aydink_1903
Üye
Tam istediğin widget durumu gösterir üzerine tıklayınca liste çıkar durumu değiştirebilirsin. Hemen ekrana sürüklemek bu kadar zor mu? Böyle sorular sorulunca hem kızıyorum hem üzülüyorum. Kusura bakmayın.Durumu gösterıyor mu sessiz veya değil diye ?
Şimdi hocam şundan dolayı istiyorum ünide derse girip çıkıyoruz vs sessizdi sesliydi anlayamıoruz dolasıyla dersde çalarsa yemediğimiz laf kalmıyor hocadan : )
Tam istediğin widget durumu gösterir üzerine tıklayınca liste çıkar durumu değiştirebilirsin. Hemen ekrana sürüklemek bu kadar zor mu? Böyle sorular sorulunca hem kızıyorum hem üzülüyorum. Kusura bakmayın.
Kolay Gelsin
Telefonu sessize alınca ekranda onu simgeleyen birşey çıkmıyor sizdede öyle mi ?
Arkadaşlar 1 soruda benden. Profosyonel kullanıcı değilim. Geçenlerde bir fw yükledim fakat müzik çalar telefondaki müzikleri bazen görmüyor. Yeni müzik attığımda çalınan müziklerin dizinine atıyorum yine görmüyor. 1 iki gün geçiyor ozaman görüyor.dosya yöneticisinden girmek zorunda kalıyorum. Bulundukları dizin şöyle fes dosyaları/dijital sesler/.mp3. Bu fw sadece sound (dijital sesler) klasörünü okuyor die okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. c, e, f sürücülerindeki neredeyse bütün klasörlere bir mp 3 yükledim ama sonuç hüsran. müzik çalar okumuyor. Listeyi defalarca yeniliyorum. Telefondaki bütün mp3leri okutmak için telefona yol gösterme imkanımız olurmu.. bu fwlerde mümkünmü. Müzik çalar c,e,f klasörlerindeki müziklerin tümünü tarayabilirmi. Böyle ayar mümkünmü. Mümkün değilse mp3lerimi nasıl müzik çalarımda sorunsuz oynatabilirim (listeyi yeniliyorum, mp3ler gizli salt yada sistem klasörü vs deil.)
yazılım sürümü: i8910JVJA1
Özel sürüm :i8910TURJA1_AYD
Street Fighter linki ölü dostum yenileyebilirmisin bi deniyim oyunu
Aynen ya bi örnek animasyon verseniz çok güzel olur.
Denedım de rahatsız edicek bir ses duyamadım duymasam daha iyi şimdi kafaya takarım ben : )
Ama şöyle bir tespit ettim 720 yaptığımda çektiğim videolar görünmüyor sadece ses var ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?