kenan0025
Üye
ahenk verdiyin bilgi icin tesekürler
Selam
Ovi Maps TR. FW´niz hangi dilde olursa olsun OviMaps´iniz Türkce acilsin! icinden yaklasik 100 tane dil dosyasi ve ilisiklerini tamamen silip yaniz Türkce dili biraktim dolayisiyla yaklasik 3MB gibi 1 miktar havaya uctu malum direk C cürücüsüne yüklendiyi icin ayni zamanda bu 3MB düsüsü iyi oldu. GüleGüle kullanin....
Saygilar
linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
altrntf linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
selam
azizim linki ver bu gece onuda hallederim
Saygilar
--------------- Ekleme ---------------
hocam bu LITv2 jc1 nereden HX´in deyil heralde
tamam birazdan linki vericem
yok hx'in yardımcı oldugu birisi denemek lazim ama hxte hep üstünlük var özel tweekleri sayesinde
Anladim sonradan adamin sayfasini fark ettim birde türkce FW yapsa daha iyi olur
Saygilar
tahayasini de burada görmek sevindirici. güzel ve faydalı katkıları olan dostumuz. inşallah paylaşımlarını bu başlıktada bekliyoruz. bir de bu flashlite da bir gelişme olursa bildirirsen sevinirim tahayasin . bildiğim kadarıyla sen takip ediyorsun bu güncellemeyi. saygılar...
adam bizim jokere teşekkür ediyor efektler için. joker iyice beynelminel oldu yani...gecen gün aydın hocanın bahsettigi andyı kızdıran yeni custom fwci hx lerden sıkılan yada yenilik arayanlara [URL="http://forums.samsungi8910omnia.com/members/faenil.html"' Alıntı:faenil[/URL] adlı uye tarafından hazırlanan LITv2 jc1 tabanlı custom fw
Andy e 1 kuruş bile kaptırmam@ahenk,
DH'de, HX'e TR FW için para toplanıyor. Yani para verecekler belirleniyor. İsterseniz buradaki üyelere de bi duyurmak iyi olur diye düşünüyorum.
Çalışmalarınızı ve özverinizi taktirle karşılıyorum. Gerçekten birşeyler almadan vermek, son zamanlarda insanlarda azalan bir özellik. Sonuçta herkes telefonunu en iyi şartlarda ve maximum düzeyde kullanmak istiyor. Gerekirse bunun için gereken değer verilmeli. Ama para ile ama teşekkürle. İyi çalışmalar diliyorum.sn pacemaker zaten herkez DH'i taki' ediyor ben haric belki siz bilmiyosunuz ben orda naces adiyla yafdimci olmaya calisan biriydim ancak yalis hazirlanan bir fwnin kurbani oldum ve bu belirtince iftiralar hakaretler beni cocuk yerine koymalar vs vs okadar yardimci oldugum ve paylasim yaptigim kisiler beni dusman ilan etti ve aydin hocanin meshur lafi paylasimdan kasitlari yanlizca almak ondakini alip sendekini vermekten bi haberler giderken onceden haber verip programlarimi kaldirdim okdar paylasima tesekkur etmiyen degerli uyeler paylasim bitince birden aslan oldular yani benim icin DH diye biryer yok takipte etmiyorum belki wave alinca oraya donerim insallah orayada gelmezler benim icin yabanci dil olmasinin hicbir eksikligi yok zaten cogu terimleri biliyor coguda ezberden gidiyorum ama lk1973'e sozverdim organizasyon olursa 20 tl vericem o biliyor burayida sirf onun icin actim yoksa benim ihtiyacim yok istedikki bencillik olmasin herkez faydalansin saygi sevgi cercevesinde
Umarim beni anlar ve anlayis gosterirsiniz ozurdilerim (naces)
iyi forumlar
Sondan başlayayım.aydink_1903 dostum sen tabii ki verme zaten yakında teli stacaksın belli ki. bu para toplama işini başarabilirsek hx bundan sonraki fwlerde türkçe de ekler mi sence? sen biraz tanıyorsun bu adamı sanal alemde de olsa...
saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?