Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

gladyatörtürko

Üye
üstat ben şu an afganistanda görevli askeri personelim. buradan samsung S5200 telefon aldım ancak dil seçeneklerinde türkçe yok. arapça fransızca ve ingilizce seçenekleri var. internetten türkçe dil yüklenebiliyor mu diye baktım ama hiçbir cevap bulamadım. bu mümkün mü? mümkünse bu yazılımı nereden edinebilirim yardımcı olursan çok sevinirim. şimdiden yardımcı olsanda olmasanda veya olamasanda teşekkür ediyorum.

zkry2

Üye
samsung s5233w de mesajlarda gelen kutusu 200-250 nin üzerine cıkmıyo. mesaj gelince diğerlerini sildiriyo. bunun çözümü yokmu yani gelen kutusunu hafıza kartına falan ayarlayabilirmiyiz???

beykozlu_1978

Üye
tekrar yardımcı olmaya calışıcamğım
bu arada 2 yıllık samsung yetkili teknik servis çalışanıyım
lütfen mesajlarınıZda küfür etmeyin (:
Allaha emanet :)

selamun aleyküm kardeşim ben samsung s5233 wifi kullanıcısıyım sizden ricam bu telefona uyumlu cep ezan programı varmı varsa linki verebilirmisin şimdiden teşekkürler :bye2:

tuf1905

Üye
benimde bisorunum var bende samsung s5233w var 3gp okumuyo desteklenmeyen ortam biçimi diyo ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

1oyun

1oyun

Üye
merhabalar benim 2 adet sorum olacak. Telefonum F480 versiyonu F480JVIC2
1.si: gelen kutusuna 200-250 mesajdan sonrası kabul edilmiyor yer yok diyor mesajları hafıza kartına kaydetme imkanı varmı günde 1000 e yakın mesaj geliyor sürekli silmek zorunda kalıyor.
2.si: f480 telefonuma f480i versiyonunu yüklemek mümkün mü?

hukukcu076

hukukcu076

Üye
kardeş benim bi sorunum var. samsung corby lindy (m5650) kullanıcısıyım kamera da sorun yaşıyorum. bir fotoğraf çekmek için bir dakika boyunca aynı pozisyonda kalmak zorundayım bazen de dosya desteklenmiyor veya kaydetme başarısız diye uyarı alıyorum. bu hem telefon hafızası kullanırken hemde hafıza kartı kullanırken alıyorum yardımcı olursan sevinirim

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
üstat ben şu an afganistanda görevli askeri personelim. buradan samsung S5200 telefon aldım ancak dil seçeneklerinde türkçe yok. arapça fransızca ve ingilizce seçenekleri var. internetten türkçe dil yüklenebiliyor mu diye baktım ama hiçbir cevap bulamadım. bu mümkün mü? mümkünse bu yazılımı nereden edinebilirim yardımcı olursan çok sevinirim. şimdiden yardımcı olsanda olmasanda veya olamasanda teşekkür ediyorum.
Dil paketi [Yüklemen gerekir kardeşim] bunun içinde bi telefon bayine gitmen lazım
yada hiç biri olmadı türkçe bir hat takman gerek %80 döner
buda olmadı dersen güncel FW{FİRMWARE] YÜKLERSEN 100%100 SORUNUN
HALLEDİLMİŞ OLUR
iYİ AKŞAMLAR

--------------- Ekleme ---------------

samsung s5233w de mesajlarda gelen kutusu 200-250 nin üzerine cıkmıyo. mesaj gelince diğerlerini sildiriyo. bunun çözümü yokmu yani gelen kutusunu hafıza kartına falan ayarlayabilirmiyiz???
iMKANSIZ ARKDAŞIM ÇÜNKÜ SAMSUNGLAR HAFIZA KARTLARINI TANIMIYOR MESAJ BÖLÜMÜ
İÇİNDE YENİ NESİL TELLERDE BU İMKANSIZ ANCAK
BİRİ SIRF BUNUN İÇİN FW CIKARTIR İSE OLABİLİR
İYİ AKŞAMLAR

ben samsung monte kullanıcısıyım ve ücretsiz bi navigasyon sistemi arıyorum bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz bide http://www.maxicep.com/samsung/muth...unun-sabitlenmesini-rica-ediyorum-379830.html burada *#0*# yazarsak garanti bitermi ayrıca bu konuyu açtığınız için çok teşekkürler

• bakabilirsin
  • *#0*# hayır bozmaz

selamun aleyküm kardeşim ben samsung s5233 wifi kullanıcısıyım sizden ricam bu telefona uyumlu cep ezan programı varmı varsa linki verebilirmisin şimdiden teşekkürler :bye2:
Bİ BAKABİLİRSİN LİNKE YARDIMCI OLABİLİR

benimde bisorunum var bende samsung s5233w var 3gp okumuyo desteklenmeyen ortam biçimi diyo ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
TOTAL VİDEO CONVERTER PROGRAMINI KULLANARAK 3gp ceviririniz

merhabalar benim 2 adet sorum olacak. Telefonum f480 versiyonu f480jvıc2
1.si: Gelen kutusuna 200-250 mesajdan sonrası kabul edilmiyor yer yok diyor mesajları hafıza kartına kaydetme imkanı varmı günde 1000 e yakın mesaj geliyor sürekli silmek zorunda kalıyor.
2.si: F480 telefonuma f480i versiyonunu yüklemek mümkün mü?

