orcunakyol
Üye
SAMSUNG Mobile USB DRIVER(4.40.7.0) v1.6
PHONE_driver
bu ikisi klasör hainde bu ikisini kuruyom sonra msxml kuruyom
studio gereksiz deniyordu =) ?
aksine tam tersi sadece studio yetiyor diğerleriyle ugrasmak gereksiz bence.
SAMSUNG Mobile USB DRIVER(4.40.7.0) v1.6
PHONE_driver
bu ikisi klasör hainde bu ikisini kuruyom sonra msxml kuruyom
studio gereksiz deniyordu =) ?
Dostum sahip olmadığım cihazla ilgili yorum yapmayı sevmiyorum. Sağdan soldan duyma ieyler oluyor bir kısmıda kullanıcı yetersizliğinden yayılan şeyler. Tavsiyem kullanıcı görüşlerini okumandır.aydink_1903 dostum. Konuyla ilgisiz ancak teknolojiye merakınızı bildiğimden dolayı yarın itibarıyla yeğenim ingiltereden benim için ipad 3g 64 gb getirecek. Bu cihaz hakkında görüşlerinizi ve önerilerinizi alabilirmiyim acaba?
Saygılar
Kabaca şu şekildeaydın abi bu wave ile i8910 ekran farkını ciziyorumda 9.398 i8910 / 8.382 wave uzunluk genişlik i8910 da 4.5 cm civarında wavede nedir
iyi forumlar
Daha önce biryerde yazmıştım sanırım, Maç skorları için.dünya kupasının başlamasına az bir zaman kaldı. Sahadan Mobil ile maç sokorlarını anlık takip edin.(not: ekran üstü klavyeyi kapatmayınız.)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aydin abi bilgilendirme için teşekkür gayet anlaşilir olmus
iyi forumlar
--------------- Ekleme ---------------
SPB Software SPB Mobile Shell 3.5.316 güncelleme 06.04.2010 (unsigned)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben güncellenmiş SPB Software SPB Mobile Shell 3.5.316 yükledim mlsf tam sürüm olmadı..
Ve nedense yavaş çalıştı eski sürümü tekrar yükledim..
Teşekkürler 'Ahenk'
Güzel Paylaşım İçin teşekkür ederim. Saygılarmla...
ben güncellenmiş SPB Software SPB Mobile Shell 3.5.316 yükledim mlsf tam sürüm olmadı..
Ve nedense yavaş çalıştı eski sürümü tekrar yükledim..
Teşekkürler 'Ahenk'
Şimdi denedim operatör adı yerine Yok yazıyor, program tekrar başlatmıyor bende.Teşekkürler aydink_1903 şimdi yükledim ve tam sürüm oldu..
Çokta gerekli değil ama operatör widgetini tıkladığımda yazı çıkmıyor ve sonra proğram tekrar başlıyor bende..
Sizlerdede öylemi ?
1. Facebook video için "snaptu" yükleyin. Bu konuda linki var.Slm arkadaşlar ben telefonumda facebook da video izlemek istiyorum ve telefonun en son versiyonunu nerede bulabilirim.ve dns nasıl değişir.
Merhaba herkese, faenil n2o3 turkçe paketi şu ana kadaraki en iyi fw dir. tavsiye ederim.HX v5 ,scx nanox da dahil hepsini kurmuş biri olarak n2o3 tavsiye ederim süper hız ve sorunsuz fw dir.

hocam herkez "faenil n2o3 " ten bahsediyor,kurduk falan diyorlar.lütfen indirme adresi werin bizde indirip deneyelim olmazmı??? şimdiden teşekkürler...![]()