Samsung i900

Sponsorlu Bağlantılar

ertacdurak

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i900
Arkadaşlar bir kaç gün önce samsung i900 aldım ve burdan size bir kullanıcı olarak yorum yazmak istedim.Dokunmatik ekran seviyorsanız kaçırılmaz çünkü gerçekten dokunmatik ekranı güzel çalışıyor.Ancak ben pek fazla program yükleyemiyorum çünkü bulamıyorum.Bu konuda bana yardım cı olan olursa çok sevinirim.
Telefonda yeni keşfettiğim özellikler.Fotoğraftaki bir texti yzıya dökebiliyor.Ayrıca eylem tuşu dediği tuş hiç işe yaramıyor dediğim günlere gülüyorum çünkü eylem tuşu yukarı aşağı sağa sola navigatörlük tuşu yapabiliyor.Şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: blueselo, oguzeser, bbhizal ve 1 kişi daha

bahceci

bahceci

Üye
o tus nerde kardes

pecten01

Üye
ronkatto_84 dün spb suit ve ewallat(e-cüzdan bütün kredi kartlarını şifrelerini tek bir yerde toplayabildiğin bir program.)programları ben yükledim gayet güzel çalışıyor.ayrıca progon softwarenin türkçe-ingilizce programıda çalışıyor.i900 pda sınıfında çıtayı biraz yukarı çıkarmış tek kusur samsung widget teki öğeleri değiştirememek mesela ben widgete program sonlandırıcıyı veya fotoğraf makinasını koymak isterdim.samsung bu cihazla kendini bayağı aşmış.fatak aynı şeyleri microsoft için söyleyemeyeceğim windows mobile5.0 ve 6.0 ın üzerine çok fazla birşey koyamamış.

--------------- Ekleme ---------------

başlat menüsü/ayarlar/fare ayarları/4 yönlü navigasyon dan ulaşabilirsiniz eylem tuşuna.bana göre parmak faresi daha keyifli ben fareyi kullanıyorum:)

ayrıca bu telefonun hastaları seneye PİXON gelecek şimdiden paranızı bi kenara ayırın bu telefonun kamerasının bir de 8.0megapixel olduğunu düşünebiliyormusunuz....

ilker024

ilker024

Üye
ewet kardeş bende aldım kullanıyorum ama tam anlamıyla bazı çözemediğim yönleri var dvix video oynatamıyorum ayarlarda kayıt felan diyo kayıtmı etmek lazım anlamadım

Casy

Casy

Üye
telefon demek haksızlık olur

pecten01

Üye
route 66 navigasyon programı inanılmaz çalışıyor.

miltr

Üye
ewet kardeş bende aldım kullanıyorum ama tam anlamıyla bazı çözemediğim yönleri var dvix video oynatamıyorum ayarlarda kayıt felan diyo kayıtmı etmek lazım anlamadım

Merhabalar . Ayni dertten bende muzdaribim , avi yada mpg uzantili klipleri oynatamiyor. ama dvix formatinda kayit yapabildigini soyluyor menude.
Avi uzantilari oynatan i900'e uyumlu program bilen varmi acaba?

ayirfan

ayirfan

Üye
arkadaşlar daha bir hafta oldu i900 alalı ve tam anlamıyla çok güzel bir pda olmuş.. dvix oynatıyor arkadaşlar sorun hiç olmuyor.. kayıt olmanıza gerek yok cihazda verilen kod sadece dvix satın almak için hiç bir anlamı yok yani...

ilker024

ilker024

Üye
arkadaşım sitede var core player mükemmel bi video oynatıcı istediğin videoları oynatabilirsin windows mobile için olanını yükle

halden78

Üye
omnia için program ve oyun bulamayanlar "omnia uyumlu programlar" deyip gogle de arattırsın. ordaki linkten program ve oyunları indirebilirler.

stulek

Üye
i900 ile ilgili herşey 'da

x-SoN_NeFeS-x

Üye
arkadaslar ben bu telefonda ne bir program nede bir oyun kura biliyorum internetten oyun program indirip telefonun icine atiyorum ama acamiyor telefon hata veriyor acaba neden?

bias

bias

Üye
bende almayı düşünüyorum

virtioz

Üye
"ppc sbp software" diye aratın sbp nin programları çok güzel bide resco die bi firmanın programları var on numara iki firmada

kemeras

Üye
bende bu gun aldım karar sızdım kardes ama fena cıktı program konusunda maxi cep yardım eder uzulme sen:P

nihatozsarlak

Üye
slm arkadaşlar ya bendede samsung i900 var benim sorunum açtığım pro ekranda (masaüstünde) kalıyo mesela windows live ve navigasyon prosu bunları nasıl kaldıra bilirim yardımcı olurmusunuz???

wnurw

Üye
omnia ya Programlar ve oyunlar nasıl yüklenir ?:bilmem:

kardes lutfen buna bir cagre bulun......yazin anlatin nasil yapmam gerekiyor?
nasil yukleyecem... USB ile...

simdiden tskk.......:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:

ve Thema & Skin nasil yuklenir ??????????????????????

Lutfeeeeeeeeeen cagreeeeee yokmuuuuuuuuu

tiglon_22

tiglon_22

Üye
omniaturk............google de aratın

bytar32

Üye
arkadaşlar navagasyon programını nerden bulabilirim

cannnnner

cannnnner

Üye
arkadaşlar navagasyon programını nerden bulabilirim

arkadaşım yukarda arkadaşlarında verdiği gibi omniaturk.com dan bulabilirsin. ama nasıl yüklicen konusunda bi fikrim yok.

Arkadaşlar oyun program nasıl yükleniyo bi bilen hiç mi yok yahu ???????????????????

Takipçi Satın Al

Üst Alt