Galaxy S2'ye Güncelleme Gelemedi

Sponsorlu Bağlantılar

qUrTaDaM

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2'ye Güncelleme Gelemedi

Arkadaşlar ben galaxy s2 kullanıyorum bildiğim kadarıyla galaxy s2 ye Jelly Bean guncellemesı geldi arkadaşımın telefonundada yuklenmıs olarak gordugumde emın oldum. Ama benim telefonu pc ye baglayıp kiese gectıgımde en guncel versıyonunu kullandıgımı soyluyor ama telefon 4.0.3 guncellemesınde takılı kaldı telefondan yazılım guncellemesı secenegınıde kullandım o arkadasım oradan yuklemıs ama oradan denedıgımdede kullanılabılır guncelleme yok diyor. Biraz arastırmıstım telefon yurt dışından alındıgında diğerlerine göre daha erken guncelleme gelebiliyormus bende biraz bekledım ama nerdeyse 4.2.2 guncellemesi cıkacak ama benim telefon hala 4.0.3 de kaldı. Kiesi silip en guncel haliyle bir daha kurdum telefona format attım ama bir cozum getirmedi. Sizin yapmam için önerebileciğiniz birşeyler varmı?

badmus

badmus

Üye
Odin'den en son sürümü flashla :oke:

• Beğen
Tepkiler: firat663
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
resmi olarak türkiye güncellemesi hâlâ çıkmadı. :(

qUrTaDaM

Üye
    Konu Sahibi

ozgur_473

Üye
I-9100G modeline geldi tr jelly bean I-9100 e yok daha

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
i9100G modelleri türkiye de satışa çıkmadı diye biliyorum. ayrıca sammobile de türkiye için i9100G güncellemesi görünmüyor. ülkemizde olanlar yurt dışı olduğu için gelmiştir.

qUrTaDaM

Üye
    Konu Sahibi
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye

ozgur_473

Üye
I-9100G yurtdisi model zaten bi ara darty normal I-9100 gibi kaziklayarak satiyordu

- - - Eklendi - - -

az arastirirsaniz bi suru kisinin bundan muzdarip oldugunu gorursunuz

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
sammobile de 4 ülkeye daha i9100 güncellemesi sunulmus.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
arkadaşlar çok basit ya ses kısma ana sayfa pover tuşuna bas download moduna al, odini aç tlfnu pc ye bağla, pda kısmında indirdigin dosyayı seç starta bas bu kadar.

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
sen kiesten güncellemeyi beklersin mıllet 5.0 surumune gecer sen daha yenı 4.1.2 guncellemesı alırsın kardes ki turkıye guncellemelerı en son alan ulkelerden en temızı odinle yukle rahatına bak ve odın i arastır bıras zorluk cekmeden kurabılırsın romları sana tavsiyem kiesi bekleme boşuna

tapatalk

tapatalk

Üye
kies güncel mi

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Kies dili Türkçe bilgisayar dili Türkçe kullandığın telefonda Türkiye romu kurulu. S2 4.1.2 Türkiye romuda hala çıkmadığı için kies güncellemeyi bulamaz normaldir. 4.1.2 romu çıkmış ülke romlarından birini indirip odinle kurman gerekir bunun içinde Google den baksan yüzlerce anlatım bulabilirsin.

aslan454

Üye

Arkadaşlar ben galaxy s2 kullanıyorum bildiğim kadarıyla galaxy s2 ye Jelly Bean guncellemesı geldi arkadaşımın telefonundada yuklenmıs olarak gordugumde emın oldum. Ama benim telefonu pc ye baglayıp kiese gectıgımde en guncel versıyonunu kullandıgımı soyluyor ama telefon 4.0.3 guncellemesınde takılı kaldı telefondan yazılım guncellemesı secenegınıde kullandım o arkadasım oradan yuklemıs ama oradan denedıgımdede kullanılabılır guncelleme yok diyor. Biraz arastırmıstım telefon yurt dışından alındıgında diğerlerine göre daha erken guncelleme gelebiliyormus bende biraz bekledım ama nerdeyse 4.2.2 guncellemesi cıkacak ama benim telefon hala 4.0.3 de kaldı. Kiesi silip en guncel haliyle bir daha kurdum telefona format attım ama bir cozum getirmedi. Sizin yapmam için önerebileciğiniz birşeyler varmı?

samsung galaksi s2 türkiye sürümü yayınlandı kies uzerinden güncelleyebilirsin ben güncelledim telefonum süper oldu

Üst Alt