Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

selog33

Üye
Arkadaşlar lütfen önemli bir sorunum var...!!!

Arkadaşlar ben bu telefonu alali daha 3 hafta oldu fakat hiçbir şekilde 3g görüntülü görüşme yapamadim...
Sorun şu şekilde: Video arama tuşuna basiyorum (aradiğim kişinin telefonunun görüntülü görüşme özelliği var) görüntüm orada gözüküyor ama 5-10 saniye içinde görüntü gidiyor ve görüntülü arama yapilamiyor.sesli arama denensin mi? Diyor (turkcelliyim) yalniz üstte yazan 3g onda açik mi bilmiyorum. bunu 5-6 kişide denedim hepsindede bunu yapti. lütfenn..! Yardim edin ne yapmam gerekiyor..isterseniz ekran görüntüsünüde verebilirim.

kaltunbas

Üye
arkadaşlar samsung nexus cihazimda açtığım klasorler gözükmüyor dosyalarım klasoru yok ayrıca kiesede bağlamıyor.Yardımcı olabilirmisiniz

ysnkrcß

Üye
merhaba bu konuyu açtığınız ve bizlere yardımcı olduğunuz için öncelikle teşekkür etmek istiyorum.
kendi sorunuma gelince, samsung gt c3303k kullanıyorum. telefonum edge şebekesi ile dosya indirirken netim donuyor ve asla ilerlemiyor hatta bi süre bekledikten sonra telefonum kendine reset atıyor. onun dışında çeşitli java uygulamaları ile internete girdiğim zamanda kendine çok rest atıyor. garantiside devam ediyor. benim şahsi kanaatim işlemcide sorun var ancak çoğu kişiden duydum ki telefonu garantiye göndersekte aynen geri geliyormuş. ne yapmam gerekir yeni veya başka bir farmwire mı yüklemem gerekiyor?
şimdiden teşekkürler...

ayazoglu123

Üye
Samsung E2652W cihazımın güvenlik kodunu SPT box ile kıramıyorum yardımcı olurmusun arkadaş...

Gkh__

Üye
Kolay gelsin bende samsung n7000 note var siyah renkleri bozuk gösterıyor versıyon 4.0.4 te de aynıydı şimdi 4.1.1 yukledım gene aynı cektigim fotolarda sıyah olan cısımlerı ustu buğulu gösterıyor dışardan bana gelen resımlerde aynı şekılde telefon kendı içinde geçişlerde bıle gözüme çarpıyor bunun sebebi veya çözümü nedir bilen varmı arkadaşlar simdiden çookkk teşşekkurler.

esokmen

esokmen

Üye
saygilar samsung corby icin chat on yazilimi varmi

Terk-i DiyarMg

Üye
Merhaba kolay gelsin arkadaşlar. Soruma geçeyim..
Ben Samsun s 5233 t kullanmaktayım.Benim canımı sıkan bir durum var oda şudur.Tv veya video izlerken telefon ekranı tam olarak kullanmamakta.Sağdan ve soldan kayıplar var.Bu arıza değil tabiki. Benim derdim bu ekranı tam olarak kullanamıyormuyuz? Mühendislik ayarı ne bileyim kulandığı formattı değiştirmek vs her hangi bir çözümü mevcut mu ?

alper298

Üye
benim acail yardıma ihtiyaaacım var benim sgh-l760 var telefona oyun atçam da tüm linkler kırık qualcom usb driver ve bitpim 1.0.3 e ihtiyaaaaacım ilglenirsen sevinirim Şimdiden :tşk:

03rıdo03

Üye
telefona ımeıl atmam gerekıyor nasıl yapmalıyım

a1y2

Üye
Mrb bn s3 kullanyrm.ve bna bzen atılan msjlar glmyo uzun sure ..tlfnumu elme aldgmda gelyo anck o yuzdn sk sk tlfnuma bkyrm acaba ndn olyo hatlrdn dgl cnku bska tlfnda olmyor..brde okumdgm msj olursa bazen 6, 7 kez gelyor karsi taraf gndrmdi halde.yardmci olur msnz?

