çıkış tarihinden 2 yıl sonra android telefona destek kesiliyor ( genellikle )

Galaxy S için jellybean var. Resmi destek olmasa da ondan daha iyi![]()
Zaten orjinal romlarda 3G görüntülü görüşme dışında ekstra özellik yok.
Bizzat yan yana koyup denemişliğim var 

Aynen bende katiliyorum telefonuna en iyi destegi veren apple bence 3gs e bile ios 6 guncelleme vermisler
abi bazı konularda haklısın ama bende bir türlü cyanogen modun görsel görünümüne alışamadım. ayrıca radyo yok dosya yönetici, müzikçalar vs. farklı bunlar düzeltilebilir seyler ama orjinali varken neden uğraşayım?? Nokia dan bilirsin ben her zaman orjinalden yanaydımSamsung Galaxy S serisine ait bir cihaz kullanıyorsanız orjinal rom beklemenize gerek yokZaten orjinal romlarda 3G görüntülü görüşme dışında ekstra özellik yok.
GalaxyS i9000 için JB 4.2.1 CM 10.1 sürümünü kullandığım cihaz orjinal 4.1.2 yüklü Galaxy S3 ile yarışacak derece hızlı ve akıcı bir hal alıyor hatta menüde daha seri çalışıyorBizzat yan yana koyup denemişliğim var
Şöyle bir durumu bizzat yaşamışken orjinal rom kullanmak bana garip geliyor![]()
4.1.2 yi biraz kullanmış olsaydın dediğimi anlardın. arkadaşlarımda galaxy s var cyanogen mod yükledim iki gün sonra gelip benden orijinal rom yüklememi istediler. anlayacağın hız bazen başlı başına yetmiyor.kimisi arayüze bakıyor kimisi 4.2.1 olsun diyor. birde bazı arkadaşlar illa bende en üst sürüm olsun diyor kaldırmayacağından değil ama her sürüm her tele çıksa samsung ne kazanacak 
ins pek umidim yok ama hadi hayrlsi s2den bhsedioruz ya bu telefondanda destegni cekerse yazk eder samsung
bu sürüm çıkacak kesinde devamı gelecek mi belli değil
Zamanında keske ace alacağıma 150tl daha verip sgs alsaymisim 2si arasında kalmıştım gittim ace aldım sgs alsaydim kafam rahatti