samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

Canowar88

Üye
Hoşgeldin, kusura bakma çıkaramadım, bu telefonda çok fazla kişiye yardım etmişimdir, umarım sanada yardımcı olabilmişimdir.

Bu arada dosyalar sys/bin içindeki AcsUi.exe ve AcsEngine.dll bunları silmeyi unutmuş dil dosyalarını temizlemiş bunlar kalmış. Bunlar silinirse Andy tarafından Türkiye_RUS App Store uygulamasının yüklenmemesi için sebep kalmaz.

Kolay Gelsin

--------------- Ekleme ---------------

Andy uboot lu dosya yapmaz zira kendi bir telefonu bu nedenle kaybetti. (En azından 1 ay bekledi) Bunu anlamanın kolay yolu yüklerken mavi ekranda ilk başta uboot yükleniyor yazar. Açıkçası ben uboot lu yapacağını düşünmüyorum. Ama eğer yapmışsa da bir sebebi vardır. Boot versiyonunu yükseltmenin çeşitli avantajları var ama çok teknik şeyler onunla ilgili yabancı forumda güzel bir yazı var. Eğer uboot lu bir versiyon daha önce yüklemediyseniz Boot versiyonunuz Aralık ayına ait veya daha eskidir. 14 Dec yazıyor olmalı. JC1 le beraber Ocak ayına ait bir boot geldi ki bende de şu an Ocak ayını ait Bootloader var Built : Jan 21 2010 yazar yani. Daha önce uboot lu birşey yüklememişseniz ve bu tarih yazıyorsa büyük ihtimalle Andy uboot lu yapmıştır.

Umarım açıklayabilmişimdir.

Kolay Gelsin

Hehe normal anımsamamnız cunku 4 ay once falandı pm atmıstım, bende daha konuya o zamanlar ilk defa girdigim icin hatırlıyorum:ehe Hmm bazı arkadaslar ubootlu dyor ama ben hic dikkat etmedim yuklerken ekrana, Andy e de sordum bakalım ne diyecek. Yapmıssa sebebi boot versiyonunu yukseltmenin getirdigi o cesitli avantajlardan olabilir mi?

aydink_1903

aydink_1903

Üye
aydin abi andy boot guncellemesi yapmamis dec14 2009 az once baktim esk surum boot yuklu

iyi forumlar
Tahmin ettiğim gibi, birileri kullananları korkutmaya çalışmış demekki :) JC1 le gelen boot versiyonu 21 Ocak ben özellikle boot yükseltmiştim orjinal TURJC1. Tırsmanın alemi yok şimdiye kadar elimde kalmadıysa bundab sonrada kalmaz diye düşündüm açıkçası kaç FW attığımı hatırlamıyorum birkaç aydır. :)

Kolay Gelsin

lk1973

Üye
aydink_1903 ostum bende boot modunda aynen şunlar yazıyor. mavi ekranda.
bootloader ver. 1.47
built: dec 14 2009
mass memory size 16g
şimdi bizde ki fw ubootlu mu değil mi?
daha önce ubootlu fw yükledim mi bilmiyorum ama 8 aydır bu telefon ben de ne çıksa yükledim fw adına.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
JC1 tabanlilarin tumunde bu guncellemeyi yapmiyomu italyan hongkong yada turkce JC1 lerde built guncellemesi standart olmasi gerekmezmi eger ubootlu ise guncellemesi gerekmiyirmuydu

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
aydink_1903 ostum bende boot modunda aynen şunlar yazıyor. mavi ekranda.
bootloader ver. 1.47
built: dec 14 2009
mass memory size 16g
şimdi bizde ki fw ubootlu mu değil mi?
daha önce ubootlu fw yükledim mi bilmiyorum ama 8 aydır bu telefon ben de ne çıksa yükledim fw adına.
JC1 in uboot u yok sende, dediğim gibi onun tarihi Jan 21 2010.

Speed JC1 tabanlı olduğuna göre uboot lu değil Speed Türkçe.

Kolay Gelsin

KLACID

KLACID

Üye
Arkadaşlar Hayırlı Geceler;
Samsung'un orjinal en son orjinal yazılımının görüntüsünü veya tam sürüm biliglerini verebilecek varmı acaba ?
Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla...

aydink_1903

aydink_1903

Üye
JC1 tabanlilarin tumunde bu guncellemeyi yapmiyomu italyan hongkong yada turkce JC1 lerde built guncellemesi standart olmasi gerekmezmi eger ubootlu ise guncellemesi gerekmiyirmuydu

iyi forumlar
Türkçe orjinal TURJC1 i boot lu yüklersen versiyon yükselir 21 Ocak 2010 u görürsün. Andy FW leri kullananlarda Boot versiyonu yükselmez. Orjinal FW yükleyenler de AP kısmında boot u işaretlemezse yine boot versiyonu yükselmez. Yani yükseltmek isteğe bağlı bırakılmış. Servislerde otomatik boot lu yükleniyor bildiğim kadarıyla.

