merhaba.bende kampanyadan aldım.çokda memnunum.yanlız,corby telefonlarla bluetoth ile hiçbirşey paylaşamıyorum.sebebini bilen varmı
) cennecting diyor öylece kalıyor..(bende bu soruyu soracaktım zaten forumda..
)))
Merhaba...
ben de telefonu yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum (Renk: Beyaz) Sormak istediğim bir kaç soru var benim de, yardımcı olursanız sevinirim..
1) sitelerde gezinirken "yetersiz bellek" uyarısını OPERA ya da BOLT ile çözebiliyormuşuz sanırım burda okuduğum kadarıyla, peki hangisini önerirsiniz ve hangi versiyonlarını? çünkü opera 6 dan pek randıman alınmıyormuş sanırım yine burda okuduğum kadarıyla..
2) üstteki soruma ek olaraktan facebooktaki videoları bu browserlar sayesinde izleyebilcekmiyim? çünkü sadece youtube uzantılı olanları izleyebiliyorum
3) youtube dan video izleyebiliorm ama görüntü kalitesi vasatın da altında, yine browserla çözülebilcek bir sorun mu yoksa telefonun potansiyeli bu kadar mı?
4) VOD ayarları telefonu aldığımdan beri MOBİL TV seçeneğinde duruyor bi sıkıntısını görmedim, tam olarak nedir bu VOD ayarları?
5) Bazı arkadaşlarımla konuşurken telefondan iğrenç bir ses geliyor.. aşırı yüksek ve tiz bir ses.. sanki eski anolog radyolarda frekanslar arası geçişte gelen ses gibi... ve benim sesim karşı tarafa gitmesine rağmen karşı tarafın sesi bana gelmiyor... ama asıl anlayamadığım, bu durum sadece belirli insanlarla konuşurken oluyor... yani herkesle konuşurken olmuyor.. bu ilginç sorunla karşılaşan varmı acaba?
not: turkcell kullanyorum ve bu sorun yaşadıklarım da turkcell kullanan insanlar.. şebekesel bi sorun olduğunu sanmıyorum.. herkesle olmuyor çünkü
Merhaba...
ben de telefonu yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum (Renk: Beyaz) Sormak istediğim bir kaç soru var benim de, yardımcı olursanız sevinirim..
1) sitelerde gezinirken "yetersiz bellek" uyarısını OPERA ya da BOLT ile çözebiliyormuşuz sanırım burda okuduğum kadarıyla, peki hangisini önerirsiniz ve hangi versiyonlarını? çünkü opera 6 dan pek randıman alınmıyormuş sanırım yine burda okuduğum kadarıyla..
2) üstteki soruma ek olaraktan facebooktaki videoları bu browserlar sayesinde izleyebilcekmiyim? çünkü sadece youtube uzantılı olanları izleyebiliyorum
3) youtube dan video izleyebiliorm ama görüntü kalitesi vasatın da altında, yine browserla çözülebilcek bir sorun mu yoksa telefonun potansiyeli bu kadar mı?
4) VOD ayarları telefonu aldığımdan beri MOBİL TV seçeneğinde duruyor bi sıkıntısını görmedim, tam olarak nedir bu VOD ayarları?
5) Bazı arkadaşlarımla konuşurken telefondan iğrenç bir ses geliyor.. aşırı yüksek ve tiz bir ses.. sanki eski anolog radyolarda frekanslar arası geçişte gelen ses gibi... ve benim sesim karşı tarafa gitmesine rağmen karşı tarafın sesi bana gelmiyor... ama asıl anlayamadığım, bu durum sadece belirli insanlarla konuşurken oluyor... yani herkesle konuşurken olmuyor.. bu ilginç sorunla karşılaşan varmı acaba?
not: turkcell kullanyorum ve bu sorun yaşadıklarım da turkcell kullanan insanlar.. şebekesel bi sorun olduğunu sanmıyorum.. herkesle olmuyor çünkü

hmm o zaman sen diyorsunki; bolt yerine OPERAMINI kur ?? peki hangi versiyonu?