esmeerr

esmeerr

Üye
iyi gunler cihazim samsung i6410 hangi programlari yukleyebiliyorum ve bu cihazdaki vdfn 360 uygulamasini nasil calistiririm bu cihaza android yuklenebiliyormi

REBUPLİCFB

Üye
Galaxy S2 telefonum.Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak.Bu telefonun kamera çözünürlüğünde bir sorunmu var yoksa benim aldığım cihazdamı arıza var.Akşamları görüntü oldukça kötü.Siyah renk hep parlak görünüyor füme gibi gündüzde aynı şekilde siyah renkte bir sorun var.Parlıyor devamlı bu renk.Hatta hatta sitelerdeki resimlerdeki siyah tonlar dahi o şekilde görünüyor anlamadım bir türlü.Sorun benim telefondamı yoksa bu telefon böylemi yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

poyxraz

Üye
whatsapp programını telefonuma nasıl atabilirim

doruk2012

Üye
sorun yaşıyorum arkadaşlar. güncelleme yazılımını samsung kiesten yükledim ancak rehbere kayıt ettigim zannettiğim telefonların hiç birini kayıt etmemiş yeni farkına vardım. kaydedildi diye düşündüğüm telefon noları için rehbere baktım bir de ne göreyim kaydettim dediği telefon nolarının hiç birini ne sim karta nede telefona kayıt yapmamış.yeni yazılım çıkartmışlar ama telefona veya sim karta kayıt yapmıyorum. ayrıca kişiye özel zil seside atayamıyorum ACİLLL Yardım lütfen.

twentyfive

Üye
s.a ben s5610 kullanıcsym java hatası veriyor.s yardım ltfen :-{

badi35badi35

Üye
s.a.ben i8150 W kullaniyorum.oncelikle coklu sms atamiyorum.20 den cok atayim.2.si islem kaydi!ayni kisi icin ayri ayri gosteriyor.yani a ariyorum b yi arka arkaya ariyorum.a yi tekrar aramak icin sayfayı kaydiriyorum.nasil cozulur?

- - - Eklendi - - -

s.a.googlda arama yapip aradıgimıza girdikten sonra tekrar google nasil.her geri basmada zaman kaybi.sagolun

yasinim

Üye
Yeni Galaxy s3 cep telefonu aldım 13.11.2012 tarihinde telefoncuda parayı ödedikten sonra jelatini açtık ve hattımı taktım servis yok yazısı çıktı ve telefon çekmedi şebeke yerinde yuvarlak içinde slaş işareti çıktı (/) bu durumu söylediğimde kutusu açıldığı için teknik servise göndermem gerektiği söylendi ve 14.11.2012 tarihinde aldığımdan 1 gün sonra telefonu servise verdim servis bana içinde illegal yazılım yüklü olduğunu 50 tl verdiğiniz takdir de telefonu sıkıntısız bir şekilde kullanabileceğimi söylediler bende daha telefon çalışmadı bile dedim.

Dün aldığım telefonu hiç kullanamadan neden illegal yazılım yükleyeyim dedim samsung destek hattını aradığım da başka bir servise vermemi söylediler ve bu bıraktığım servis 6 gün içinde inceleneceğini ve bana dönüş yapılacağını söylediler hiç kullanamadan telefonu servise verdim ve parasını nakit ödediğim telefonum 3 gündür serviste tüketici haklarına şikayet etmeyi düşünüyorum.

sayın yetkili bu durum nasıl bi durum bu konu hakkında yardımcı olabilirmisin bana. teşekkürler

ysnkrcß

Üye
Keşke böyle konu açıpta sonra unutup gitmeseniz...... :nono:

yasinim

Üye
aynenn ölee

caldion61

Üye
Samsung wave 525 için WhatsApp var mı ???

Üst Alt