aydink_1903
Üye
Türkçe dil paketini at üzerine düzelir hatalar. Şu anda Rofs2 yok sende o yüzden hata veriyor. n2o3 2 kademeli olarak yükleniyor.Ben bişey yapmadıma bi tel açıldı direk bıtınce reboot yazıyor ekranda acılıyor sonra o arada hiç ellemeden dil paketine mi geçmek gerek ?
Aynen yazdığın gibi yapacaksın.boot açıp direk dil paketini mi yukleyım abi ?
İşlem bitti Reboot yapılacak tarzı bir yazı çıktıysa en altta mavi yazıyla, kabloyu çekip C: ye kapalıyken format atabilirsin. Fakat bittiğinden emin ol.Yaptım aydın abi ekransa Samsun i8910 yazısı yanıp yanıp sonuyor kablo baglantıyı kesmedim ne tavsiye eder abi ?
Telefona karşıdan bakarken solundaki ve ortadaki tuşa basılı tut yani ikisine de aynı anda bas. Sonra sağdaki açma tuşuna bas. Ekrana Hard format atayımmı yazısı gelir bu yazıyı görünce elini çekip karşıdan baktığında soldaki tuşa basıp onayla.mavi yazı ile please reboot diyor.Teldede halen aynı yanıp sonuor o ilk açılış kısmı samsung i8910 Hd yazısı kabloyu çekıyorum ve menu yes no tusuyla mı yapıyorum abi ?
Başka bir FW at mesela HXv3.29 sanırım onda otomatik formatta var (TURJC1 de olabilir). Telefon düzelsin.Kabloyu çekınce tel takıldı abi bataryayı çıkarmak zorunda kaldım dediğin gibi formatladım ama aynı hataları verıyor ve en sonda system error diyor ve teli yeniden başlatıyor.
Önce n2o3 base ile flashlanacak,Hxv4 kurdum abi en iyi onu bılıyorum çünkü kurmasını.
Şuan sorunsuz açıldı n2o3 ne yapayım şimdi ?
Bu arada kusua bakma aydın abi bu saatte uğraştırıyorum seni.
Problemli bir özellik, daha önce bir kaç CFW de konulmuştu, çok sağlıklı çalışmıyordu. Yabancı forumda sorunları bulabilirsiniz.hyperX V5''te "görüşme sırasında telefonu salladığınızda hoparlörü etkinleştirmek istermisiniz? anketi düzenlemiş.
benimde çok istediğpim bu özellik için oy kullanmak isterseniz;
Orjinal fw yüklenişi tam olarak nasıl oluyor ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Orjinal FW ler Symbian ROM Flashing Tool 1.50 adlı programla atılır. Orjinal FW de 2 adet XML dosyası ve 1 adet binary dosyası vardır.Orjinal fw yüklenişi tam olarak nasıl oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?