samsung i8510 mu n96 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

15390104

Üye
samsung i8510 ile bilgisayara bağlantı sorunu yaşıyorum

--------------- Ekleme ---------------

i8510 S60 3rd

adanAslan

adanAslan

Üye
i8510 Piyasaya henüz sürülmeden önce elime geçmişti. Baya bir süre kullandım. İlk bakışta kağıt üzerinde N96 ile aynı işletim sistemi ve artı kamera özellikleri var gibi görünsede size , kullanmaya başladıktan sonra tlf da bir gariplik olduğunu hissetmetmeye başlıyorsunuz. Samsung un i8510 u bana şu çin işi taklit telefonları andırıyor. Çakma bir N96 edasında. N96 nın Kalitesi ve performansını yakalabilmesi için samsungun birazdaha zamana ihtiyacı var. Şu an N96 kullanıyorum ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim. i8510 kötü bir telefon değil fakat Nokia N96 alamayanlara sadece 2. bir alternatif. Ama gene fakat diyorum okadar para verdikten sonra kesinlikle N96 almanızı öneririm.

DIMACAN

Üye
Arkadaslar hic dusun meye gerek yok n96 en iyisi samsunun pili ve kamerasi kotu samsun 5 megapiksel kamerasi nokianin 3 megapikseli daya iyi cekiyor ben sahsen denedim

lycopene

Üye
Arkadaşlar yazılanları okudum da,yorum yapan arkadaşların çoğunda bu iki telefon yok.
Ben yakın zaman içerisinde n96 kullanıyordum sonra elden çıkarıp İnnov aldım.Şahsi görüşlerime gelince.N96 inanılmaz ağır bir telefon zaman zaman sinirlenip yere vurasım gelmiştir.Symbian işletim sistemi Samsunga cuk diye oturmuş.N96 ağırlık problemine nazaran Samsung dan çok daha memnunum.N96 ın kullanışsızlığından da bahsetmek istiyorum.Arayan numaraya resim atma olayını bilirsiniz.Ben arkadaşımın fotosunu kullanıcı resimlerinden kaldırmak için abartmıyorum 1 ay uğraştım.

Müzik kalitesine gelince.Karşılaştırma yaparsak ses kalitesi 2 firmanında piyasanın en iyisi diyebiliriz.Fakat bu iki modeli karşılaştırırsak yine Samsung derim.

Fotoğraf çekme kalitesinde de Samsung bir adım önde.Hatta en iyisi şunda bu.Nokia ile dikey modda fotoğraf çekmek tam bir kahır işi.Çünkü joystickin ortasına basarak çekilmiyor.Yan tarafında ki tuşla çekebilirsiniz.Dikey fotoğraf çekerken yanda ki tuşa basmaya çalışırken telefonu mutlaka titretiyorsunuz ve dolayısıyla bulanık resimler çıkıyor.

Sonuç olarak bilinçli bir kullanıcı olarak N96 ının kocaman bir fiyasko olduğunu düşünüyorum.Almayı düşünen arkadaşlara son olarak şunu söyleyebilirim.Söylediklerime kulak verin,Samsungu tercih edin.:oke:

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
n96 dan şaşma nokia gerçekten hep bir adım önde

ibonline

ibonline

Üye
3 ay dır innov 8 kullanıyorum symbian işletim sistemli bir cok tel değiştirdim symbian 9.3 kullanmasına rağmen telefon cidden cok seri hepiniz bilirsiniz telin ilk açarken menünün acılması tam bir rezalettir şimdi bu telde perfomansı görün birde kamera çok kaliteli.Geçmişimde bir numara nokiacıydım Nokia tekelini bırakın.sadece nokia telefon yapmıyor.

adanAslan

adanAslan

Üye
innov 8 i bende kullandım. Kamerası N96 dan güzel. Fakat simbian işletim sistemi N96 da daha iyi randuman veriyor. Nokia nın yavaş olduğu konusuna gelirsek Nokia n96 daki bu sorun için yeni bir günceleme yayınladı. Telefonu güncelediğiniz zaman bu sorunun iyileştiğini göreceksiniz. Samsung oldu olsası bana itici gelir. Nokia Telefon olayında işin öncüsü olmuştur herzaman Nokia ve diğerleri. Bu duruma Nokia fanatikliği değilde Nokia alışılagelmişliği desek daha iyi olur... Şarjının nerde bittiğinin bir önemi yok her yerde bir Nokia şarjı bulabilirsiniz :) Ne anlatmak istediğime en iyi örnek olur...

