Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung ile ilgili herşey (sorular,java yükleme)
Sponsorlu Bağlantılar
danger03
Üye
paylaşım için teşekkürler
mafi
Üye
bağlanmıyor ne yapmalıyım ne olur cevap yazın
avast
Üye
telefon sebekesi altta sınırlı servis dio ama sebeke göstergesinin yanında da bi tel isareti ustunde cizgi lutfn acilen yardım tel ne msj atıyo ne de arama yapıo
12deniz13
Üye
softick ppp nin süresi doldu ****** number ı yazıyorum hata verioyor ne yapmalıyım
arrmutt
Üye
5. Ayarlar -> Bluetooth/e gidin ve \Device\ss_mdm0 şeklinde bir seçeneğin olup olmadığını kontrol edin (sizin bilgisayarınızdaki COM port numarası farklı olabilir). Eğer varsa bu seçeneğin bulunduğu portu seçin, aksi halde Softick PPPyi kapatıp ilk adıma geri dönün. (Windows Aygıt Yöneticisi -> modemler -> Samsung Mobile USB modemden doğru COM ayarlarını bulabilirsiniz)
Kardeşim Burasını yapamıyorum bilgisayarımda bluetooth özelliği olması gerekirmi burayı yapmam için..
hakan0048
Üye
abi lin qidiq
frmc32
Üye
samsung pc studio nasıl kullanılır
lewolewolewo
Üye
ya bu studio yu nie anlatmadın arkadasım
..sevda
Üye
samsung star wifi kullanıyorum fakat çağrı yöneticisini sıfırlamak ıcın parola istiyor her seyi girdim ama yanlış şifre diyor kendı parolasını bulamıyorum nedir yardım eder misiniz ?