osicik
Üye
abi bazı konularda haklısın ama bende bir türlü cyanogen modun görsel görünümüne alışamadım. ayrıca radyo yok dosya yönetici, müzikçalar vs. farklı bunlar düzeltilebilir seyler ama orjinali varken neden uğraşayım?? Nokia dan bilirsin ben her zaman orjinalden yanaydım4.1.2 yi biraz kullanmış olsaydın dediğimi anlardın. arkadaşlarımda galaxy s var cyanogen mod yükledim iki gün sonra gelip benden orijinal rom yüklememi istediler. anlayacağın hız bazen başlı başına yetmiyor.kimisi arayüze bakıyor kimisi 4.2.1 olsun diyor. birde bazı arkadaşlar illa bende en üst sürüm olsun diyor kaldırmayacağından değil ama her sürüm her tele çıksa samsung ne kazanacak
bu konuda sitem ediyorsan tele meraklısındır demektir ne bekliyosun custom rom kurmak zor değil ben orjinalini 2 aydır orjinal olmayan customu yalan olmasın 1 senedir kullanıyorum... bunu yazma sebebim şu nokia olsun htc olsun sony olsun hepsinde bu aksamalar oluyor keşke olmasa ama bunlar satış stratejisi orda sen olsan sende öyle yapardın... sonuç: geç custom roma çeşit çok alternatif çok her zevke uygun rom var canını da sıkma daha duyurulmadan o romu kullanma şansını yakala bu kadar basit... yok custom roma geçmem diyorsan sat al s3 önce sahip ol ne kadar ekmek o kadar köfte...
katılmıyorum cm mod belki çok hızlı ama bende sevmiyorum özellikle söz konusu s2 ise o kadar çok custom var ki mesela gereksiz programların kaldırıldığı orjinal custom romlar kur birini hız stabillik şarj süresi ol zevkten 4 köşe... ama galaxy s için dediysen bilemem yalan konuşmuş olmıyım ...
Custom romla uğraşman kazandırdıkları karşısında hiçbirşey bundan emin ol
abi bazı konularda haklısın ama bende bir türlü cyanogen modun görsel görünümüne alışamadım. ayrıca radyo yok dosya yönetici, müzikçalar vs. farklı bunlar düzeltilebilir seyler ama orjinali varken neden uğraşayım?? Nokia dan bilirsin ben her zaman orjinalden yanaydım4.1.2 yi biraz kullanmış olsaydın dediğimi anlardın. arkadaşlarımda galaxy s var cyanogen mod yükledim iki gün sonra gelip benden orijinal rom yüklememi istediler. anlayacağın hız bazen başlı başına yetmiyor.kimisi arayüze bakıyor kimisi 4.2.1 olsun diyor. birde bazı arkadaşlar illa bende en üst sürüm olsun diyor kaldırmayacağından değil ama her sürüm her tele çıksa samsung ne kazanacak
yazdıklarının çoğuna katılıyorum ama cm yi sevmeyenler diye yazmışsın 2 mesaj üstte ben sevmedim demiştim cevap vereyim küçümseyerek cm7 falan mı kurdunuz demişsin şu kadar diyim sadece aklına getir getirebildiğin tüm romların tüm sürümlerini dikkat et tüm sürümlerini diyorum kurmuşumdur ama bu tamamen zevk meselesi senin çok hoşuna giden cm görselliği benim hoşuma gitmiyor mesela bunu tartışmak yada birbirimize kabul ettirmeye çalışmak çok saçma olur herkes sevdiği romu kullanır....CM 10.1 SgS de hem görsellik olarak hem de hız olarak süper.
CM yi beğenmeyenler Cm7 falan mı kurdunuz ababa? Orjinal S3 ün henüz sahip olmadığı 4.2.1 var şuan Cm 10.1 versiyonunda. Nesini beğenmediniz gerçekten anlayamadım. GingerBread mi kalsın Sgs de?
yazdıklarının çoğuna katılıyorum ama cm yi sevmeyenler diye yazmışsın 2 mesaj üstte ben sevmedim demiştim cevap vereyim küçümseyerek cm7 falan mı kurdunuz demişsin şu kadar diyim sadece aklına getir getirebildiğin tüm romların tüm sürümlerini dikkat et tüm sürümlerini diyorum kurmuşumdur ama bu tamamen zevk meselesi senin çok hoşuna giden cm görselliği benim hoşuma gitmiyor mesela bunu tartışmak yada birbirimize kabul ettirmeye çalışmak çok saçma olur herkes sevdiği romu kullanır....
tabi cm serilerinide paranoiddir AOSP-AOKP tabanlı tüm romları severek kullanmışımdır bir süre ama yinede çok sevmem görüntüsünü....
neyse isteyen istediği romu kullansın fazla tartışmaya gerek yok. ben şahsen touchwiz yüzünden orijinal romu tercih ediyorum. herkesin kişisel tercihidir. kendi tercihlerimizi başkalarına kabul ettirmek yerine saygı duymamız gerekir. bu arada jelly bean ile ilgili yeni bir gelişme var romun yayınlanması an meselesi olabilirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ancak kafama silah dayarsan severim cm yi ne inat çıktınız arkadaş sen maviyi seversin ben kırmızıyı neden zorluyorsunuz anlamadım gitti sen cm falan boşver ben hayatta en seveceğim şey go launcherdir hayatta vazgeçemem dediğim launcherden şimdi nefret ediyorum desem yalan söylemiş olmam heralde ne temasından bahsediyorsunuz anlamadım gitti... sevmeyecem uleyyynnnn...
Tabiki herkesin kendi tercihidir, ama "cm güzel değil", "görselliği hoşuma gitmiyor" gibi cümlelere de gerek yok bence. Zaten Cm için Alican'ın da dediği gibi birçok tema ve launcher mevcut. Ayrıca 4.2.1 için şuan mevcut olmasa da diğer ics ve jb sürümleri için touchwiz ve sense de var.
Benim söylemek istediğim ve Alican'ın üstteki mesajında söylediği Cm ekibinin bu işi gerçekten hakkıyla yapabildiği. Adamlar yapıyor yani
Cm görselliğini beğenmeyenler daha play store'da ki cm temalarını denemediler herhalde
Play Store'a "Cm9 Themes" "cm10 themes" "cm10.1 themes" yazın timescape den sense'e kadar bütün temaları bulacaksınız.
ne derseniz deyin.CyanogenMod bu rom işini orjinal rom yapan firmalardan yıllardır daha iyi yapıyor.
birde CyanogenMod ekibinin oluşturduğu Cm tabanlı bir yazılımda var.MIUI.
CyanogenMod kazandığı bağışlarla kendi telefonu Xiaomi Mi-2'yu çıkardı.bu telefon S3 standartlarında.hatta çok daha iyi.O yüzden bu cyanogenmod ekibini tebrik ediyorum.kazandıkları bağışlarla dünyanın en iyi telefonlarından birini ürettiler.
Mi-2 CM nin değil.
Birbirinden tamamen ayrı geliştirici takımları Miui yi yapan geliştiricilerle.
Miui,Cyanogen Mod'un alt takımı..
cm yazılımı kullanmıyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?