egemen90
Üye
Benim Favori oyunlarımgolf oyunu yaklasık 50 mb
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir arkadas oyun istemiş bu oyunlar hd dir ve hemen herkezin arşivinde vardır yeni arkadaşlar için ekliyorum
ferrari gt hd yaklasık 60 mb
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim Favori oyunlarım
9. Snake Revolution
Kolay Gelsin
Telpa, darty, teknosa gibi sitelere bir bakın isterseniz hangi fiyatları göreceksiniz. Özel kampanyalar telefonun fiyatında radikal düşüşler olduğunu göstermez.evet...
i8910 hd türkiyede 1000 tl oldu sonunda 1-2 gün önce.
demekki bada yı 1300 den aşagı alamayacağız vah halimize yurt dışından
getirtmek lazım.acık artırma sitelerinden en mantıklısı.
daha da mantıklısı tanııdık birisine yurt dışından getirmek
bada programlamayı hic bilmeyenlere bile sevdirecek şekilde sdk sı olduğunu söyledi arkadaşlarım.
O kadar becerikli değilim 100 taneyi zar zor topluyorum.usta hep soracam unutuyorum. Bu oyunda yılan 125 - 130 yıldız yedikten sonra birden duruyor - oyun donuyor. Her FW de böyle oldu sende de durum böyle mi ?
Fiyatlarda genel bir düşme yok dediğim gibi sadece sınırlı sayıda telefon için özel bir kampanya, bahsettiğim mağazalarda telefonun fiyatı düşerse o zaman genel bir düşüşten bahsedebiliriz.evet...
@aydink_1903
dedim site hb işte daha öncede 1 hafta öncesi kadar amazon %40 düşürdü.O buraya yansıdı gibi geldi.
hb de belli sayıda sanırım 20 tane olması lazım.Baya öncesinde bana mail gelmişti bunun fiyatını cektik diye.
Ama tele bakınca aynı olduğunu gördüm demek ki anca geçmiş hayata.
Aslında bana mail gelince küfür etmem lazımdı adamlara çünkü ordan havale ile
almıştım hemde KDV indirimi bitince =) (Gecen yazki kdv indirimini unutmaz kimse )
bende yaygınlaşması icin ucuz olacağını düşünmüştüm de. Samsun g dünyanın en büyük cezasını yedi
Sözde her türlü bellek üretimini tekilleştirdiği icin. Cezayı da aldı doğruymuş.
Belliki şanım yürüsün demiş =) Yarışmayı bile 500 bin tl ye denk bir ödüle boğmuş.
Kim nasıl alacak acaba ödülü
arkadaşlar şu bootloader dosyalarının telefonda hangi diskte olduğunu ve hangi dizinde bulunduğunu ve birde bootloader 1,45 sürüm dosyalarını istesem sizden nasıl olur çünkü farklı tüm FWleri denememe rağmen hala 1,25 sürümü olduğunu söylüyor flahing tool... fakat boot ekranında Bootloader v3.01 Built :feb 27 2009 yazıyor anlamış değilim
Heskese selam forumuma yeni uye oldum ve bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
telefonu usb ye taktığımda ekranında pc suite/depolama modu diye sormuyor ve direkt şarja başlıyor yani 16gb lık hafiza ve kartı gormuyor ne yapmalıyım
menü-ayarlar-bağlantı-usb' e girip
bağlantı sor: evet seçiniz.
eğer daha önce bu işlemi yaptıysanız ve halen problem devam ediyorsa benim aklıma format atmak
geliyor..belki aydın hocamın önereceği başka bir yöntem olabilir.
iyi forumlar dilerim.
bilgisayarınızı ve telefonunuzu kapatıp açın.başka usb portuna kabloyu takın.tekrar deneyin..Hocam cevap için tesekkürler menü-ayarlar-bağlantı-usb de evet seçili durumda ama hala sadece sarj oluyor
bilgisayarınızı ve telefonunuzu kapatıp açın.başka usb portuna kabloyu takın.tekrar deneyin..
Edit:
menü-ayarlar-bağlantı-usb' depolama modunu seçtiğinizde hafıza kartını görüyormu?
orj.fw. yoksa costum fw'mi kullanıyorsunuz* ,bilemediğimden size tavsiyem;
dosya yöneticisine girip
c :\ ve D:\ içindeki görüntüler ve ses dosyalarını F:\ hafıza kartına kopyalayınız.
ayrıca telefon rehberiniz,mesajlar,yer imleri ve ajanda kayıtlarınıda dosya yöneticisi
içindeki yedekleme seçeneğiyle hafıza kartınıza yedekleyebilirsiniz.
hafıza kartını çıkartıp daha sonra format atınız ..
iyi forumlar dilerim
not:usb problemi ortaya çıkmadan en son hangi programı yüklemiştiniz? kaldırıp tekrar deneyebilirsiniz.
en son yüklediğiniz uygulamaları
ayarlar-uygulama yöneticisi-yüklü uygulamalar-seçenekler-işlem kaydını göster içinde bulabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?