carli33

Üye
simbian işletim sistemi kullanan telefonlar çok yavaş çalışıyor ister nokıa olsun ister samsung vs. inov8 i teknosada inceleme fırsatım oldu telefon şekil olarak çok güzel ama dedimya simbian işte yavaş ekran bana çok kaliteli gelmedi ben motorola e2 kullanıyorum onun ekranına alştığımdanmıdır nedir ekran ışığı bana zayıf gibi geldi zaten ekranda motorolanın üzerine yok ses ve kameradada sony didir gerisi hikaye bahsettiğiniz iki telefonunda öle bir birinden aman aman bir üstünlüğü yok boşuna tartışıp duruyorsunuz. yalnız biryerlerde okumuştum samsung un ekranı kolay toz alıyor diye ne derece doğru bilmiyorum ama böyle bir yazı okumuştum ama burda şu dikkatimi çekti sanki marka fanatikliği yapılıyor bizim yapmamız gereken insanlara doğruyu söylemek sonuçta bu firmaların hiç biri bizim babamızın oğlu değildir heralde sonuçta kusursuz bir cihaz yoktur.

jshayalet

Üye
hiç kimse kusara bakmasın kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş siz hayatınızda kaç kez innov8 kullandınız ben 2007 haziranda n95'i aldım çok memnundum :oke:ama telefonumu değiştirmek istedim n96 yenilikçi bir telefon olmadığı için innov8 ldım şimdi çoook rahatım ben hayatımda nokiadan başka telefon kullanmamıştım ama innov8 farklı bir telefon ama ben hava atçam diyosan n96 al aynı para

denizci535

denizci535

Üye
Tek kelime innov8 16gb gerisi yalan kısaca dlna var bu da avrupada çıkmış beyaz eşyaları kontrol için yapılmış kısaca.

bandolero35

Üye
telefon deyince insanın aklına nasıl samsung veya carttan curttan markalar gelir yaa sırf kullandıgınız teller die iyi demyin biraz objektif olun. N96 yı iyice inceleyin sonra konusun.... hersey kamera degildir.. N96 şuanda rakipsiz...

2008 iletişim

Üye
N96 diyorum tabi zevkler ve renkler tartışılmaaz

musa06

Üye
arkadasla samsun ınnov8 kulalan varsa bataryası kacgun gıdıyor bı yaza bılırmı ortalam akc saaat kacgun

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ya saçma diyeceksiniz ama i8510 Tuş takımına dokunamıyorum :D..
Oyüzden N96

sADece bu yüzden değil ha..

berat72

Üye
innov8 tabikiiiiii

karanfilnevzat

Üye
kesinlikle samsung innov8

zangoo

zangoo

Üye
iyi hoş kamera diyosunuzda mercegi hiç hesaba katmıyosunuz.Samsung kendi mercegini kullanıyo yani markası smsung bir mercek.
Fotografçılıktan anlayan arkadaşlar dünyada sayılı mercek firmasının oldugunu ve bunların başında
1.Carl-Zeis 2.Schneider-Kreuznach geldigini bilirler.Bu yuzden isterse 10.mp olsun mercek çok önemlidir.
Size şöle bir örnek veriyim aynı yerde aynı ışıkta ve ayarları güzel yapılmış n96(n95,n85,n79 5m carl-zeis olan fark etmez) ve inov8 'den 5mp kaliteyle 2fotograf çekin işte ozaman kaliteyi anlyabilrisiniz.Mercek firmaları ışıgı daha iyi kırabilmesi için yerin aşagısında ve hiç bir gün ışıgı görmemiş alanlarda mercek üretiyolar ve bekletiyolar buda kaliteyi artırıp daha iyi foto çekmenizi saglıyolar.
bunu sonynin dijital fotolarında da farkı görebilrisiniz aynı özellikte cihazı var biri carl-zeis 7mp digeri sony 7mp bilin bakalım hangisi pahalı carl-zeis tabiki, çünkü Carl-zeis mercekten başka bir şey üretmiyor adamlar dünyanın en iyisi.

