diye öyle yazdım )
bunu yazıyorsun sen bitiriyorsun ama son 3-4 harf sen bitirdikten snra çıkıyor.bu da rahatsız ediyor hali ile.

Üst Alt