Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

-TR-

-TR-

Üye
Arkadaşlar artık sorular cevaplanmıcak ama çözülen sorunların sayısı 100 den fazla şuanda soru sormadan önce sayfalara göz atarsanız bir cok sorununuzu çözebilirsiniz.

Valla arkadaş benim sorunum telefonuma hiç bir şey yüklüyemiyor olmam malum daha yeni yeni uğraşmaya başladım şimdi bu whatsapp olayı bunu yüklemek istiyorum ama buna gelene kadar tema bile yükleyemedim telefon modelimi arama bölümüne yazdım ama istediğim gibi bir netice yok yada varsa bu telefon modeli altında yok yapılan konuşma ... şu anda online olarak yardım edebilecek birisi varmı

cidetli

Üye
arkadaşlar benim iki sorunum var. samsung omnia gt b7300 cep telefonum var. ekranı kırılmıştı. yetkili servise verdim yaptılar ekranını. fakat telefon geldiğinde ön ve arka kamera kesinlikle çalışmıyordu. kamera sensörüne bağlanamıyor lütfen cihazı sıfırlayın..diye uyarı veriyor. servise geri götürdüm yaptılar fakat birkaç saat sonra tekrar aynı sorunu verdi...bir kaçkere daha götürdüm fakat hala aynı. değişik şekillerde format attım fakat çözemedim sorunumu ..yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

aynı sebepten dolayı ses sorunu yaşıyorum. sesi kısık olmamasına rağmen sesi kendi kendiliğine kısılıyor. bu sorunu sesim karşıya az gidiyordu onu yapmak için şu kazanç vs ayarları ile oynamıştım ondan sonra olduğunu düşünüyorum. bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum

Şimdiden çok teşekkürler.

pxshadowz

pxshadowz

Üye
2 hafta önce Samsung Galaxy s3 aldım.Yurtdışından gelme. Telefonu güncelleyemiyorum. Sonradan telefonun imei numarasının değiştirildiğini öğrendim. Sorunsuz bir şekilde nasıl 4.1.2 sürümüne güncelleyebilirim.

davut6864

Üye
samsung 5600 a oyun yükliyemiyorum teamwiever ile yükliyecek kul arıyorum

kingofthearhavi

Üye
Samsung Champ c3303İ kullanıyorum ancak samsung kiess yüklediğimde telefonumu kabul etmiyor başka bir kiess mi yüklemeliyim ya da hangisini yükleyeyim

Smexyplay

Üye
/samsung-galaxy-s2-kies-guncelleme- adlı konuma gelirmisiniz

zybk116

Üye
arkadaşlar bende samsun gt s5220 war ama java azami sınıri kaldırmaya yaran ota test menü kodu işe yaramıyor lütfen yardım simdiden teşekkürler

yunt

Üye
samsung gio telefon renkli samsung yazısında kalıyor açılmıyor

giyotin67

giyotin67

Üye
Arkadaşlar benim s3 minimde sıkıntı var yarımcı olursanız sevinirim.mesajlaşırken mesajlar bianda kayboluyor hiç msj yokmuş gibi görünüyor.sonra msj lardan çıkış yapıp ana menüye geri dönüyorum. ana menüde ekrana ''msj laşma durduruldu'' diye bi yazı geliyor.msj lara tekrar giriyorum msj lar gene yok.ve telefonda kısa süreli bi donma kasma oluyor.teli acıp kapatıca düzeliyor ve msj lar geri geliyor.buna bi yerde bi çözüm bulamadım benim durumumda olanlar var mı ?:hmmm

not:şimdi de bildirim sorunu cıktı mesaj gelsede gelmese de.ekranda 1 mesaj gelmiş gibi görünüyor düzelmiyor. ne yapcagımı sasırdım artık:ağlarım:

merveren31

Üye
baktım ve sorcağım soruya cevap yoktu :(
samsung wonder telefonumdan google playe giriş yapamıyorum açmak için ikona tıklıyorum ve google play açılıp hemen kapanıyo sanki telefon kendılınden hemen cıkıs yapıyor

austata

Üye
slm

Benim ve herkezinde büyük sıkıntısı olan S VOİCE özelliğinin Türkçe olmaması!!!
S3 reklamlarında gösterdiği akıllı telefonu akıllı yapan en önemli özelliği niçin ülkemizde Türkçe desteklememektedir...
Niye bunun hesabını sormuyor Samsunga
Ben şikayet var ve diğer forum larda hep bunun konusunu açtım gelin hepberaber Samsunga mail atalım baskı yapalım diye çok az kişi destekledi
İngilizcem olmadığı halde çeviri programları ile Samsung CEO suna mail attım bana haklı olduğumu bununla ilgilenceklerini söylediler ama 1 kişiden gelen maili nakadar dikkata alabilirlerki bu mailler 1000 leri 10000 leri bulsaydı bir işe yarayabilirdi fakat kimse oralı olmuyor koyun gibi (sözüm meclisten dışarı)

Ey millet biz bu cihaza yurtdışı fiyatlarından daha fazla para vermiyormuyuz! Bu paranın birkısmıda bu S VOİCE özelliği için değilmi !
Antin kuntin ülkelerin dil desteğini verirken ki bu ülkelerde eminim bizden daha az S3 satılmıştır ama ülkemizde desteği yok böyle bir saçmalık haksızlık saygısızlık yoktur herhal.

Niye tepkisiz kalıyorsunuz buna !!!YOKMU BUNUN ÇAĞRESİ NE YAPMALIYIM YOKMU BİR GÜÇ YOL YORDAM.....Bizi 3. sınıf ülke gibi görmelerine niçin müsade ediyorsunuz......

teknomadur

Üye
merhaba.samsung galaxy ace s5830i kullanıyorum ama indirdiğim oyunlar programlar sd karta kaydolmuyo tefn hafızasına kaydoluyor.mesaj atamıyorum bazen mesaj gelmiyor.anlamadım nasıl bi telefon bu yardım edebilir misiniz

eren3546

eren3546

Üye
samsung i8910 JoikuSpot programının kurulum tam bitecekken kurulamadı diyor varmı bi çözümü neredeyse tüm version larını kurdum telefona

Konuyu açan kişi bi halttan anlamıyor araştırdım joikuSpot un çalışan tersionunu buldum gerek kalmadı

hakanay9

Üye
Merhaba benim sgh f480 telefonum var gizli kodlarala oynadım cameram çalışmıyor yardımcı olabilirmisiniz

twentyfive

Üye
merhaba benim tel s5610 tele oyun yüklemiştim sonra bazı oyunları sildim kalan oyunlarda indirilen jar geçersiz hatası alyrm hiçbir uygulama inmyr yardım !!!!!

AkhisarLee

Üye
benim bir sorunum var. samsung s3353 wifi ye bağlanamıyorum . internet paketinden giriyor ama herhangi bir yere bağlanamıyorum. şifreyi yazıyorum ap yanıt vermiyor diyor ya da başarısız diyor ne yapmam gerekir.

zeqfb1907

Üye
sd karta başka bir işletim sistemi yüklenip telefona takılarak işletim sistemi değiştirilebilir mi????

blokeboy

Üye
Selamun Aleyküm. Bana da Samsung C3303i modelinin en son Türkçe (en son olmasa bile Türkçe) firmware'si gerekiyor. Arşivinde bulunan bir arkadaşım varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Delicanv

Üye
benim telefonumda samsung monte telefona update
data to pc yazısı çıkıyo geride açılmıyo yeni
bir firmware yüklesem düzelir mi ?

Üst Alt