Samsung L700 Oyun Yükleme (Denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

eemmrree09

eemmrree09

Üye
BEN YAPTIM OYUNLARI TEK TEK ATIP İŞLERİ HER OYUNU ATTIĞIMDA TEKRARLADIM OYUNLAR E DAHA FAZLASI KLASÖRÜNE GİRİN VE OARADAN İSTEDİĞİNİZ OYUNU OYNAYIN YALNIZ BUNU VİSTADA YAPTIM XP DE OLURMU BİLİMİYORUM:Dd:

yenibirgün80

Üye
Arkadaşlar biraz uğraştan sonra xp de denedim oldu.Yapılan hataları söyleyeyim.
''Games'' adlı klasörü pc suite proğramını kullanarak oluşturamazsınız.''Games'' isimli klasör zaten var der.En çok yapılan hata bu, telefonda ayarlar/telefon ayarları/USB ayarları/medya oynatıcı seçmelisiniz.Daha sonra bilgisayarımda telefon simgesi çıkıyor.
Ayrıca her oyunu görmüyor,örneğin ben winter diye bir oyun attım onu görmedi ama arkadaşın söylediği oyunun birini attım tekrar kodları girerek javayı güncelledim oyunu açtı.Şimdi daha iyi oyunlar arıyorum :)

minkara

minkara

Üye
sağol kardeşimde link kırık

ali ana

Üye
burda

atko

Üye
bende fotoraf makinası şeklinde çıkıor telefonu veya kartı seçemiorum hatta dosyaların altında isimleri flnda yazmıor sorun nerde acaba?

--------------- Ekleme ---------------

yetkili arkadaşlar bnde resimde gördüğünüz gbi oluor ve medya player 11 + samsung studio 3 te yüklü ama hala olmuor! acil yardım ederseniz sevinirim..

koçam barkır

Üye
bendede ole oluyodu sonra abska pc de denedim oldu ve oyunlar sorunsuz yükleniyo ama:):oke:

atko kardesim sen galiba usb ayarını medya oynatıcı deilde yığğın bellek yapmısın bende aynı hatayı yapmıstım sorun ebnce orda

atko

Üye
kardeşim yok medya yapıorum ole oluor yığğın bellek yapınca ormal flash bellek gbi sadece hafıza kardını gösterior medya yapınca isim fln yasmıo dosyaların altında

ama belkide dediğin gbi pc dedir windows profesional yüklü wista yuklersem belki sorun ortadan kalkar

sagocu10

Üye
agalr bu nasıl indirilio

günsenin

Üye
:megafon:ya kardeş lütfen cewap verin media pleyeri seçip pc ye bağladığım zaman card phone, phone çıkmıyor fotoraflar çıkıyor acil cewap

ilk denedimde normal çalışmıştı sonra bu duruma geldi

kokart68

kokart68

Üye
teşekkürler eline saglık

mechul_bgg

Üye
ya kardesler bendede aynı oluodu ama ben pc ye baglıyken yaptım oldu we su andada oyunları oynuorum
pc de en son sürüm internet exploer olmalı telefon mtp formatında oldugu için eski sürümlerde acılmıo
ayrıca arkadasa teşekkürler böyle bişi yaptıgı için ++++++rep

öncelikle ayarlar - telefon ayarları-usb ayarları sonrada ben baglanırken sor secenegiyle medya oynatıcı yı seçiyorum
pc de telefon singesi geliyor klasörleri görüntüle diyorum ve memory card ve phone simgelerinden tlefonu seçiyorum ordada games diye yeni klasör olusturuyorum oyunları içine atıp güncelleme yapıyorum bu kadar
biraz uzun oldu ama oyunlar calısıyor yani

sduash

Üye
Samsung PC Studio 3 yüklü bilgisayarımda medya oynatıcıdan açtığımda bilgisayarımda telofon şekli gibi bişey çıkmıyo sadece tarayıcılar ve kameralar bölümü çıkıyo ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmusunuz

sguneys

sguneys

Üye
L700 Oyun yüklemek Bukadar kolay herkez yükleyebilir....

Arkadaşlar valla neden bukadar uraşıyorsunuz hiç anlamadım..Yah Valla okadar kolayki forumda anlatılanları hep okudum hep uzun yoldan bi çözüme gidiliyo ama ben nedense kısa bi yol buldum...

Öncelikle bilgisayarıma yeni format attım yani bilgisayarda samsung ile alakalı tek birtane ne driver nede program hiç bişi yok ve bu olay xp de..

Kabloyu telefona bağladım aynı şekilde bilgisyara bağladım telefondan medya oynatıcıyı seçtim sadece 45 sn içinde aşdaki görüntüler geldi...

Donanım bulundu falan filan gibi uyarılar gelir siz hiçbirini dikkate almanıza gerek yok..

Sonrada Oyun veya program herneyse phone yazar içine bir adet games kalsörü aç..ve içine jar ve jad bir klasörde olmak üzere at..yani her defasında da böyle yap hafıza kartını çıkarıpta uraşmayın tek kabloyla halledin..sonrada oyun yüklme kodlarını kullanın..

Elimden geldiğince açık anllatığımı sanıyorum..

Not: Bilgisayarda windows medipleyır 11 yüklü olması lazım...
Olmasada çalışabilir ama siz yinede yüklü bulundurun...

KOlay gelsin !!!!!

craker

Üye
samsung l700 için oyun yok mu yoksa var mı hiç bir yerde bulamıyorum

tutsaqqq

Üye
ben başşlangıçta herşeyi yapıp ounları yükledim yalnız telefon kilitlendi .sonra
onu da çözdük bu sefer de oyunlar klasörü silindi ksayollar nerde ,ne yapabilirim

sguneys

sguneys

Üye
Kardeşim Aynı olay benim başımada geldi malesef format çektimm sonra üsttekileri yap....

piarloti2209

Üye
beyler güncellendiyi wap ayarları tam olarak yapın bu1 güncellemeyi bi kaçkez üst üste yapın bende yapamıyordum jad dosyası ile jar dosyasını aynı yere atın jarı winrardan çıkartmayın jad kareli dosya jarı winrar halinde atın çıkarttıktan sora teli kodları girip iki üçkez güncelleyin ben daha çok yaptım .... eğer telefon bilgisayarda kamera olarak gözüküyor ise format atın daha sonra pcye yüklemeyin samsung stüdyoyu medya pynatıcıyı seçip takın bilgisayara sürücü güncelleştir tapmadan bigisayarda çıkacak eğer öle çıkmazsa stüdyoyu o zaman kurun umarım anlatabilmişimdir bide ekran boyutuna uygun oyunlar bulun çünkü ekranın sadece bi bölümünde oynarsınız oyunları ok. inş yardımcı olabilmişimdir 1 aydan beri uğraşıom uzun uğraşlar sonucunda ancak yaptım

bide windows medya11 explorer 7 olsun bilgisayarda unutmayın dediklerimi yapın olacak banagüvenin

:nono:bide windows medya11 explorer 7 olsun bilgisayarda unutmayın dediklerimi yapın olacak banagüvenin

byyogat

Üye
telefondan internete gireceksiniz hitwap diye bir site var ordan java oyunları indiririrseniz bir çoğu çalışıyor deQ £ gibi işaretler çıkıyo onlar sadece türkcell de oluyor telefonu kapatıp açına onlar kaybolur :sn:

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
tşk..

emre_ozturk95

Üye
eline sağlık kardş yaptım oldu ama xplerde olmuo vistalarda oluo oyunu atın ayarları yapın oluo

Üst Alt