Samsung i450 kullanıcıları topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brave87x

Üye
kanka msn olmuyor yüklenemedi diyor yardımcı olabilirmisiniz ? İ-450

onur_66

onur_66

Üye
bende:D

lacivert657

Üye
slm...i450 için temnasıl indirebilirim?tşkler

59kagan59

Üye
Bende sizdenim arkadaşlar..:oke:

fatih006

Üye
benimde i450 var ya n95 e aiy çogu program oluyo onun için pek sıkıntı çekmiyorum arkadaslar

BJKursad

BJKursad

Üye
Arkadaslar benım bi problemım var telefonun orjinalinde medya bölümde video editör isminde bi program var o program benim cok işime yaradı fakat uzun bi süre kullanmamıstım sonra tekrar o programı kullanmam gerekti ama pro. acmak istediğimde uyg.kapandı:Vİdeo Editör diye bişey yazdı sizce neden böyle oldu düzeltemez miyim acaba?Şimdiden teşekkurler

LouKe

Üye
Bende i450 kullanıyorum. Telefonu daha dün aldım =) hiçbir şikayetim yok, Ama programları aktifleştiremiyorum. keygn lerde 15 haneli istiyor. i450'nin imei si 17 haneli xS

Edit: Arkadaşlar müjde! imei sorununu nasıl halledeceğimizi buldum. *#06# yazınca çıkan imei numarasının son 2 hanesini dikkata almıyoruz bu kadar =) Eğer doğruluğundan şüphe ediyorsanız bataryanızı söküp kasada yazan imei numarasına bakın. 15 haneli olduğunu, kodla baktığımızda fazladan 2 rakam eklediğini görüceksiniz =))

--------------- Ekleme ---------------

Bikaç program yükleyince sertifika oldu sanmıştım :S sabahtan beri uğraşıyorum sertifika yapamadım yapan varsa yardımcı olabilirmi? C:/sys açıyorum sorun yok ama burada bin adında bir klasör yok xS

yusfcuk

yusfcuk

Üye
bende i450 kullanıcısıyım. nezaman aldıgımı pek hatırlamıyorum heralde 3-4 ay olmuştur ben tam emin deilim.

ben sertifika sorununu hello carible ile çözmeye çalıştım ordaki yazanları uyguladım ama buseferde .sis ve .xsis dosyalarını yüklemek istedigimde dosya bozuk hatası vermeye başladı bende telefona formatt attım şimdide zamanı geçmiş sertifika diyor :kop: en kısa sürede çözmem gerek

ha bu arada bu konuyu açmanız güzel olmuş elinize sağlık
adım yusuf

spider3784

Üye
Beyler bende sizdenim.:)
Sabahtan beri uğrşıyorum.KankaMsni yükledim ancak Vodafone GPRS ayalararını yapamadım.Müşteri hizmetlerinden mesaj göndrilecektir dedi ama hala bir cevap yok.Aranızda yapabilen varsa bir zahmet yardım etsin.

yusfcuk

yusfcuk

Üye

Samsung i450
Menü -> Ayarlar -> Bağlantı -> Erişim noktaları -> Seçenek -> Yeni erişim noktası -> Varsayılan ayar. Kull.

Bağlantı ismi : VODAFONE GPRS
Veri taşıyıcı : Paket veri
Erişim noktası ismi : wap
Kullanıcı ismi : vodafone
Şifre sorma : Hayır
Şifre : vodafone
Doğrulama : Normal
Ana sayfa :

Menü -> Web -> Seçenek -> Ayarlar -> Genel -> Erişim Noktası => Vodafone GPRS

spider3784

Üye
Kardeş çok sağol bunu yapmıştım ancak olmadı.

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Ozm My Vodafone ye üye ol

Sonrada telefon ayarlarını gönder

Bisi daha eklicem

Sertifika probleminden bıktım. Bu yüzden bende hack yapmak için kolları sıvadım, sıvadım ama nafile. Ne yaptıysam bir türlü olmuyor. Bi ara Hellocarbide yi çalıştıramıyordum soruları gelmiyordu onu çözdüm. Sonra diger adımlarıda yaptım yani telefonumun işletim sistemine göre instalsever.exe yide yerine yükledim şimdide bir programın yükleme dosyasını çalıştırsam (.sis ve .sisx uzantılı) yüklemeyi kabul ediyormusunuz felan sorular geliryor sonra Telefon Hafızasımı yoksa Kartamı seçenekleri gelmeden "Sertifika Geçerliliği Kontrol Ediliyor" diyo ve "Yüklenemiyor" yazıyor.

Lütfen Biri Bana Yardım Etsin

spider3784

Üye
Kardeş orada da i450 yok:)

yusfcuk

yusfcuk

Üye
nasıl yani
haa anladım ok

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Hack Sorunumu Çözdüm
Artık bnm telefonumda hacklı
Eger sizde hack yapmak istiyrda takılıyorsanız elimden geldigince yardım edebilirim

LouKe

Üye
Yardımcı olursan sevinirim. Hack konusundaki herşeyi yapıyorum. C/Sys Klasörünü de açıyorum ama burdan sonrasını halledemiyorum. çünkü hack dosyaları C/Sys/Bin içine atılması lazım bende "bin" diye klasör yok :S

yusfcuk

yusfcuk

Üye
sen hallocarbide yi çalıştırdınmı

adenocarsinoma

Üye
Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 yıldır samsung i450 kullanıyorum bugune kadar telefona böyle şeyler yüklenilebildiğinden pek haberim yoktu açıkçası.ilk olarak bir-iki temayla başladım.Sizlere sorum 1) telefonumuzda bulunan GPS Verisi özelliği nasıl kullanılıyor?Bir ücreti olduğunu düşünüyorum aveayı aradım kimsenin birşeyden haberi yok. 2) Symbian dediğimiz işletim sitemi güncellenilebiliyormu?bu gibi daha birçok sorum var bunları eğer yanlış yere sorduysam şimdiden özür dilerim.yardımlarınızı bekliyorum.görüşmek üzere

hasandota

Üye
bende i450 kullanıcısıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt