samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

Andulin26

Üye
hx in kullandığı tuş sesleri hoşuma gidiyor bunu faenilin fw sine eklememiz mümkün mü acaba ?

onekc55

Üye
n2o3'te çalıştığı yazıyor.
kurulumu ;
1. sis dosyasını C'ye kurunuz
2. X-plore ile c:\resource\versions klasörünü oluşturunuz
3. sw.txt dosyasını c:\resource\versions içine kopyalayınız
iyi forumlar dilerim.

Not:turbo modu tıklatırsanız ekran kararıp tekrar açılıyor.bu çalıştığının göstergesi.
herhangi bir menü ekranı yok. telefonu kapatıp açtığınızda devreden çıkıyor

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
turbonun faneilin fwsine yüklenmesi durumları eşitledi açıkçası hx daha hantal ama sırf ks ve yatay mod özelliginin kaldırılması nedeniyle tercih ediyorum ama andy'nin ks kaldırma pachını n2o3 denemek lazım ve hxv5 için 3dtask yoktu eski yamalardan kullandım yüklemek istiyenlere yükledikten sonra teli restart yapın

iyi forumlar

--------------- Ekleme ---------------

hx in kullandığı tuş sesleri hoşuma gidiyor bunu faenilin fw sine eklememiz mümkün mü acaba ?

Z sürücüsünün içindedir aydın abi nerde oldugunu bilir ama Z üzerine yazma gibi müdaheleye izin vermez

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Z sürücüsünün içindedir aydın abi nerde oldugunu bilir ama Z üzerine yazma gibi müdaheleye izin vermez

iyi forumlar
Tam yeri

Z:\system\Sounds\simple\Touchwiz\ klasörünün içidir. Z: de üzerine yazma şansı doğal olarak yoktur, bilindiği gibi Z: ROM dur yani sadece okunabilir bellek.

Kolay Gelsin

Andulin26

Üye
Teşekkürler cevaplar için ahenk ve aydink_1903

no_fear78

no_fear78

Üye
n2o3 kullananlar Z/saund içinden kendi zilsesini buraya ekleyebilirse sevinirim

iyi forumlar

3 tane vardı alarm - mesaj - samsung tune ( klasik değil değiştirilmiş )

--------------- Ekleme ---------------

bu arada i8920HD söylentisi var hx sitesinde fake demiş bütün sitelerde tek bir resim var samsung sitelerinde böyle bir şey göremedim. Varmı sizlerin bir bilgisi ?

no_fear78

no_fear78

Üye
waaauww siteye bak hele art arda atılan mesajları otomatik birleştiriyor :) bu özelliği hx yada faenil bi patch olarak versede bizde mesajlarda uygulasak falan :D uçtum galiba indirin beni :)

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
hd2 olarak goruntu var burayada eklemistim birkac sayfa geride ancak cihazin o oldugu kesin degil ama samsung firmasinin s3 isletim sistemle yeni bir cihaz uzerinde calistigi 2 ay once soyleniyodu tabi resmi bir aciklama yok

aydink_1903

aydink_1903

Üye
hd2 olarak goruntu var burayada eklemistim birkac sayfa geride ancak cihazin o oldugu kesin degil ama samsung firmasinin s3 isletim sistemle yeni bir cihaz uzerinde calistigi 2 ay once soyleniyodu tabi resmi bir aciklama yok
Benim duyduklarım ve okudumlarım o resimin fotomontaj olduğu ve Samsung un böyle bir telefon çıkarmayı düşünmediği yönünde. Samsung Symbian bölümündeki çalışanların büyük kısmını Android bölümüne aktardı. Zaten Merkez kaynaklı bir FW güncellemesi de yapılmadı 2 aydır. Son yapılan güncelleme Rus JD1 ve bölgesel. Kısaca Samsung Symbian la bağlantılarını koparmak üzere gibi görünüyor.

Kolay Gelsin

no_fear78

no_fear78

Üye
tüh beee i8920 de yalan oldu :( keşke şu n8 in ekranı biraz daha büyük ve amoled falan olaydı çok iyi olacaktı

baran1234567

Üye
avea dan internete girdigimde yukarda yeni bi dünya diye bir şeyler çıkıyo ve sayfanın bütün şekli şemalini bozuyo nasil kaldirabilirim?

onekc55

Üye
avea dan internete girdigimde yukarda yeni bi dünya diye bir şeyler çıkıyo ve sayfanın bütün şekli şemalini bozuyo nasil kaldirabilirim?

menü-web- seçenekler-ayarlar-genel;
erişim noktası;her zaman sor (ask when needed)
ana sayfa :yer imleri seçilmelidir.
iyi forumlar dilerim.

baran1234567

Üye
menü-web- seçenekler-ayarlar-genel;
erişim noktası;her zaman sor (ask when needed)
ana sayfa :yer imleri seçilmelidir.
iyi forumlar dilerim.

yok bu öyle birşey degil avea nin yaptigi bi özzellk akıllari sıra sayfalari daha rahat gezmek için bi kaç özzellik eklemişler üst tarafa ama bütün sayfalar yamuk yumuk oluyo heralde merkezlerini aramak lazim şu özzellik kalkmassa 7 senelik numarami taşicam :S

onekc55

Üye

Unsigned ..yükleyin bambaşka bir telefona sahip olun.....

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Güzel paylaşım.

RAM den 20-30kB yiyor duruma göre. Bazı yerlerdeki yatay dönüşleri kapatmak lazım, zira telefonu döndürünce tekrar yüklemeye geçiyor. Bekletip sapıtıyor. Genel olarak oldukça güzel. Telefonun çehresini değiştirdi.

Kolay Gelsin

onekc55

Üye
Güzel paylaşım.

RAM den 20-30kB yiyor duruma göre. Bazı yerlerdeki yatay dönüşleri kapatmak lazım, zira telefonu döndürünce tekrar yüklemeye geçiyor. Bekletip sapıtıyor. Genel olarak oldukça güzel. Telefonun çehresini değiştirdi.

Kolay Gelsin
hocam sizin görüşleriniz bizim için çok önemli.bende çok beğendim.menüleri kurcaladıkça güzel sürprizler çıkıyor.

Andulin26

Üye
gerçekten çok güzel olmuş türkçe olmasıda harika ...

Dendiği gibi kurcaladıkca yeni özellikler çıkıyor ...

Kaliteli yazılım bu olsa gerek.. Bunların sayısı daha çok artsa keşke ...

Teşekkürler ;)

onekc55

Üye
başlatıcı-ayarlar'ı seçip telefonun kapama tuşunun üstündeki simgeyi seçtiğinizde yedekleme ayarları var..
kendinize ait ayarları yedekledikten sonra .SPB.Mobile.Shell 'i yeniden kurup yedekten geri
yüklediğinizde size ait ayarlar geri geliyor.

ayrıca rehber'i pek kullanışlı değil.onun yerine telefonun rehber iconunu ana menüye yerleştirirseniz
daha kullanışlı oluyor.
iyi forumlar dilerim.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Kırılmış hali

Kolay Gelsin

Üst Alt