birde şimdi fark ettim de facebookta sayfanın en altına geldiğimde "Download a Facebook bookmark for your NetFront Ver. 3.5" şimdi bunu donwload edersem cihazın içinde gelenin üstüne mi indiricek (update) gibi yoksa zaten cihazdaki ile aynı mıdır? yoksa 2. bir facebook için kısayol tarzı bişemi oluşturcak?
operayı kuramıyorum nedense... izin veriyorum sürekli ama daha yüklemenin başında kaldı... internete bağlanamadı ağ ayarlarınızı gözden geçirin die hata veriyor wifi açık ve modemin dibinde olmama rağmen.. :SS
NOT: OPERA V6 YI KURMADI NEDENSE... BENDE CEPTEN OPERANIN SİTESİNE GİRDİM V4 Ü İNDİRDİM KURDU
NOT2: Bazen "Hata d43 java.io.IOException:" çıkıo.. nedir bu ? :S
NEDEN ACABA?
1-)Opera 4
2-)İzleyenler war amabnde izleyemedim
3-)HQ yu Seçmen qerek Youtubedan videonun altndan
4-)Onu Bende Bilmiyorum
5-)Bendede Oluyor O Telefonun Dİğer elektronilk aletlerle frekans çarpışmasndan olablr![]()

sorunuu tekrar alsam
----------Eklendi @ 19:33:48 ---------- Yazıldı @ 19:31:21 ----------
1-)OPERA kullan
2-)Operadan gir
3-)internet>seçenek>ayrlar>6 internet profilleri>hanqisini seçersen operadanda normal nettende ondan girer
4-)Sanırsam Hayır
----------Eklendi @ 19:34:15 ---------- Yazıldı @ 19:33:48 ----------
Bnada Werirmsn sİte linkerini)
Bir hafta önce kamu 1200'den faydalanıp hem kardeşime hemde bana bu telefondan aldık. Kardeşiminkinde henüz bir problem yok fakat benim telefon sanırım sorunlu. Konuyu başından beri okudum emeği geçen herkese öncelikle teşekkürler. Telefonun ortasındaki fare ( ben öyle diyorum artık) aklına estiğinde sürekli en başa yukarıya hareketleniyor tuşa dokunmadığım sürece sürekli aşşağı yukarı gidip geliyor. İkincisi kardeşimde edge bağlantı işareti çıkıyor bende çıkmıyor şimdilik bu iki problem fakat birincisi başlı başına beni tel'den soğuttu diyebilirim. Pazartesi servise göstereceğim aklına estiği zaman yaptığı için önceden problemi kamera ile görüntüledim umarım yazılımsal bir sorundur yok eğer telefonu açarlarsa kaldırıp atarım bir daha da sanırım samsung markasının yakınından geçmem.
Bu mesaji telefonla yazmakla beraber bir onceki sayfada sormus oldugum 7 adet sorum (biliyorum biraz fazla ama...) cevapsiz kaldi... :/ yardim lutfen...
hocam benim telefon hq seçili olduğunda vidyoları oynatmıyor varmıdır bir yolu?1-)Opera 4
2-)İzleyenler war amabnde izleyemedim
3-)HQ yu Seçmen qerek Youtubedan videonun altndan
4-)Onu Bende Bilmiyorum
5-)Bendede Oluyor O Telefonun Dİğer elektronilk aletlerle frekans çarpışmasndan olablr![]()
ben direk git telefonu değiştir derim..
) olmazsa servise göndermekten başka bi çaren yok maalesef.. bu arada dediğin kulaklık nasıl bişey sesi ne derece iyi mesela telefonun üstünde gelen kulaklığın müzik çalar sesinin vasatın altında buluyorum..benim bu ses ihtiyacımı karşılar mı ?
Telefonu değiştirmelerini kabul ettirmek çok zor. Buna yanaşacaklarını sanmıyorum. Yinede pazartesi şartları zorlayacağım. Bu arada bu gün samsung hm 3500 bluetooth kulaklık aldım harika bir alet müzikleri dinleyebiliyorsunuz ses kalitesi şaşırtıcı derecede iyi. Bu tür bir kulaklık arayanlara tavsiye edebilirim.