Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

prider

Üye
wifi den nete giriyorum vede sayfa acmak istiyorum bellek dolu diyor acmıyor sayfayı ama hafıza kartım da hala 6,5 alan boş telefonun hafızasıda 5 de 4 u boş anlamadım gitti yardım lütfen....

arhan26

Üye
Arkadaşlar son günlerde otomatik mesaj diye bi konu cıktı herkez şikayetci işte yapılması gerekenler
(Samsung Monte Gt s5620)
1.Menü
2.Ayarlar
3.Telefon Profilleri
4.Normal/Sessiz/Araç kullanma/Toplantı/Dışmekan
5.Kullandıgın profille '>>' bu işarete basarak giriş yapıyoruz.
6.En alta Otomatik Cevapla var giriş yapıyoz
7.Aktfileştir - Kapalı konumda
8.Tüm Profillere uygula Seçili
9.Kaydet'e basamayı unutmayın...
Bu işlemden sonrada sorununuz çözülmüş olcak

ilaseta

Üye
b 5310 var modem yapmak istiyorum yapamadım yardımcı olun lütfenn

alemiberzah

Üye
Jet aldim bu teldfon da android varmi? tema yukleme sansimiz varmi

ergunx

ergunx

Üye
arkadaslar spot f480 aldim dokunmatik bazen yanlış algiliyor bazen tepki vermiyor uzerindeki yazilim fransiz bi operatöre ait fw atsam düzelirmi, bide pc telefonu modem olarak görmûyor sorun telfonda mi acaba tum driver lari yukldim yine olmadi. dokunmatik sorunu donanimla ilgiliyse tamir edileblir mi?

ilaseta

Üye
b5310 işletim sistemini degiştirme imkanımız varmı

adem909

Üye
HOcam Bi soru Soracagım YArdımcı Olursan Sevinirim

SAmsung s8000 de gelen aramaları dokunmatik le acma sansım varmı cünkü gelen aramaları hep alttaki tusa basarak cevaplıyorum ben istiyorum ki ekrana basarak acılsın

onurcan11111111

onurcan11111111

Üye
Ya Bi şey sorcam benim samsung champ telefonum var oyun yukledim fakat gorunmuyor bellek den oyunlara bakınca da 4000 kb dolu alan diyor bi cozersen cok sevinirim ne zamandır cozmeye calısıyorum

canbabam

Üye
samsung f480 vodafone net ayarları nediiiiir

VUSLATSIZ58

Üye
melendiz4 http://www.maxicep.com/samsung/sams...a-buyrun-415462-mesaj3271330.html#post3271330
bende aralık ayınının sonuna doğru monte aldım. Aldığım ilk günden itibaren telefon kendi kendine kapanıyor sonra tekrar açılıyor ve pın girme sayfası çıkıyordu önemsememiştim. Ancak daha sonra farklı bir sorunla karşılaştım. avea olan hattımı turkcell yaptım ve sonra sorunlar çıktı. Telefonla konuşurken karşı tarafa şiddeti her aramada değişen ancak genelde çok yüksesk olan bir tonla cızırtı gidiyor(açık olan hoporlerin yanına cep telefonu yaklaştırdığınızda çıkan sesin daha şiddetlisi). Kesinlikle benim dediğim duyulmuyor. Yada arka fonda o sesle beraber beni duyuyorlar. Ankara beşevvlerdeki servise 2 kez verdim. Birincisinde program yüklediklerini söylediler. O zaman kontrol etmedim. Eve geldiğimde taktım aynı sorun devam etti. 2. Veridğimde 2 gün süreyle şirket hattını takmışlar ancak böyle bir sorun olmadığını söylediler. Telefon hattımın sim kartının 128 kb idi 64 kb olması gerektiğini belirttiler. Hemen oradan çıkıp hattımı 64 kb yaptım. Ancak aynı sorun yine devam ediyor. Karşı taraf beni cızırtıdan duyamıyor. çözüm önerisi olan var mı????

bu sorun bende de var. Simkartla falan ilgili bi şey demediler ama. Servisten geldi bir hafta sonra yine aynı oldu. Kullandığım yazılım
< sw ver>
s5620jtjl2
<csc ver>
s5620ojtjı1
bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..... :(

altinelmas

altinelmas

Üye
slm bende samsung jet s8000 var açılışta kulaklık ve tv çıkışı seçeneği çıkıyor, kulaklık seçersem mp3 çaları açtığımda ses çıkmıyor, tv çıkışı seçersem ses çıkıyor ama arayanları göremiyorum (rehber kayıtlı ) olanlar dahil ve çektiğim videoları oynatmıyor seside çıkmıyor bunun problemi ve çözümü nedir yardımınız için :tşk:

dj eşref

Üye
evet arkadaslar ben bu telefonu
(samsung s5620 )yı kacak aldım bır
turlu ınternete gıremıyorum musterı
hizmetlerı aradım yardımcı
olamadılar bende *3636# yaptım
gelen mesajda telefonunuz desteklenmıyor dıyor ınternetten
baktım bırkac ayar yaptım bu
seferde error hatası verıyor bana bu
konuda yardımlarınızı beklıyorum
ınternet ayarlarını elle nasıl yapmam
lazım.......

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
son dört sayfada onlarca soru birikmiş, tuncay bey piyasada yok. bu kadar yığılmaya herhal bi kaç günde anca cevap verebilir.
kolay gelsin tuncay bey! (eh, nasıl kolay olacaksa! :) )
ya da tuncay bey "yetti gaari!" deyip ortalıktan tüymezse tabii :)))))

sfk15

Üye
ya samsung gt-s5600 da youtube harici sitelerden video izlemek için ne yapmam lazım facebookdan izlemek isteyince videoyu indiriyo ama desteklenmeyen içerik diyo

guljcan

guljcan

Üye
merhana samsung corby prolarda telefonun ekranını çekmek için bir kısayol yada program var mı acaba??

12qwe123

12qwe123

Üye
gt e2550 sim kilit nasıl resetlenr

----------Eklendi @ 20:48:26 ---------- Yazıldı @ 20:01:50 ----------

gt e2550 sim kilit kaldırma nasıl olur lütfen yardım

drakor86

Üye
arkadaşlar iphone kilidini samsung telimin içine atıorm normal usbyi takıp bişeyin içine değil normal usbnin içine neyse kaptıom snra yükle diom dosyalardan yüklüo ama oyunlar yerine normal kilidi kapatınca çıkmıo uygulamalara gelip seçince oyun gibi açılıo kilidi açıom oyun bitio onu nasıl düzeltcem nerde hata yaptım lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler !!!​

thechatlak46

Üye
samsung c3222 telefon aldım orjinal sitede bile wifi var yazıyo fakat yok nasıl iştir anlamadım gitti.lütfen yardımcı olun.

brk0606

Üye
samsung s8000 wap avea wap ayarları hakkında yardımcı olurmusunuz

maho53

Üye
bende samsung corby wifi var arasıra kendi kendine arasırada kullanırken ekran birbirine karışıyor mesaj yazarken 3 e basarken 1 e kayıyor ne yapmalıyım

Üst Alt