hx in kullandığı tuş sesleri hoşuma gidiyor bunu faenilin fw sine eklememiz mümkün mü acaba ?
Tam yeriZ sürücüsünün içindedir aydın abi nerde oldugunu bilir ama Z üzerine yazma gibi müdaheleye izin vermez
iyi forumlar
n2o3 kullananlar Z/saund içinden kendi zilsesini buraya ekleyebilirse sevinirim
iyi forumlar
3 tane vardı alarm - mesaj - samsung tune ( klasik değil değiştirilmiş )
Cok iyi oldu bende degismis olani istoyodum faneilin ekledigini tesekkurler
iyi forumlar
Benim duyduklarım ve okudumlarım o resimin fotomontaj olduğu ve Samsung un böyle bir telefon çıkarmayı düşünmediği yönünde. Samsung Symbian bölümündeki çalışanların büyük kısmını Android bölümüne aktardı. Zaten Merkez kaynaklı bir FW güncellemesi de yapılmadı 2 aydır. Son yapılan güncelleme Rus JD1 ve bölgesel. Kısaca Samsung Symbian la bağlantılarını koparmak üzere gibi görünüyor.hd2 olarak goruntu var burayada eklemistim birkac sayfa geride ancak cihazin o oldugu kesin degil ama samsung firmasinin s3 isletim sistemle yeni bir cihaz uzerinde calistigi 2 ay once soyleniyodu tabi resmi bir aciklama yok
avea dan internete girdigimde yukarda yeni bi dünya diye bir şeyler çıkıyo ve sayfanın bütün şekli şemalini bozuyo nasil kaldirabilirim?
menü-web- seçenekler-ayarlar-genel;
erişim noktası;her zaman sor (ask when needed)
ana sayfa :yer imleri seçilmelidir.
iyi forumlar dilerim.
hocam sizin görüşleriniz bizim için çok önemli.bende çok beğendim.menüleri kurcaladıkça güzel sürprizler çıkıyor.Güzel paylaşım.
RAM den 20-30kB yiyor duruma göre. Bazı yerlerdeki yatay dönüşleri kapatmak lazım, zira telefonu döndürünce tekrar yüklemeye geçiyor. Bekletip sapıtıyor. Genel olarak oldukça güzel. Telefonun çehresini değiştirdi.
Kolay Gelsin