Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

ufozt

Üye
Samsung corby m var. dun bı kulaklık aldım ama kulaklıgı takınca telefon donuyor. muzık çalıyo ama dokunmatık ıslemıyo. Kulaklık takılıyken telefonu kapatıp acıyorum sorunsuz calısıyor. Varmıdır bununda bir çözümü acep???

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye

--------------- Ekleme ---------------

Hocam senın kafan ıyı herhalde ben dıyorum gps sen gonderıyorsun bolt browser yapma lutfen bende bırsey bılıyon sandıydım. :nono:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hocam senın kafan ıyı herhalde ben dıyorum gps sen gonderıyorsun bolt browser yapma lutfen bende bırsey bılıyon sandıydım. :nono:
bolt ne bluetootmu soruyu doru söle doru cevap vereyim gprs tabanlı hersey browserdır ...

Samsung corby m var. dun bı kulaklık aldım ama kulaklıgı takınca telefon donuyor. muzık çalıyo ama dokunmatık ıslemıyo. Kulaklık takılıyken telefonu kapatıp acıyorum sorunsuz calısıyor. Varmıdır bununda bir çözümü acep???
Hafıza kartın 256- ise kasabilir yada 4 gb ise onu söle bi çözüm üretiyim size

eagle31

Üye
Bilgisayardaki .swf dosyalarını telefonumda nasıl acabılırım .? (j700)

akarian

Üye
iyi gunler benim soyle bir sorum olacak, duz samsung f480 modelli telefona, f480i de bulunan cift sekmeli menusu olan yazilimi yukleyebilirmiyiz, yukleyebiliyorsak versiyonu nedir?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bilgisayardaki .swf dosyalarını telefonumda nasıl acabılırım .? (j700)
Bunu Dene olmaz ise tekrar yaz

iyi gunler benim soyle bir sorum olacak, duz samsung f480 modelli telefona, f480i de bulunan cift sekmeli menusu olan yazilimi yukleyebilirmiyiz, yukleyebiliyorsak versiyonu nedir?
Yüklüyeblirsiniz ama 100%100 verim alamazsını kasar ,reset atar,görüşme sırasında ani kopmalar olabilir.

İllada istiyorum der iseniz Samsung Fun cluba bir mail atın onlar size yardımcı olucaklar .elimde var ama türkçe değil

akarian

Üye
samsung fun clup in mail adresi nedir acaaba?

ayrica bahsettiginiz versiyon nedir?

Arkadasimda f480 var ama yazilimi bahsettigim gibi f480i yazilimi...

versiyon kodu ise F480XXE7

DOGRUMUDUR?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
samsung fun clup in mail adresi nedir acaaba?

ayrica bahsettiginiz versiyon nedir?

Arkadasimda f480 var ama yazilimi bahsettigim gibi f480i yazilimi...

versiyon kodu ise F480XXE7

DOGRUMUDUR?

Sansumg iletişim için

"F480XXE7 "bu kodu bulabilirsin ama %85 ingilizcedir.Servisden atıcaklarıda ingilizcedir .Türkçesinin cıkıp cıkmadını bilmıyorum tam olarak ama arandınız versiyon sölediniz versiyondur

akarian

Üye
peki yukledigim yazilimi turkceye nasil cevirecegim?

redimal16

Üye
e-250 telefonumda sadece acılıs ekranı gozukuyor geri kalan goruntuler beyaz ekran yanıp sonuyor bir format tusu veya tusları var mı?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

redimal16

Üye
tuncay bey bakarmısınız ??

redimal16

Üye
e-250 telefonumda sadece acılıs ekranı gozukuyor geri kalan goruntuler beyaz ekran yanıp sonuyor bir format tusu veya tusları var mı?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
E-250 format kodları *2767*3855#
Eğer sorun programsal ise bu kod ile sorunu haledebilirsiniz
Şifre istediği taktirde ise 7 adet 0 koyunuz
Sonuçu buraya yazarsanız mutlu olurum.

redimal16

Üye
Ekran Gelmiyor Ki Sadece Beyaz Ekran

Olumsuz Tuncay Bey...Beyaz Ekran :(

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

redimal16

Üye
Tesekkür Ederim ama Yani Goruntu Var Net ve Guzel Acılırken Samsung Rahatca Gozukuyor Sonra Yanıp Sonme Baslıyor

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tesekkür Ederim ama Yani Goruntu Var Net ve Guzel Acılırken Samsung Rahatca Gozukuyor Sonra Yanıp Sonme Baslıyor
Dediğim gibi bu olay yeni başladı ise 2-3 gün bekleyin su veya nemden içindekı bazı efixler nemlenmiştir buda zamanla kurur ve kendine gelir
Diğer bir secenek ise bataryayı değiştirip öle deneyin
Bu 2 seçenekten Birtanesi çözüm yoluna götürecektir sizi
İyi günler

akarian

Üye
tuncay kardes dedigin F480XXE7 yazilimini bana gondermen mumkunmu yada upload etsen bi yere ordan indirsem ben?

nette bulamadimda

Üst Alt