Samsung i900

Sponsorlu Bağlantılar

yavuzşimşek65

Üye
selam ben yavuz uzun süredir cep pc kullanıyorum samsung i900 omniada ayrı özellik var kendi vidio oynatıcısı var senin yapacağın internetden video konvet yani cevirici proğram indirip bir filim dosyasını onun içine atıp istediyin formata ayarlayıp tabi yandaki seçenekten cihazın ekran boyutuna ayarlayıp enkoder yapman gerekiyor filimi çevirdikten sonra pcnin içine atıp oradan oynat dediyinde direk kendi vidio oynatıcısından açıp oynatacaktır yada internetden tcmp diye program var onu indireceksin ama kendi programı bence daha iyi

55ado55

Üye
TŞK

yamato

yamato

Üye
o tus nerde kardes
ARKADAŞ OPTİK MAUS TAN BAHSEDİYOR:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ewet kardeş bende aldım kullanıyorum ama tam anlamıyla bazı çözemediğim yönleri var dvix video oynatamıyorum ayarlarda kayıt felan diyo kayıtmı etmek lazım anlamadım
dvix video kısmına takılma boş birşey video oynatamıyorsan core player yükle istediğn video açabilirsin kolay gelsin sony den başkası yalan
pişmanım bu çihazı aldığıma|-)

ilker024

ilker024

Üye
telefonun bağlantı ayarlarından usb modunu sec mystorage sonra içine at çalıştır

mcetinkaya54

Üye
sağol emeğine sağlık dalinl nerde

kenan29

Üye
herkese selam arkadaşlar ben 1 hafta önce omnia i900 aldım ama navigasyon yok yani bu konuda yardım edene de etmeyene de şimdiden teşekkür ederim

MEVLUT ONUR

Üye
selamun aleykum benim samsung i900 telefonum var bilgisayara usb ile bağlayamıyorum ve dil ingilizce olduğu için kullanamıyorum türkçe dil paketi olursa sevinirim

recep1971

Üye
ARKADAŞLAR SLM route 66 NAVİGASYON ROGRAMI OLAN VARMI.

Takipçi Satın Al

Üst Alt