samsung i8510 mu n96 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

mcansl

Üye
bugün turkcell bayisine gittim innov8 mi daha iyi n96 mı diye sordum kamera açısından satıcı direk n96 dedi.. ama innov8 in kamerası 8 mp dedim mp önemli deil dedi ve anl_tr nin söylediklerinin aynısını söylediler.ben multimedia telefon arıyorum sizce hangisi daha iyidir dedim yine n96 dediler ve sadece 1 yere gidip sormadım ayrancı,kızılay,tunalı daki bütün turkcell avea vodafone bayilerine gittim ve 1-2 yer hariç hepsi n96 dedi o 1-2 yerde herhalde anl_tr nin dediklerini bilmiolardı die düşünüorum ben de bu 2 telefondan 1 ini alıcam ama daha karar veremedim düşünme aşamasındayım ve karşılaştırma aşamasındayım :)

boroborox

boroborox

Üye
n96:oke:

buraq85

buraq85

Üye
carl zeiss i beğenmeyen arkadaşım mercek olarak ne kullanıor acaba gerçekten merak ettim. arkadaşlar gerçekten tarafsız karşılaştırırsanız anlarsınız kamera olarak ha bence kameradan önemli şeylerde var örneğin dış görünüş gibi N96 daha şık bir telefon.

sx11

Üye
etkilemiş gibi olmayayım ama bence bu adamlar sırf nokiaları satsınlar diye kötülüyorlar, nokia artık işi iyice pazara düşürdü ve sadece adı var ki kimse alınmasın bu benim kişisel görüşüm arkadaşlar, nokiadan sonra siemens kullandım ve sonrada samsunga terfi ettim ve bu her iki markanın tüm modellerini neredeyse kullandım ve hiçbiri nokianın en üst segmentli telefonunu bile aratmadı kısaca , gösteriş değil piyasada en çok satanı değil senin gerçekten beklentilerini karşılayacak bir telefon olması önemli , sonuçta cebinden çıkarıp alo diyorsun ... :)

buraq85

buraq85

Üye
sadece alo diyeceksen alcatel ericson fln da güzel teller bi düşün :):):) :oke:

eren6523

eren6523

Üye
samsungun bu modeli ne kadar güzeL olsada telefonda 1numara nokia yakında çıkar zaten samsungun bi arızası :)

boroborox

boroborox

Üye
telefon bayisine gidince ilk işim n96 mı innov8mi sorusunu sordum adam durmadan n96 varken niye innov 8 alıyım ki dedi

ash54

ash54

Üye
kamerasına aldanıp samsung alma :oke:sakın n96 al bende yakında alacam

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Tabii ki tartışmasız Nokia N96.

Noctivagant

Üye
samsung i8510 innov8 modelini kullanmadan yorum yapıyorsunuz ya başka hiç bir şey demiyorum.

soneresmer

soneresmer

Üye
innov8

ghoust

Üye
n96 innova göre çok daha hızlı ve ekran kalitesi daha iyi bence kamerasıda aşşa yukarı aynı yani nokianın 5 samsungun 8i ediyo..fazla bişe yapmanıza gerek yok gidin bi telefoncaya 2sinide alın elinize bi bakın çok samimiyseniz telciyle laptopla gidin 2 siylede bi foto çekip laptoba atın ordanda bakın rahat rahat karar verin...hangisinin iyi olduğuna

Noctivagant

Üye
N96 ile çekilmiş fotoraflar ile innov8 ile çekilen fotoraflara baktım ben innov8 on basar n96 telefonuna.

pecten01

Üye
bunu şöylede değerlendirebilirsiniz nokia iyi bir telefoncu ama iyi bir digital kameracı değil,samsung ise iyi bir kameracı mercek dezavantajını teknoloji ile kapıyor ayrıca şu konular nokia ve samsung kıyaslamasında öne çıkmalı.1)hız,2)mekanik işcilik samsung innov 8 ve n95 8gb kullanan birisi olarak(üstelin innov da +8gb kart var yani toplamda 24gb)innov da ki sürat hiç birinde yok donma falan hakgetire diğer konu ise nokia maalesef yıllardan beri telefoncu olmasına en iyi teknolojiye sahip olmasına rağmen slide(kızaklı)modellerinde kayar kapağı bir türlü oturtamadı kapaklar zangır zangır atyıca tuş takimlarını ve kısayol tuşlarınında kaliteli olduğunu söyleyemem innov un en büyük dezavantajını bana sorarsanız kamera,video,albüm seçici tuşu(ki mekanik olarak telefonun sağ üst köşesindedir) biraz zayıf kullanıldıkça sorun çıkaracak gibi duruyor.bir diğer dezavantajı satış sonrası desteği nokia kadar güçlü değil bende birde omnia i900 var geçenlerde samsung omnia için orijinal sürüm yayınladı yükledim telefona adamlar 2-3 değişiklik yapmışlar ama bu defada cihaz üzerinde yüklü gelen smart reader programı çalışmıyor.sanırım yeni versiyonda onu koymayı unutmuşlar:)neyse sözün özü 3 yılı var arkadaşlar samsung bu işe baş koymuş gibi gözüküyor.nokiacılara duyurulur:)

werty01

Üye
o da soru mu?

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
kesinlikle N96 nede olsa Nseries :D

chronothe

Üye
Burada kişinin tercihlerine gore laf edilebilir
Bi defa her ne kadar n96ın merceği carl zeiss olsada i8510 fotoğraf kalitesi daha iyi
Ama n96 oyun,program ve multimedia yonunde avantaj sağlıyor ( muzik kalitesi daha iyi vb)
Oyun konusunda ngage oyunları n96ı daha cazip kılıyor cunku i8510 kullananlar bilir ngage bir iki programla i8510 ede yuklenebiliyo fakat oyunlar yavaş ve coğu ram hatası verio(ilginçtir n96 ve i850 ramları aynı)
Program yukleme konusunda zaten nokia kadar geniş yelpazayi samsung asla yakalayamaz.
Eğer bu iki telefondan birini almaya niyetlendiyseniz ucuz olsun nokia olmasın kamera için alıyorum diyosanız i8510 eğer param var problem değil oyun olsun program olsun multimedia olsun diyorsanız n96

mami24

mami24

Üye
arkadaşlar bana sorarsanız n96 çünkü samsungu az cok hepimiz tanıyoruz ve nokıayı da tanıyoruz zaten gerisini anlarsınız bendce n96

knauf

knauf

Üye
olsunda nokia olsun

zaribin

Üye
arkadaşlar i8510 malzeme kalitesi veteknoloji olarak üstün ama simbiana alışması zor olucak tel.donma yapıyor ikide bir formatlamak gerekiyor .belki ilerde yeni versiyon yazılımları çıkarsa düzelebilir.şimdilik nokia.