Samsung S2 ile dalga mı geçiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S2 ile dalga mı geçiyor?
Arkads ne guncellemeymiş ya kasim ddiler aralik ddilr ocak ddiler ocagada geldk ortada jelly bean guncellemesi yok s3e catir catir verio guncellemeyi bize dha bisi yok ya

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
güncelleme beklemek çok sıkıcı. Hiç uğraşmayın custom romlar daha iyi. Bekleme de yok :)

rapman

rapman

Üye
çıkış tarihinden 2 yıl sonra android telefona destek kesiliyor ( genellikle )

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
    Konu Sahibi
s2 icin test surumu ckti ztn nrmali ckmadi costum rom olarak s2 icn dolu jelly bean var ztn

blacktalon

blacktalon

Üye
samsung da s2yi düşünüyordu zaten :) adamlar 1 telefon yapıyorlar 1-2 ay reklamlarda çıkıyor sonra bi satış patlaması 1 yıl sonra sanki o telefonu samsung çıkarmaış gibi hal alıyor ve yeni modellere yöneliyor

skywalker06

skywalker06

Üye
Ocakta çıkacak s2 ve note 1 için

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
    Konu Sahibi
ins pek umidim yok ama hadi hayrlsi s2den bhsedioruz ya bu telefondanda destegni cekerse yazk eder samsung

Ali58_58

Ali58_58

Üye
siz neyin derdindesiniz cynogenmod s3 ye resmi destek vermiş samsung bana parayla jb güncellemesi verse almam yükle cynogenmodo hhatta sen 4.1.2 bekliyosun cyanogenmod yüklersen 4.2.1in olur :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Samsung Galaxy S serisine ait bir cihaz kullanıyorsanız orjinal rom beklemenize gerek yok :D Zaten orjinal romlarda 3G görüntülü görüşme dışında ekstra özellik yok.
GalaxyS i9000 için JB 4.2.1 CM 10.1 sürümünü kullandığım cihaz orjinal 4.1.2 yüklü Galaxy S3 ile yarışacak derece hızlı ve akıcı bir hal alıyor hatta menüde daha seri çalışıyor :) Bizzat yan yana koyup denemişliğim var :)
Şöyle bir durumu bizzat yaşamışken orjinal rom kullanmak bana garip geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: hakan_710

Samet.25

çıkış tarihinden 2 yıl sonra android telefona destek kesiliyor ( genellikle )

Aynen bende katiliyorum telefonuna en iyi destegi veren apple bence 3gs e bile ios 6 guncelleme vermisler

blacktalon

blacktalon

Üye
Zamanında keske ace alacağıma 150tl daha verip sgs alsaymisim 2si arasında kalmıştım gittim ace aldım sgs alsaydim kafam rahatti

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Ee ben s3 kullaniyom ama halen bisi yok :hmmm

- - - Eklendi - - -

Aynen bende katiliyorum telefonuna en iyi destegi veren apple bence 3gs e bile ios 6 guncelleme vermisler

Ama o guncelle lphone 5 teki gibi degil hersey yok yani adi sadece ios 6 geldi ben pek bisi goremedim cunku

hakan_710

hakan_710

Üye
Samsung Galaxy S serisine ait bir cihaz kullanıyorsanız orjinal rom beklemenize gerek yok :D Zaten orjinal romlarda 3G görüntülü görüşme dışında ekstra özellik yok.
GalaxyS i9000 için JB 4.2.1 CM 10.1 sürümünü kullandığım cihaz orjinal 4.1.2 yüklü Galaxy S3 ile yarışacak derece hızlı ve akıcı bir hal alıyor hatta menüde daha seri çalışıyor :) Bizzat yan yana koyup denemişliğim var :)
Şöyle bir durumu bizzat yaşamışken orjinal rom kullanmak bana garip geliyor :)
abi bazı konularda haklısın ama bende bir türlü cyanogen modun görsel görünümüne alışamadım. ayrıca radyo yok dosya yönetici, müzikçalar vs. farklı bunlar düzeltilebilir seyler ama orjinali varken neden uğraşayım?? Nokia dan bilirsin ben her zaman orjinalden yanaydım :D :D 4.1.2 yi biraz kullanmış olsaydın dediğimi anlardın. arkadaşlarımda galaxy s var cyanogen mod yükledim iki gün sonra gelip benden orijinal rom yüklememi istediler. anlayacağın hız bazen başlı başına yetmiyor.kimisi arayüze bakıyor kimisi 4.2.1 olsun diyor. birde bazı arkadaşlar illa bende en üst sürüm olsun diyor kaldırmayacağından değil ama her sürüm her tele çıksa samsung ne kazanacak :)

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Zamanında keske ace alacağıma 150tl daha verip sgs alsaymisim 2si arasında kalmıştım gittim ace aldım sgs alsaydim kafam rahatti

Bende zamaninda ace ile s arasinda kalmistim ama s aldim ben. Sonrada s2 ye terfi ettim

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Bi ara n97 kullanıcılarının şikayeti vardi senin gibi 5800 güncelleme geldi bize niye yok diye ama adamlar da işi biliyor bi şekilde cihazini sattırmak için reklam yapıyor bence güncelleme gelmez hele s4 ile uğraşırken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt