Samsung Monte Tema Hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Temamız hangisi olsun?

• Bada Os

Kullanılan: 26 40.6%
  • İphone Os

Kullanılan: 30 46.9%
  • Samsung S8000 jet Os

Kullanılan: 8 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Tema Hazırlanıyor
Arkadaşlarım RC1 Dosyası Editlemeye Başladım Şimdilik Sadece Menüde İconların Tamamını Değiştirebiliyorum RC1 dosyası kesinlikle bozulmadan güzel bir menü ayarlalıyorum.
Sizler için hangi menüyü hazırlamamı istersiniz yorumlarınıza ve ankete Göre menü yapacagım.

S5620BVJF2
S5620BVJD2 için hazırlanan RC1 linki buyrun birazdan JTLJ2 için koyacagım.

qwerty jtlj2 rc1 dosyası buyrun

• Beğen
Tepkiler: *Emre95 ve mertarmagan

Cynan

Cynan

Üye
Çok güzel olur şimdiden tşk. :)

baranselona

baranselona

Üye
kardes bence bada digerleri zaten yapılı ama bence kendin uydursan daha güzel olur mesela arkaplanda siyah yagmur deseni ve simgeler daha küçük ve tüm simgeler kare şeklinde olsa ve altta menü mesaj falan olan bölümüde sanki menüde bi simgeymis gibi sekilli olarak olarak ayarlasan çok güzel olur

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
ßende ßada düünüyorum da İkonlarını bulamıyorum bana yardım edermisiniz icon bulalım link verin ben indireyim

rsmbayraktar

rsmbayraktar

Üye
Q klavyeli surume tema hazrlayabilir misiniz menude ki simgeler daha kucuk olabilir... ve arka plan da degisik renkler denenebilir...
ugrasip ortaya birseyler koyarsaniz minnettar kaliriz simdiden tsk

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
hazırladıgım RC1 dosyası hem Task manager li FW hemde Qwerty klavyeli Fw ile uyumlu olacak fakat ikon desteklerinizi bekliyorum

baranselona

baranselona

Üye
peki çalışıyor mu yaptığın menüler ben mesela arkaplan resmini değiştiriyorum telefon normal açılıyor menü ye girince ekran kararıyor menüden çkınca herşey normal menü diye bişey yok yani kayboluyor bende sen nasıl yapıyorsun

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
?? bilmem

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
hiç bir sorun yok enü normal olarak Çalışıyor elimde satece kücük simgeli rc1 var Bada simgeleri Arıyorum bulabilsem onları yükleyip link koyacagım rc1 dosyalarının boyutu 30 mb ustunde hepsini upload etmek biraz zor oluyor bu yuzden tek paylaşımda bulunucam resim koyabilirim birazdan

baranselona

baranselona

Üye
peki sana bi hazır editlenmiş RC1 dosyası versem burda bitanede resim versem sen o resmi menü arkaplanı yaparmısın?? sadece arkaplan resmini değiştirebilir misin??

RC1

resim

ben yapamadım bi türlü

TasteKiN

TasteKiN

Üye
ben paylastigim .fla dosyasinda icon calismasi yapmistim onlari "extract" ederek kullanabilirsin istersen. bir de IM ikonu yerine OPERA iconu koyarsan daha iyi olur kanimca. malum dolfine rom bellek yetmiyor samsing da desteksiz. ben yeni pc alincaya dek yokum :]

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
menü arkaplanı koyamıyorum henüz bi kac rc1 dosyası actım ama menü arkaplanı sanırım apps da kalıyor bu yuzden onu bulamıyorum

--------------- Ekleme ---------------

ilk resimleri koydum bu daha başlangıc en güzel menüleri monte çin hazırlıcaz umarım bu konuda professional olunca nasıl yaptıgımıda resimli olarak yayınlıcam

Grrafik

Üye
mesajlar dialog halınde ve düz tutultugunda qwerty klavyeli tema istiyorum :)

sadan53

Üye
mrb arkadaşlar bence monte için yapılacak çalışmalar yenilikler ve gelişmeler gayet iyi olur çünkü böylesine modern bir telefonda bazı şeylerin özellikle tema olmaması gerçekten yakışıksız bir durum bugün fiyat anlamında emsal bir marka nokia 5800 çok daha fazla özellik içerirken samsung da bunların olmaması bence hayalkırıklığı bunlar düzeltilirse bence süper olur zaten dokunmatiği gayet güzel montenin birde diğer özellikler olsa harika olur şimdiden yapacağınız çalışmalara şahsım adına teşekkür ederim

rsmbayraktar

rsmbayraktar

Üye
hazırladıgım RC1 dosyası hem Task manager li FW hemde Qwerty klavyeli Fw ile uyumlu olacak fakat ikon desteklerinizi bekliyorum

fwleri birlestirebilir misin peki ? task menager qwert klavye ve route 66 yi tek fwde hazirlaya bilir misin olanaksiz sanirim ama :-)

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
Apss Extractor bulamadım fwnin apss dosyasıno acabilsem belki başarabilirim

Heybet5

Üye
Rc1 dosyasını hangi programla açıyoruz düzenleme adımları nedir bunları söylersen bizde yardımcı olabiliriz

• Beğen
Tepkiler: mkeles84 ve Sertug1991
Sertug1991

Sertug1991

Üye
Dostum bu işlemi nasıl yaptığını anlatırsan daha iyi işler yapabiilriz bir konu açsanda herkes kendi temasını yapabilse çok güzel olurdu :)

tayyfunn

Üye
Kardeş artık bi link koysan diyorummm bizde yararlansakkk :)

• Beğen
Tepkiler: mkeles84

Üst Alt