telefon için bukadar özen göstereceğini düşünüyorsan yanılıyorsun arkadaş ,seri üretimdeki ürünler için bu kadar kaliteli lensleri kullanmazlar ayrıca dünyada en iyi lenslarin türkiyeden va almanyadan çıktığınıda bilin fakat bu lensler sadece askeri amaçla kullanılmakta

bu yuzden 8mp le aldanmayın müzikti, şekliydi onlar kişisel zevkler yani istediginizi alabilirisiniz
zevk sizin
Ama benim istedgim telefonu nokia henüz çıkarmadı.İstedigim özellikler:
8 mp carl zeis kamera. 1024*768 divx video kaydı (50fps) (yuh demi:kop:)
fm transmitter özelligi(N85 deki gibi)
Accelerometer sensor for auto-rotate(n96,n95 vb..da var)
bunları yaptıgı zaman o telefonu alıcam ama şimdilik N95 yetiyo:coold:

iyi hoş kamera diyosunuzda mercegi hiç hesaba katmıyosunuz.Samsung kendi mercegini kullanıyo yani markası smsung bir mercek.
Fotografçılıktan anlayan arkadaşlar dünyada sayılı mercek firmasının oldugunu ve bunların başında
1.Carl-Zeis 2.Schneider-Kreuznach geldigini bilirler.Bu yuzden isterse 10.mp olsun mercek çok önemlidir.
Size şöle bir örnek veriyim aynı yerde aynı ışıkta ve ayarları güzel yapılmış n96(n95,n85,n79 5m carl-zeis olan fark etmez) ve inov8 'den 5mp kaliteyle 2fotograf çekin işte ozaman kaliteyi anlyabilrisiniz.Mercek firmaları ışıgı daha iyi kırabilmesi için yerin aşagısında ve hiç bir gün ışıgı görmemiş alanlarda mercek üretiyolar ve bekletiyolar buda kaliteyi artırıp daha iyi foto çekmenizi saglıyolar.
bunu sonynin dijital fotolarında da farkı görebilrisiniz aynı özellikte cihazı var biri carl-zeis 7mp digeri sony 7mp bilin bakalım hangisi pahalı carl-zeis tabiki, çünkü Carl-zeis mercekten başka bir şey üretmiyor adamlar dünyanın en iyisi.

telefon için bukadar özen göstereceğini düşünüyorsan yanılıyorsun arkadaş ,seri üretimdeki ürünler için bu kadar kaliteli lensleri kullanmazlar ayrıca dünyada en iyi lenslarin türkiyeden va almanyadan çıktığınıda bilin fakat bu lensler sadece askeri amaçla kullanılmakta

rıdvanzeybek

rıdvanzeybek

Üye
bence innov i8510 ama kendine gore sikintisi var

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar yorumlarınızı okudum tabi herkes kendi göre yorum yapıyor ben şunu söyliyim n96 da kullandım ve şimdiki telefonum samsung innov8 herşeyiyle mükemmel bir makina şöyle özetliyim kamerayı ve diğer özellikleri geçelim innov8 test diye internete yazdığımız zaman hem sağlamlık hemde karşılaştırmalara göre sonuçlar innov8 demektedir girin sizlerde bakın menü çok seri yazılım süper kamera ve diğer teknik donanımlarla bakınca şu anda n96 yı tahtundan eden telefon olarak bakılıyor ve listelerde bir numara ayrıca avrupanın en iyi kameralı telefonu seçilmiştir ödüllü telefon yani anlayacağınız almak isteyen arkadaşlara bir tavsiye nokia kullanıcısı ama şimdi samsunga geçen biri olarak genelde sarj konusuna da değinilir şöyle söyliyim telefonunu pilini tamamen bitirin sarja takın innov8 için konuşuyorum dolunca çekin ayarlarını ve herşeyini yapın günlük kullanım dahilinde kullanın rahat dört günü buluyor bizzat denedim test ettim sarjıda iyi sağlamlık açısından iyi kullanım açısından iyi daha ne olsun bir telefondan ne beklentiniz varsa karşılayacak düzeyde bir cihaz alıcaklara alın derim kesinlikle tavsiye ederim ama son karar gene sizin iyi forumlar

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
yorumları okudum çok güldüm. nokia hastalığı var sanırım bizim ülkemizde. bi laf var ya herkesin dilinde "nokiadan şaşmayacaksın abicim" hayatımda duyduğum en saçma söz. 3 senedir samsung kullanıyorum en ufak bi arızası olmadı. ve ben ayda en az 3000msj atan biriyim yani bana bile dayandı. artı internetle hiç alakanız yok belli ki google a bi n96 innov8 test yazsanız görürsünüz fotoğraf kıyaslamaları olsun video çekimi kıyaslamaları olsun hepsi bellidir. innov8 daha iyidir demiyorum kullanmadım ama carl zeis midir her neyse onun pek işe yaramadığı gayet açık ve net bir şekilde resimlerden belli oluyor. bunu uydurmuyorum aksini de hiç boşuna iddia etmeyin ben gördüğüme inanırım söylentilere değil. resim kaliteleri birbirine eşit megapixel yüksek olması çok işe yaramıyor evet ama innov8in kamerası daha iyi