[lıst]
[*][ı]mesajlar hafıza kartına geçemez[/ı]
[*][ı]f480 f480i cevirir isen randıman alamazsınız
[/ı]
[/lıst]

Dogan09

Dogan09

Üye
samsung s5233w wifi telefonum var. 320.240 mpeg4 formatındaki videoları çok rahat açıyor fakat tam ekran olmuyor.Azıcık çözünürlüğü yükseltiyim destekelmiyor videoyu.Tam ekran yapma yöntemi var mıdır.Bir seçenek var tam ekran yapıyor fakat uzatılmış gösteriyor videoyu.Any video converter programını kullanıyorum.

Silinen Üye 1929612

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
ben c3510 kullanıcısıyım
1. sorum c3510 da yazılım yükseltilebiliyo mu varsa çok iyi olur
2. sorum bu telefona uygun widget var mı varsa nerden bulabiriz
3. sorum bu tele üçlü duvarkağıdı olmuyo internetten indiriyom , ya da yapılışını bulup kendim yapıyom tele atınca kendindeki üçlü duvarkağıtları gibi oluyo ama yap deyince ana ekranda ya üç bölüme de ortadaki resmi yapıştırıyo ya da ortadaki resmi koyuyo yanlarına da öbürkünlerden ufak iki parça koyuyo
4. sorun tele usb kablosuyla real player i attım ama tel onu görmüyo
5. sorun bu telde qwerty klavye yok acba bi programla yüklenebilir mi
bu sorunlara yanıt verebilirseniz çok sevinirim çok işime yarar
ayrıca sorularım devam edecek inşallah bu sorunlarımın çözümünü biliyosunuzdur
şimdiden teşekkürler:bye2:

sero_

Üye
Sorun şuu...Benim telefon samsung s5233 star...ARKADAŞLARLA MESAJLAŞIRKEN...GELEN MESAJLAR 10 DAKİKA ARALIGINDA BİDAHA GELİO..Bİ BAKMIŞSIN 5 DK ARAYLA GELİO..Bİ BAKMIŞSIN ERTESİ GÜN AYNI SAATTE GELİO...KAFAYI YİCEM YA :S:off:

nehalem28

Üye
Sero
arkadaşım maalesef bütün star larda aynı problem mevcut maalesef şuan herhangi bir çözümünü bulamadım.

MEYANI

Üye
ustadim , ben s8500 icin gorusme kaydedici (callrecorder) ariyorum. biryerlerde gozune takilirsa yada linki varsa buraya eklersen cok sevinirim. sarfetmis oldugun emek icin cok cok tesekkurler. saglicakla kalin.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
samsung s5233w wifi telefonum var. 320.240 mpeg4 formatındaki videoları çok rahat açıyor fakat tam ekran olmuyor.Azıcık çözünürlüğü yükseltiyim destekelmiyor videoyu.Tam ekran yapma yöntemi var mıdır.Bir seçenek var tam ekran yapıyor fakat uzatılmış gösteriyor videoyu.Any video converter programını kullanıyorum.
total video convertar kullanarak deneyin birde

ben c3510 kullanıcısıyım
1. sorum c3510 da yazılım yükseltilebiliyo mu varsa çok iyi olur
2. sorum bu telefona uygun widget var mı varsa nerden bulabiriz
3. sorum bu tele üçlü duvarkağıdı olmuyo internetten indiriyom , ya da yapılışını bulup kendim yapıyom tele atınca kendindeki üçlü duvarkağıtları gibi oluyo ama yap deyince ana ekranda ya üç bölüme de ortadaki resmi yapıştırıyo ya da ortadaki resmi koyuyo yanlarına da öbürkünlerden ufak iki parça koyuyo
4. sorun tele usb kablosuyla real player i attım ama tel onu görmüyo
5. sorun bu telde qwerty klavye yok acba bi programla yüklenebilir mi
bu sorunlara yanıt verebilirseniz çok sevinirim çok işime yarar
ayrıca sorularım devam edecek inşallah bu sorunlarımın çözümünü biliyosunuzdur
şimdiden teşekkürler:bye2:

• c3510 yazılım henüz yükseltilmiyor ancak amatör FW ile yükseltebilirsiniz
  • Tele uygun widgetleri samsungfun sitesinden ücretli alabilirsiniz
  • Bunu yapılışını anlatayım kısaca 3 tane resım buluyorsunuz bu 3 resmi teker teker 240x320 formatına ceviyorsunuz ondan sonra PhotoScape programını kullanarak 3 resmi birleştiriyorsunuz. Çevirme ve birleştirme uygulamalarını PhotoScape den cok rahatlıkla yapabilirsiniz ve sorun olmaz hiç bi şekilde.
  • Real player symbian cihazlar için vardır benım bildiğim bunun için java olarak programı aramalısınız
  • Evet program olarak vardır 240x320 yani sizin telefonunuz için
Yardımcı oldu isem ne mutlu bana
iyi günler

Sorun şuu...Benim telefon samsung s5233 star...ARKADAŞLARLA MESAJLAŞIRKEN...GELEN MESAJLAR 10 DAKİKA ARALIGINDA BİDAHA GELİO..Bİ BAKMIŞSIN 5 DK ARAYLA GELİO..Bİ BAKMIŞSIN ERTESİ GÜN AYNI SAATTE GELİO...KAFAYI YİCEM YA :S:off:
Servis sağlayıcısı ile ilgili bir problemdir anca cihazın fabrika ayarlarına dönerek tekrar denemelisinz.

ustadim , ben s8500 icin gorusme kaydedici (callrecorder) ariyorum. biryerlerde gozune takilirsa yada linki varsa buraya eklersen cok sevinirim. sarfetmis oldugun emek icin cok cok tesekkurler. saglicakla kalin.
Üzgünüm java olarak yok sanırım bu yazılım

yusufegemen

Üye
Merhabalar...

Telefonum samsung s3653, avea hattım ile bütün internet ayarları yüklü olduğu halde internete giremiyorum.Telefondaki facebook işaretine tıklıyorum kullanıcı adı ve şifremi girip oturum aç a tıklayıncada ''network bağlantı hatası'' çıkıyor.Telefonumda bi sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü telefonumu 3 gün önce aldım ve aldığımdan beri bu hatayı gideremedim..Lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler..

Silinen Üye 1929612

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
kardeşim c3510 yazılım yükseltmek içinamatör FW ile yükseltebilirsiniz demişsşin onu nerden bulabilirim nasıl yüklerim anlatabilir misin ya da nerden indirildiğini biliyorsan link koyabilir misin şimdiden sağol :hmmm

ceycey1970

Üye
dostum samsung s8000 jet için en son türkçe firmware hangisidir?

sove

Üye
kardeş yeni monte aldım fakat müzik çaları çok kötü şu açıdan
istediğin bi parçayı bulmak için tek tek aramamız mı gerekiyo
yoksa kolay bi yolu var mıdır?
100-150 parça arasından listenin sonuna gitmek zorunda kalmak çok sinir bozucu:off:

öğretmen64

Üye
Sayın yetkili 1 hafta önce GT B 7722 tlf aldım yanlız bir problem yaşıyorum. vodefone cepnet üyesi oldum sınırsız internet. internete girebiliyorum haberleri falan okuyorum fakat youtube girip vidyo izleyemiyorum. ara belleğe alınıyor diyor ama sonra sunucu ile bağlantı koptu diyor. ama wife ile bağlandığımda hiçbir sorun olmuyor vidyoları açıyor. yani anlıyacağınız işin içinden çıkamadım. acele yardım lütfen.....

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sayın yetkili 1 hafta önce GT B 7722 tlf aldım yanlız bir problem yaşıyorum. vodefone cepnet üyesi oldum sınırsız internet. internete girebiliyorum haberleri falan okuyorum fakat youtube girip vidyo izleyemiyorum. ara belleğe alınıyor diyor ama sonra sunucu ile bağlantı koptu diyor. ama wife ile bağlandığımda hiçbir sorun olmuyor vidyoları açıyor. yani anlıyacağınız işin içinden çıkamadım. acele yardım lütfen.....
"Öncelikle ayarlarınızı sabit olarak sanırım wi-fi ye sabitlemişsiniz normal bi şekilde giriş yapma girişimlerinde wi-fi otomatik acılır ve wi-fi arar ve bulamaz buda size bağlantı koptu uyarısını verir"tahminimce, bunun için öncelikle uygulamar kısmından bağlantı seceneğini secerek kendi servis sağlayıcınızı onaylayın bu işlemi internet sekmesindeki internet profillerindede yineleyiniz

kardeş yeni monte aldım fakat müzik çaları çok kötü şu açıdan
istediğin bi parçayı bulmak için tek tek aramamız mı gerekiyo
yoksa kolay bi yolu var mıdır?
100-150 parça arasından listenin sonuna gitmek zorunda kalmak çok sinir bozucu:off:
Java müzik çalar indirirsen problemin düzelir

Üst Alt