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
aydin abi keske bana yolladigin fwye uboot koysaydinda arada onuda cikartirdik iyi olurdu:islik

iyi forumlar

lk1973

Üye
sağolasın içimize su serptin. zaten tam sürümde gibi jc1 tabanlı. demek ki ubootsuz yapmış andy. canowarın sorusuda önemini yitirdi. ben zaten uzun süre fw değiştirmeyi düşünmüyorum artık telefonu kullanamaz oldum fw yüklemekten. şimdi sınırlarını zorlayacağım artık telin. zorlanırsa hard formatla devam. cevapların için çok teşekkürler.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Arkadaşlar Hayırlı Geceler;
Samsung'un orjinal en son orjinal yazılımının görüntüsünü veya tam sürüm biliglerini verebilecek varmı acaba ?
Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla...
Yazılım sürümü (SW) : I8910JVJC1
Özel Sürüm (CSW) : I8910TURJC1

Kolay Gelsin

Canowar88

Üye
sağolasın içimize su serptin. zaten tam sürümde gibi jc1 tabanlı. demek ki ubootsuz yapmış andy. canowarın sorusuda önemini yitirdi. ben zaten uzun süre fw değiştirmeyi düşünmüyorum artık telefonu kullanamaz oldum fw yüklemekten. şimdi sınırlarını zorlayacağım artık telin. zorlanırsa hard formatla devam. cevapların için çok teşekkürler.

Valla hem andy e hemde aydınk_1903 hocamıza sordugum sorular onemini yitirdi ikiside aradan cıktı:oke:

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi

:allalla:inanyimmi hocam Kesinlikle inanmam yarin ciksin v4 dayanamaz yuklersin ama tamsurum olursa

KLACID

KLACID

Üye
aydink_1903 cevap için teşekkür ederim.

ghostrider07

Üye
winrardosyalarını telefonda birleştirecek bir program varmı arkadaşlar xplore winrar açıyor ama partlara ayrılmış dosyaları birleştirmiyor.sitede arattırdım bişeyler var ama bizim tele uymuyor galiba beceremedim bu konuda bilgisi olan varmı

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
winrardosyalarını telefonda birleştirecek bir program varmı arkadaşlar xplore winrar açıyor ama partlara ayrılmış dosyaları birleştirmiyor.sitede arattırdım bişeyler var ama bizim tele uymuyor galiba beceremedim bu konuda bilgisi olan varmı

Hic ihatiyac duymadim freeunrar var oda rar aciyo sadece bir su sekilde deneyin xplore ile tum rar larin icindeki dosyalari bir rar dosyasina tasiyin daha sonra o rar'in icindekilerin hepsini isaretleyip seceneklerde cikar diye secenek cikacaktir bir yere cikart deyin belki birlestirip cikarir varsayim denemedim olumlu olursa haberdar edersiniz
Not rarlari degil rarlarin icindeki hedef dosyalari tasiyin bir rar dosyasina

iyi forumlar

ghostrider07

Üye
Hic ihatiyac duymadim freeunrar var oda rar aciyo sadece bir su sekilde deneyin xplore ile tum rar larin icindeki dosyalari bir rar dosyasina tasiyin daha sonra o rar'in icindekilerin hepsini isaretleyip seceneklerde cikar diye secenek cikacaktir bir yere cikart deyin belki birlestirip cikarir varsayim denemedim olumlu olursa haberdar edersiniz
Not rarlari degil rarlarin icindeki hedef dosyalari tasiyin bir rar dosyasina

iyi forumlar

xplore ile olmuyor arkadaşlar 1 saatdir araştırıyorum denemediğim program kalmadı sonunda bizim tele uyan bitane buldum

parçalı winrar dosyalarını birleştiriyor program ingilizce ama kullanması kolay.

dosyada şifre olsa bile şifre girme ekranı çıkıyor şifreyi doğru girin birleştirir.

not:çok büyük boyutlu dosyaları birleştirirken hiç bir tuşa basmadan bekleyiniz.biraz uzun sürebilir.örnek olarak kurtlar vadisi son bölümü 200mb ile parçalı 3 part halinde birleştirmeye çalışırken 5dk da ancak 60mb kadar birleştirebildi.beklerseniz sorunsuz birleştirir.pc de bile bu işlem uzun sürüyor telefondada bukadar sürmesi gayet normal..herkese iyi forumlar:oke:

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler ghostrider07
Arsivlik program ihtiyac oldugunda kullaniriz
iyi forumlar

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Xplore 1.43 güncel tamsürüm tek dosya

burdan

yada burdan

iyi forumlar

KLACID

KLACID

Üye
ahenk, paylaşım için teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

ahenkkurulumda hata veriyor imzaladım fakat durum değişmedi. Custom firmware yüklü olanlardamı yüklenebiliyor acaba ?

Üst Alt