Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bolt ne bluetootmu soruyu doru söle doru cevap vereyim gprs tabanlı hersey browserdır ...Hocam senın kafan ıyı herhalde ben dıyorum gps sen gonderıyorsun bolt browser yapma lutfen bende bırsey bılıyon sandıydım.![]()
Hafıza kartın 256- ise kasabilir yada 4 gb ise onu söle bi çözüm üretiyim sizeSamsung corby m var. dun bı kulaklık aldım ama kulaklıgı takınca telefon donuyor. muzık çalıyo ama dokunmatık ıslemıyo. Kulaklık takılıyken telefonu kapatıp acıyorum sorunsuz calısıyor. Varmıdır bununda bir çözümü acep???
Bunu Dene olmaz ise tekrar yazBilgisayardaki .swf dosyalarını telefonumda nasıl acabılırım .? (j700)
Yüklüyeblirsiniz ama 100%100 verim alamazsını kasar ,reset atar,görüşme sırasında ani kopmalar olabilir.iyi gunler benim soyle bir sorum olacak, duz samsung f480 modelli telefona, f480i de bulunan cift sekmeli menusu olan yazilimi yukleyebilirmiyiz, yukleyebiliyorsak versiyonu nedir?
samsung fun clup in mail adresi nedir acaaba?
ayrica bahsettiginiz versiyon nedir?
Arkadasimda f480 var ama yazilimi bahsettigim gibi f480i yazilimi...
versiyon kodu ise F480XXE7
DOGRUMUDUR?
valla cevirmen için ileri derecede codreaderlık bilmen gerekir yada forumdakı arkdaşlara rica et senın için cevirsinlerpeki yukledigim yazilimi turkceye nasil cevirecegim?
Buyruntuncay bey bakarmısınız ??
e-250 telefonumda sadece acılıs ekranı gozukuyor geri kalan goruntuler beyaz ekran yanıp sonuyor bir format tusu veya tusları var mı?
Ekran Gelmiyor Ki Sadece Beyaz Ekran
Tesekkür Ederim ama Yani Goruntu Var Net ve Guzel Acılırken Samsung Rahatca Gozukuyor Sonra Yanıp Sonme Baslıyor